Şimdi Ara

Tamamlayıcı sağlık sigortası yaptırmayın, pişmanlıktır.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
299
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Tamamlayıcı sağlık sigortası pişmanlıktır. Hemen hemen hiçbir rahatsızlığınızı karşılamaz. Çünkü sigorta yaptırmadan önceki şikayet ve hastalıklarınızı kapsamaz diye madde var. Örnek veriyorum, gözlük takan birisiniz, haliyle önceden size miyop teşhisi kondu. Miyop ile ilgili göz doktoruna gittiğiniz zaman sigorta karşılamıyor. Örnek 2: Sigorta yaptırmadan önce bel fıtığınız vardı. Bel fıtığı rahatsızlığınız tekrar başladı, hastaneye gittiğinizde karşılamıyor.

    Ayrıca işin başka bir çakallığı da şu; özel hastaneye gidiyorsunuz, benim rahatsızlığım şu, sigortam karşılayacak mı diye soruyorsunuz. Özel hastane doktora girip muayene olacaksın ondan sonra belli olacak diyor. Siz doktora muayene olduktan sonra sigorta şirketini bildirim yapıyoruz, sigorta şirketi karşılayıp karşılamadığına karar veriyor, diyorlar. Doktora girip muayene oluyorsun, çıkışta bakıyorsun ki sigorta karşılamıyor haşırt öde şimdi. Bu sigorta ne zaman işe yarar. Sigortayı yaptırdıktan sonra bir hastalığa yakalanırsın, o zaman. Eğer sağlıklı genç bir insan iseniz zaten bir hastalığa yakalanma ihtimaliniz yok.

    Tamamen reklam pazarlama işleri. Bunları kimse bilmiyor.


    Tamamlayıcı sağlık sigortası yaptırmayın, pişmanlıktır.







  • Yaşım 46,bu yıla kadar hıc tamamlayıcı yaptırmaadım.buyuk veya kronık hastalıgada yakalanmadım.Ailemde seker hastalıgı asırı yaygın ve ortalama 50 yasında sekere yakalanıyorlar.Gecenlerde orta mesafede gorusumun bozuldugunu hıssettım ve hemen tamamlayıcı yaptırdım,muhtemelen 2-3 yıl ıcınde sekere yakalanırım.Adamlar senın hasta oldugunu bıle bıle nıye sıgortalasın senı,bunu dusunmesı gereken kısı sendın,bes yıl ustuste sıgorta yaptırınca ölene kadar saglık sıgortasını yenılemek zorundalar,ustelık ne kadar ödeme cıkarsa cıksın.suan ulkede en basıt amelıyatı 100 bının altında olamıyorsun.Kanserın tedavısı ıcın harcayacagın para özel hastanede mılyonun ustune cıkıyor,devlette daha tedavı sıran gelmeden ölüyorsun zaten.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • gidakontrol G kullanıcısına yanıt

    Tabi hepimiz kansere yakalanacaz zaten. Hobi olarakta her yıl ameliyat oluyoruz. Ben sigortayı Mayıs ayında yaptırdım. Sigorta yaptırdığımdan beri daha hiç hastaneye gitmedim. Sigorta işi tam senin gibi kanser olacam, ameliyat olacam, şeker hastası olacam diyen evhamlılar için. Yaşın arttıkça sigortanın fiyatı da artıyor. Onu hesaba katmamışsın. Sigortaya ödediğin parayla, kaç kere özel hastaneye gidebileceğini hesapla bakalım. Kardamısın zarardamsın anlarsın. Şeker hastası olsan bile sigortanın faydası olmayacak.

  • Benim kızımın gözleri bozuk, yılda iki kez göz doktoruna gidiyoruz gözlükler için, yılda enaz 1-2 defada hastalanıyor, üşütme grip vs. Ben zaten 2500 TL yıllık ödüyorum. Ekstra çıkan hersey bana kar, çıkmaz ise zarar etmiyorum zaten.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • gidakontrol G kullanıcısına yanıt

    2.500'e sağlık sigortası yok. Şuan en ucuz tamamlayıcı sağlık sigortası için 6 bin TL isterler. Onda da genç olman lazım. Yaşa göre değişiyor. Çocuğuda sigortaya dahil etsen Allah bilir kaç para çıkar. Çocuklar ve yaşlılar pahalı diye biliyorum. Gözleri sigorta yaptırmadan önce bozulduysa onu da karşılamazlar.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.