Şimdi Ara

tablet üzerinden rf ve ir cihazları kontrol etmek. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
3.540
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: maytere

    quote:

    Orijinalden alıntı: necoinside

    C# da device application yazarken de com porta veri göndermek aynı şekilde çok kolay ve bu bt apart da com port olarak kullanılabiliyor..

    Hocam device application nedir? PDA türü windows işletim sistemli cihazlar için yazılan programlar mı?

    evet visual studio da c# yazılım yazmaya başlarken seçersin ve normalde kullanılan kodları aynen orada da kullanabilirsin.. visual studio nun versiyonunun desteğine göre program yazacağın cihaza uyumlu windows mobile versiyonu da seçip daha randımanlı çalışma sağlayabilirsin..
  • Peki dahili bluetooth'a nasıl erişiyoruz bu cihazlarda? Veya telefonların accelerometer veya gyro gibi sensörlerini kullanabiliyor muyuz?
  • Windows phone'a kadar olan versiyonlarında oluşturduğumuz com port ile bluetooth iletişimini sağlıyoruz. Fakat sensörler için herhangi bir API'ye rastlayamadım. Windows phone versiyonunda ise sensörlere ulaşmak kolay iken, bluetooth tam bir muammaya dönüşmekte.
  • bluetooth ile wm üzerinden connection sağladığında artık donanımsal bi com porta bağlıymış gibi görülüyor birçok cihaz, özellikle de bu dongle. daha denemedim ama hangi com port adresi gözüküyorsa o adrese veri göndermeyle çözülebilir gibi geliyor..
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.