Şimdi Ara

Tablet önerisi.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
446
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar.

    iPad mini veya android tablet alıcam max bütçe 800 TL önerisi olan varsa yazabilir mi ? Birde android ile iOS arasında fark gözle görülür mü. iPad daha iyi diyorlar ?



  • ios çok stabildir yani sistemi çok az yer (çok az ram ve işlemci harcar ) batarya çok daha fazla dayanır güncelleme konusunda kafan rahattır yıllar sonra bile güncelleme alırsın falan android ise çok sorunlu bir işletim sistemidir mobil dünyanın windowsu gibi bişey çok aşırı sistem yer batarya çok harcar. Güncelleme konusunda kimi markalar kötüyken (lg) kimisi çok iyidir. Android gereksiz ayrıntılı bir işletim sistemidir ios çok sade bir yapıya sahiptir. Kısaca ios daha iyi tabiki (apple ı apple yapanda cihazları değil ios dur). İpad mini almak ölü yatırım olur çünkü eylülde kesin retinalı ipad mini gelicek hatta bu mart gelicek diyen bile var. Retinalı ipad mini çıkarsa elindekini ölü fiyata satarsın haberin olsun. Android markalı şeyler alabilirsin asus nexus 7 veya nexus 10 lar iyidir. Madem o kadar tablete verecek paran var çin işine para veripte yarım verim alma markalı şeylere yönel. Heleki işletim sistemi hakkında bilgin yoksa yani rom, root falan anlamıyorsan çin işine bulaşma hiç.




  • Nexus aldım asus iyi bir seçim mi ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: karslioglumert

    Nexus aldım asus iyi bir seçim mi ?

    7 inç için en iyi seçim fiyatta iyidir. Asus bi kere üst düzey laptop ve pc kartları (ekran kartı v.s) üreten firmadır. Aldığın tabletin kamerası ve hoparlörü bi kere çin malından bir sıfır öne geçiriyor bu bile başlı başına bir neden ayrıca malzeme kalitesi ve kutu içeriğindeki parçaların kalitesi özenli oluyor sağlam oluyor bizim çin mallarında durum böyle değil. cihazın özellikleride güzel birbirini tamamlıyor yani bugün piyasada olan güya retinalı aletlerin retinasını kullanamıyorsun çünkü sistem kaldırmıyor kısaca sistem kendi içinde tutuarsız çin mallarının tabi iyilerde var arasında yok değil. Kısaca koskoca dünya devi asus firmasının tableti tabiki işini en iyi şekilde görücektir. Bizim çin işi almamızın nedeni birincisi artık 7 inçin küçük gelmesi diğeri tabletlerle biraz haşır neşirlikten dolayı hani 1 yıl kullan at yenisini al hesabı. En iyisini yaptın ahbap.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AAT.BH -- 24 Şubat 2013; 1:21:48 >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.