Şimdi Ara

Süt Lekesi & Buğulu & Lekeli Yıkayan Bulaşık Makinası ===>BEKO D2001

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.041
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Beko D 2001 Bulaşık Makinesi kullanıcıyım ! Son 2 haftadır bulaşıklar lekeli yani sanki sütlü&buğulu çıkıyor ! Tuz haznesi dolu olmasına rağmen böyle !
    Su çekme -ısıtma ve durulama ile ilgili bir problem gözükmüyor ! Sebebi ne olabilir ? Tuz derecesi SIFIR'dan 1'e aldım yine aynı. Acaba diyorum tuz haznesindeki reçine ile alakalı birşeyler olabilir mi ? Ayrıca tuz haznesinde bir sensör vardı.Ona harici olarak 220V verdim itme-çekme görevini yapıyor !

    Bu arada teknik birşey söyleyebilirsiniz deneyebilirim. Elektronik temelli bir biyomedikal uzmanıyım

    Teşekkürler

    Not: Ben nedense arızanın TUZ KUTUSU'nda olduğundan yanayım



  • tuz ve parlatıcı kullanmayın, ayrıca finish jel detarjanda bardaklarda beyaz beyaz lekenmeler yapıyor teyzemdeki bekoda bu sorunlar vardı, tablet deterjanda sorunlar çözüldü, bende ise 3 yıldır grundig bulaşık makinesi var tuz ve parlatıcı asla kullanmıyorum durumuna göre tablet veya tozdeterjan kullanıyorum çok şükür hiçbir problem yaşamıyorum, dediğiniz gibi o beyazlanmalar tuz kutusunda tuz olduğu için oluyor suyunuz kireçli değilse gereğinden fazla tuz böyle lekelere sebep olabilir, tuz kutusunndaki tüm tuzun temizlenip boşaltılması gerek ancak zor bir işlem, ben ailemin evindeki siemensin tuz kutusunu ıslak-kutu halı yıkama makinesiyle komple çektirip temizlemiştim
  • Sevgili Brent
    9 Yıllık bir cihaz ve 4 yıldır yaklaşık aynı deterjan ve sistemi kullanmama rağmen böyle bir sorunla karşı karşıyayım !
    Niye böyle birsorun yaşıyorum bende anlamadım. Elektronik kökenli birisiyim ve haftasonu cihazı açmama rağmen herhangi bir problem göremedim.

    Garip ve can sıkıcı bir durum Sevgili Brent
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.