Şimdi Ara

Sürekli restart atma problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
855
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar, son zamanlarda ne zaman diablo oynamaya çalışsam biraz oynayıp restart yiyorum. Sıcaklık değerlerim normal, 75 dereceyi geçmiyor ekran kartı oynarken, cpu da 60larda falan olması lazım. Aklıma gelen her şeyi yaptım bir çözüm bulamadım. Virüs tarzı bir durum değil tarama yaptım. Offical forumda da benzer sorunlardan mağdur insanları gördüm ve çözüm yoktu ortada. Yaşayan ve çözen veya fikri olan var mı?



  • RAM olma ihtimali yuksek, restart sonrasinda hic mi hata raporu gelmiyor Windows`un? Ordaki koda gore neden restart yedigini anlayabilirsin. Ama cogu restartlarin nedeni Guc Kaynagidir.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: oray

    RAM olma ihtimali yuksek, restart sonrasinda hic mi hata raporu gelmiyor Windows`un? Ordaki koda gore neden restart yedigini anlayabilirsin. Ama cogu restartlarin nedeni Guc Kaynagidir.

    Hayır çat diye restart atıyo, biraz önce memtest yaptım onda da sıkıntı yok. PSUdan korkuyorum ama bilemedim.
  • Ben açıkcası oyundaki bir hatadan olduğunu düşünmüyorum. Donanımsal olabilir (bence kesin) psu , ram , sıcaklık , windows da lan bir hata ... herşey buna neden olabilir. Oyun esnasında (özellikle bir süre oynadıktan sonra) restart yapıyorsa benim aklıma SICAKLIK gelir ilk olarak. Restart atmadan önceki sıcaklığı tam tespit edin (hdd , işlemci , psu )
  • Cpu, gpu, ram ve anakart sıcaklıkları res öncesi durumda kritik değil. Hddleri test edicem şimdi.
    Edit: HDDler de geçti. Çoğu psunun da sıcaklığı okunmadığı için sıcaklığı eliyo gibiyim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mertkosova -- 16 Temmuz 2012; 18:52:58 >
  • Up, sorun hala devam etmekte.
  • Bence biosa gir ve orada hangi sıcaklıkta restart attığına bak.Bende de bi ara oldu.50 derecede restart atmaya ayarlanmış.50 dereceyi geçmedikçe restart atmıyormuş.Biostan girip değiştircektim ama değiştirmeye üşendim dah değiştirmedim şuan bi sıkıntı yok.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Komi

    Bence biosa gir ve orada hangi sıcaklıkta restart attığına bak.Bende de bi ara oldu.50 derecede restart atmaya ayarlanmış.50 dereceyi geçmedikçe restart atmıyormuş.Biostan girip değiştircektim ama değiştirmeye üşendim dah değiştirmedim şuan bi sıkıntı yok.

    Böyle bi sorun söz konusu değil, bios defaultta.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.