Şimdi Ara

Support oynamayı düşünüyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.129
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Uzun yazacağım millet okumayacak. Son paragrafa bakın bari. En olmadı yardım için uplarsanız iyi olur, tavsiye istiyorum.

    Başlık değişik oldu, öncelikle ranked girmiyorum ama ciddi oynuyorum, para yüklüyorum, tek normal game atıyorum. Sezon bitti gene rank atmadım. Silverdan eminim gold çok düşük ihtimal olurdum ama, ihtiyça duymuyorum. Taşıma konusunda pek iyi değilim açıkcası, takım mal olsa da taşıyan adamlar var onlara helal olsun. Neyse, normal gamede sup kalırsa alırım sup zararı yok. Supportu ciddi ciddi oynamak düşünüyorum, öyle kaldıkça oynamak değil.

    Jungle mainim, ama sıktı artık. Lee sin sıktı o derece, bir insan lee den nasıl sıkılır derdim sıkılırmış. Jungleda iyi sayılırım, jungle champlarına benzer champlar oldugu için soloda da iyi gibiyim. Midde sadece asas oynuyorum, sağı solu ganglıyorum adamların jungle a falan dalıyorum.

    Ne oynasam diye düşündüm. Adc eğlendirmiyor beni, tek vayne eğlendiriyor. 2 seçenek kaldı, büyücü mid ve sup. Ben sup oynamaya başlayım ciddi ciddi.

    Elimdeki supportlar 450likler, 1350likler, bc. Sayarsanız lux da var, bence güzel sup. Bir de nida var, nida sup değil görüşündeyim. CC yok birader, neyin kafası bu.

    Sonuç olarak support sayım az. En çok janna, lux ve millet istiyor diye sevmesem de bc oynuyorum. Ciddi ciddi oynayınca yeni supportlar alma ihtiyacım olacak. Şimdi konuyu champion seçim konusuna çeviriyorum :D. 6300 biriktirebilir miyim bilmiyorum, o yüzden Sona alasım var. Çok övülüyor bu vatandaş. Sonayla ilgili ne söyleyebilirsiniz. Adc pek iyi korumuyor gibi, karşıma gelen sonalar mı kötü oynuyor yoksa ? Ayrıca arcade sona hakkında da bilgi verin, sırf bedava dağıtılıyor diye alasım gelmiyor sona. Karma alayım desem, karmayı sevmiyorum açıkcası. Sona ve zyra-thresh-nami arasında kaldım 6300 de olsalar, en baskın thresh-sona gibi de sona bedava bulunabilir mi o var.

    Özetimsi paragraf, siz bana en iyisi sona, arcade sona kodu ve thresh hakkında bilgi verin. Öneri varsa leona falan, onları da övün o da olur amaç support almak :D . Sup oynamayı biliyorum ama supluk tavsiyeleri de olur. Ben adc yapışırım genelde, adc ağırlıklı olarak tüm takımı korurum. Ward olarak da baron,ejder,ormanın birazı ve keşif amaçlı ( mesela duvarın arkasını görmemiz lazım o an, onun için) ward atarım. Okumayın üst kısmı, duruversin öyle.







  • Okumadım ama lütfen Doran's Ring ile başlama
  • Hayrına up.
  • Sup'un babası leonadır der giderim.
  • Nidalee almassan pro bir support oyuncususun
  • thresle e aç 2 tane kırmızıda vur adc yarı can karşında leona dahi olsa o laneyi alırsın

    jannayıda severim vayneyle iyi oluyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fiddle tek geçerim
    cc manyağı yapar can çeker silence manyağı yapar
    üstüne bi de deli gibi alan vurur
  • Biri dorans ring başlama demiş. Zaten başlamıyorum. O alacağım ( belki almayacağım ) ottan 1 ward işe yaramaz, biliyorum. Muhtemelen 1 vision 2 normal ward alırım. Gerisi pot mot, belki 180lik zıkımlar masteriese bağlı.

    hayrına upa teşekkürler.

    sup un babası leona demişsiniz de, ben support ile tanklık konusundan pek emin değilim. squishy kalıyor sanki.

    thresh in e si harbi sinir edecek derece vuruyor. almak lazım da kim kasacak o parayı. cs thresh kodu bulunur mu bu vakitte :D

    nidalee almayan supsan prosun demiş. bana göre nida sup oynayanlar, neyse ya anladınız. şimdi gelir taşlarlar da beni, her neyse siz adcye dive atan junglela bakışmaya devam edin.

    bir yerde okumuştum, sup masteriesleri ful işlevsel değil 1 13 16 dır diye. öyle mi olmalı ? ben janna oynarsam 4-0-26 fantastik bir masteries, lux için klasik apc masteries, alistar-taric falan için ap tank (9-21-0) masteries giriyorum. bana biri masteries anlatsın.




  • Önce sona sonra blitz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • özeti bile okuyamadım ama önerim thresh nami lulu blitzdir thresh nami lulu blitz iyiden kötüye yetenek sırasıdır ward domine etmek lane kazandırır adios

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Thresh kadar zevkli bir support yoktur benim gözümde ondan başla bence
  • Leona squishy mi dedin?
  • sup oynarsam sadece thresh oynarım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: yasinuğur

    Leona squishy mi dedin?

    Leonaya squishy dedi ben de gördüm.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tank suplar bence squishy, hayvan gibi tank itemi abanilmiyor slot birakliyor falan.

    Biri bana arcade sona ve cs threshler nerde dagitildi yazabilir mi. Bir de d&r falan kod olayi vardi, arcade sona kodu bulabilir miyim? Netten milletle alisveris akil Kari degil.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ForDH kullanıcısına yanıt
    CS Thresh Sezon 3 Dünya Şampiyonası Finali'ne gidenlere dağıtıldı. Alanlar da kendi sunucularında kullandıktan sonra hayrına internete verdiler, millet de gördüğü gibi kullandı. Yani şu anda nette kullanılmamış kod bulman imkansız gibi bişey. Arcade Sona da her salı Riot TR Topluluk Gecesinde oyun atanlara veriliyor. Ankara'daki topluluk buluşmasında da dağıtmışlardı. İzmirde de yapacaklarmış galiba yakında, orda da dağıtılır muhtemelen. Bir de haftalık Glandal gezilerinde verildiğine dair bir söylenti var ama bilemedim onu.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokg -- 18 Kasım 2013; 0:27:25 >
  • Threst on numara support en zevklilerden birisi tutturunca yüzündeki hal

    Nami tam destek. Çogu hero ile birleşince karşıya eziyet ediyor.

    Taric küçümsenir ama stan vs adamı çıldırtır.

    Leona keser son vuruş yaptırır.

    Blitz mükemmel zevkli
  • Championluk finali falan sırası pc bozukdu kodları kaçırdık yani, güzel. Sona da alasım gelmez, ne de olsa bedava diye düşünürüm. Lulu pek sevmem ama lulu mu düşünsem napsam bilemedim. Ben en iyisi supporttan büyücü mid olayına geçeyim. Geçen orianna, bıçakişi orianna, ahri alacaktım indirimden pc bozukdu. Lanet pc :(

    Lb, ahri , ori falan alıyorum, yavaş yavaş süikastçiden büyücü mide dogru kayıyorum o zaman. Support olarak da kapabilirsem arcade sona yoksa salla. Bedava dağıtmasalardı alırdık, bedava şeye emek vermekten harbi nefret ediyorum.

    Bu arada sona 10% zorluk demş. Bence o kadar kolay değil. Sizce ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.