Şimdi Ara

Superonline/Satış Danışmanı Yalanları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.090
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Öncelikle herkese merhabalar mağduriyetimi yazıp başka insanlarda zor durumda kalmasın diye bu konuyu açıyorum.
    Kapıma gelen Turkcell Superonline satış danışmanı ile yaşadığım sorunları anlatıyorum;
    1) İstediğim internet hızı ile ödemem gereken tutar 59 TL olarak bana anlatıldı tamam denildi.
    Fatura 65 TL geliyor 5 lirada telefon ücreti ödüyorum bunu istemezsem 10 lira fazla ödemek zorundaymışım özellikle sorun.
    2) Evde 2 televizyon var denildi.
    İkisinede tv kutusu takılır ikisindende tv izleyebilirsiniz denildi. Turkcell'in öyle bir hizmeti yokmuş. Şuan kablo tvye her ay yeniden 10 lira vererek tv izleyebileceğiz diğer televizyondan.
    3) KabloNet'e 2 yıl sözleşmemiz var denildi. Sorun değil hallediyoruz biz onları denildi.
    Eski fatura babamın adına bu hattı kendi adıma alsam sorun olur mu denildi. Sorun olmaz cevabı aldındı.
    Eski fatura babam adına olduğu için cayma bedelini ödeme yapamıyorlarmış. Ayrıca faturayı bizim ödememiz gerekiyormuş Turkcell bu ücreti kredi olarak bizim hesabımıza geçiriyormuş. Bu bilgiyide 3 aydır telefonda görüştüğüm müşteri hizmetlerinden değil KabloNet görevlileri tarafından bilgilendirildim kimse ne dediğini bilmiyor. 3 aylık faizinide ödemek zorunda kaldım durduk yere 600 lira cebimden çıktı.
    4) Turkcell sadece 500 liraya kadar olan cayma bedellerini karşılıyormuş ayrıca faturadan modem, tv kutusu vs gibi şeyleride düşüyorlarmış.

    Üstüne üstlük her görüşmede bu sizin ve satış danışmanı arasında söylenenler sözlü olduğu için birşey yapamıyoruz cevabı aldım. Sonuç olarak bu adam Turkcell'i temsil etmiyor mu yalan söyleyerek bizi mağdur duruma düşürdü denildiğinde ise tekrar aynı cevabı sözlü olduğu için birşey yapamıyoruz aldım ve ailecek yalancı durumuna düşürüldük.

    Şuan cebimizden 580 lira cayma bedeli çıktı. Her ay eski faturama göre 15 lira fazla para ödüyorum. Ve diğer tv içinde ekstra 10 lira ödemek zorunda kalıcam.

    Ayrıca yalancı durumuna düşürülmekte yanlarına kar kaldı. Satış danışmanını aradığımda katta kesinlikle hayır ben öyle şeyler söylemedim diyip işin içinden çıkıyor. Turkcellde bu sizinle satış danışmanı arasında diyip işin içinden kaçıyor. Ben sorunlarla bir başa kalıyorum.
    Siz siz olun ya kapınıza gelen adamdan yazılı imzalı kağıt alın. Yada yok kardeş ben internetten araştırır öyle başvururum diyin ve bu sorunların hepsinden kurtulun.
    Kesinlikle Turkcell büyük firma hakkımı savunur filan diye düşünmeyin Muz Cumhuriyetinde yaşıyoruz arkadaşlar ne yaparsanız yapın yanınıza kar kalıyor ben bunu anladım, müşteri temsilcileri bizim yetkimiz yok diye ağlayıp konuyu başka yere çekiyorlar. Yetkiliye bağlayın dediğinizde ise toplantıda oluyorlar sürekli.

    Kısa olarak anlattım bütün hikayeyi bilmek isteyen arkadaşlara mesaj yoluyla şikayet mailimi atabilirim.
    Kısaca söz uçar yazı kalır. Bir aylık emeğimi havaya saçtım. Ben yandım siz yanmayın.







  • Aynen muz cumhuriyetinde yaşıyoruz, TTNET de 5 yıl sonra borç çıkarıyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.