Şimdi Ara

SUPERONLINE REZALETİ (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
5.514
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
26 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Az önce Turknet'e başvuru yapıp, 35 mbit sınırsız bağlantıyı 60 liraya aldım. 160 lira da modeme ödedim. Ardından Superonline'ı arayıp aboneliğimi sonlandırmak istediğimi söyledim. Ne ilginçtir ki, ikna için benimle konuşan bayan faturaların hesabıma kredi olarak tanımlanacağını söyledi. Ama artık çok geç iptal edin, ben o parayı sizden BTK veya Tüketici Hakları marifeti ile alacağım, kalsın dedim. Görüşmenin sonunda geçen konuşma da şöyle oldu.

    - Çok yardımcı oldunuz, sabrınız için teşekkür ederim şahsınıza ama çalıştığınız şirkete lanet olsun
    - (Sessizlik)
    - Müşterilerine bunu yapan firma sizin gibi çalışanlara Allah bilir nasıl muamele ediyordur, Allah sabır versin...
    - (Derin bir sessizlik)

    Ve ardından kapattım...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İdrak İstimlak -- 22 Eylül 2017; 7:4:2 >
  • portamann P kullanıcısına yanıt
    Cep telefonunuzu başka operatöre taşırken kapaatmadığınız gibi internet taşırken de kapatmanız gerekmiyor. Bu sene içinde superonline da karşılaştığım 3 cu kişisiniz. 2sinde başvuru aşamasında hata yapılmıştı. Taşıma yerine yeni abonelik evrakları imzalatmışmışlar. Sözleşmeleri dikkatli okumak gerekiyor. Kardeşim ttnet icraya verdikten sonra haberi oldu. Ödemek zorunda kaldı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Turknet de akk kaldırdı işte rahatız 75mb ile steamde oyunlar gayet hızlı iniyor 1080p felan izliyoruz youtube da netflixde sizde bu ölücü firmalarla uğraşın durun size müstehak.Az akıllı olun şu firmalar yüzünden ben evimde 1yıl internet kullanmadım turknet akk siz vermese devam edecektim kullanmamaya siz bunları besledikçe fazla para verir akk bkk ckk gibi kotslarla da uğraşırsınız.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • HR Creative kullanıcısına yanıt
    Canım kardeşim ben Mayısta başlamışım Superonline hizmetini almaya, o zaman Turknet in böyle bir kampanyası mi vardı, yeni başlamış bir kampanya ve zaten müracaat etmişiz. Nedir yani konuyu okumadan böyle size müstehak falan, daha düzgün bir üslupla fikrinizi yazarsanız, zaten yaşadığı sıkıntılardan bunalan insanlara destek olursunuz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.