Şimdi Ara

Superonline kullanıcıları ping ve routing sorunu yaşadınız mı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
2.004
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Senseight S kullanıcısına yanıt

    FTTH'de de aynı hocam.

  • Superonline kullanıcıları ping ve routing sorunu yaşadınız mı?



    Tam 20 rota, görünen tarafı tabi. 10.176.0.1 iP adresine kadar 2-4 rota daha var normalde. Yani tahmini 22-23 hops da almanya nuremberg.Ping sorunu yok ama seabone'a geçerken pik yaptı bu sefer normalde olmazdı, ping sorunu da yok.

  • Suiciderim S kullanıcısına yanıt
    2 senedir kafayi yedirttiler bana elime silah alip merkezine gidicem o derece ayar oldum. Hem bilgisizler hem sorun yok diyorlar her gece kufurler ediyorum 2500 tl cayma bedeli var birakamiyorum. 16 mbps ttnet kullanirken yemin ederim stabildi internet. Odama kadar fiber geldi geldigi gunden beri bir sey indirirken sorun yok varda yok. Ama oyun oynarken eziyet ping normal gibi ama gecikme var hissediyosun defalarca format vs neler ugrastim. Sayfalar gec yuklenir. Twicth vs yavas aclilir goya fiber internet. Adamlarin internetinin kendisi oing li. Modemlerin hepsi bozuk

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam superonline ftth. 150 pingim var viyana sunucularına çoğu avrupa sunucularına :D çözmüyorlar server kaynaklı diyorlar. Aynen steam bozuktur kesin :D. Ekip yollayıp modem ve kutu değiştirdiler şimdi birde servis parası alacaklar. Sakın geçme bende cayma bedelini öğrenip TT ye geçmeyi düşünüyorum.

  • Valve ping


    Superonline kullanıcıları ping ve routing sorunu yaşadınız mı?



    Google ping



    Superonline kullanıcıları ping ve routing sorunu yaşadınız mı?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ataman5 -- 13 Temmuz 2022; 13:27:40 >
  • Senseight S kullanıcısına yanıt

    Aynen katılıyorum hocam, bende SOL 100/10 ftth + Statik ip kullanıyorum.(lokasyon izmir) Fc24 FUT'ta 56-78 arası ms veriyordu. Kendi modemini devre dışı bırakıp, 3 Farklı Router ile denedim. Pingte iyileşme oldu 55 - 62 arası lobiye göre değişiyordu. Ama oynanış berbat, tuşa bastıgımda pas, şut geçikmeli gidiyor. Oyun akmıyor. Geçen ExitLag indirip kurdum, 2 ms düşürdü ama hala delay vardı. Sonra LagoFast ile denedim coğu maçı sabit 50 ms ve akıcı oynamaya başladım. Ama Stabil olmadığı için ve aylık subs 8 dolar oldugu için çok mantıksız. Yani Şunu anladım ki SOL'un modemleri zaten kötü ama kesinlikle yurtdışı çıkışları sorunlu, bağlantısında optimizasyon sorunları var... Son çare başka iss gecmeyi düşünüyorum. Turknet iyi diyorlar ama oturdugum binada max. 85/8 VDSL destekliyormuş. Acaba senin farklı bir çözüm önerin var mı veya başka iss tavsiyen ?




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scream1818 -- 30 Kasım 2023; 20:35:12 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.