Şimdi Ara

Superonline ile devam mı yoksa Uydunet mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
604
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Herkese iyi forumlar, 5 yıllık Turkcell Superonline Fiber (25 MBPS 75 GB AKK) kullanıcısıyım. 5 yıl içinde çok fazla sorun yaşadığımı söyleyemem. Son 1-2 aydır inanılmaz bir ağırlık ve kesinti problemim vardı kanalları değiştirdik biraz düzelme yaşandı fakat eskisi gibi değildi. Modem değiştirerek problem çözülebilir çünkü 5 yıl içinde 2-3 kez aynı şekilde modemim değiştiğinde problem ortadan kalkmıştı. Mart ayının 14'ünde taahhütüm bitiyor ve 49 liraya kullandığım paketi bana 69 liraya vermeyi teklif ettiler. Devlet 13 lira ek ücret almış vs. gibi bahanelerle, ilk 3 ay fatura almadıkları için hesapladığında 60 liraya denk geliyormuş taahhüt süresince tüm faturalarım. Şimdi interneti araştırdığımda ise Maximum Keyif Kampanyası adında Uydunet'in tarifesine rastladım. 25 MBPS 75 GB AKK + Teledünya Üst Paket + Sinema Paketini, HD kutu ve modem ücretleri dahil aylık 60 liraya veriyorlar. Sizlerden öğrenmek istediğim Uydunet'in kablolarıyla gelen fiber internet apartmanlara sanırım ayrı bir kabloyla veriliyor ve bu da 100 MBPS'a kadar destek veriyor ki ben 25 MBPS kullanacağım. Hızında bir problem olur mu ? Kullanan arkadaşlar bu internet hizmetinden memnunlar mıdır ? Ne yapmamı tavsiye edersiniz ?







  • Hızda problem olmaz Upload hızın 2 ye düşer süperonlineda 5. Ama onda akkye düştüğünde 1 oluyor uydunetin bolge bolge performansları var dene bnce

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence Uydunet fiyat/performansta her türlü tokatlar bütün iss'leri. Uydunet denemelisin kesinlikle. Ayrıca so teknik servisi berbat. Uydunette 2saat içinde geliyorlar bir sorun olduğunda
  • Online oyun oynuyorsan ve hd film dizi izliyorsan uydunet alma derim,bağlantı yurt dışına çıkınca ping fırlıyor ms süreleri uzuyor.
    3 ıss ile denedim bendeki uydunet digerlerinin 2kat ve daha fazlası ping ve ms veriyor.
    Gerisi için ideal.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Black-rider -- 24 Şubat 2016; 17:42:03 >
  • İnterneti ne amaçla kullandığına bağlı online oyunda uydunet iyi değildir. Ping ttnet ve superonline'da iyi

    Bunun dışında downloadçıysan ve sizin orda vodafone supernet varsa 64 mbps 240 gb akn iyidir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öncelikle cevaplar için teşekkürler arkadaşlar, online oyun oynamıyorum sadece torrent nadir de internetten film ve maç izliyorum onun dışında çok kastığım bir durum yok. Denemeye değer sanırım, korktuğum yanı 24 ay taahhüt inşallah bir sıkıntı yaşamam. Hayırlısı olsun bakalım.
  • Ben superonlineden geçtim 1 ay oldu cok memnunum superonline son 2-3 aydır bezdirdi bizi,uydunette ne kopma nede Ping sorunu yaşıyorum tercih sizin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eskişehir-Uydunet kullanıyorum. Pc, Ps4, xbox1 kullanıyorum. Her akşam multiplayer oyun oynuyorum. FPS/Futbol ağırlıklı.. Çok nadir lag ile karşılaştım.. Uydunetle oyun oynanmaz çok ağır bi itham bence.. Bölgeye göre değişiyo olabilir.. Ben çok ama çok memunum..
    Senelerce süperonline fiberi bekledim.. 3-5 önce kapımı çaldılar. Mayıs ayında gelceğini söylediler ama şuan sol e hiç ihtiyacım yok.
  • Ben de aynı durumda sayılırım. Yalnızca superonline fiber değil yalın adsl var. Superonline'dan genel olarak memnunum ama fiyatlar uydunet'te daha iyi tabii. Superonline iel pazarlık oluyor mu acaba Digiturk gibi?
  • Bence ağır bir itham yok ortada.
    Uydunet kullanıcıların büyük çoğunluğunda yüksek ping sorunu var, fps veya futbol gibi yüksek oyuncu sayısı olmayan oyunlarda sorun yapmıyor olabilir.
    Ama guild wars2 gibi yüzlerce oyuncunun aynı map üstünde savaştığı oyunlarda iş yapmıyor.
    Bölgeselmidir bilemiyorum ama istanbulda aynı bölgede ttnet ve superonline kullandım ping hiçbir zaman 80 üstüne çıkmamıştı uydunete geçtiğimizden beri ping en düşük 127 çoğu zaman 200 üstüne çıkıyor.
    Oyunu geçtim 20dklık bir videoyu hd ve 720p değil 480p kalitede bile izlemek için bile 10dk bekliyorum sürekli donuyor.
    Hız testine bakıyorum 21mb sorun yok ama hat yurtdışı sitelere bağlandığında tracert ms süreleri diğer isslerin 2 katına çıkıyor.
    Uydunette sorun bizde değil yurtiçi ms sonuçlarımız normal diyor şaka gibi, sanki uydunet sadece tr içi çalışır gibi.




  •  Superonline ile devam mı yoksa Uydunet mi ?


    dostum ben sol fiberi 5 yıldır kullanıyorum, ping ilk günden beri hiç değişmedi. Cat6 ile aldığın internet anten kablosu ile gelen internete dönüşecek. En büyük sıkıntı yaşanılan sorun ping süreleri. Ping benim için önemli diyorsan geçme. Yoksa denemek mantıklı olabilir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bir Sevdadır Türkiye -- 27 Şubat 2016; 11:41:26 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.