Şimdi Ara

Superonline Gecmeyi Düşünüyorum Sorularım Var.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
453
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar öncelikle ben ttnet kullanıcısıyım şuana kadar internet konusunda pek kesilmeler yaşamadım oyunlarıda rahat şekilde oynadım fakat fiyat olarak yüksek geliyor 59tl internet 35 tl telefona ödüyorum.
    Superonline gecmeyi düşünüyorum fakat fiber alt yapı yok vdsl internet veriyorlarmış fiyat olarakta şuanki aldığım neti telefonda dahil 50 tlye verebiliriz diyorlar ve bizde kesinlikle internet kopması veya kesinti yaşamazsınız diyorlar tabi bu satıcı herşeyide diyebilir. Arkadaşlarıma sordum ttnetin vdsl ve adsl alt yapı kablosunu bütün internet veren şubeler kullanıyor kısaca aynı alt yapıyı kullanıyorlarmış. Benim aklımdaki şey superonlineye gecersem sorun yaşarmıyım veya gecmelimiyim bilemiyorum. İstanbulda oturmaktayım. Superonline kullanıpta tavsiye eden arkadaşlar varmı?



  • Bende Superonline Fibernet kullanıcısıyım o yuzden gayet rahat cevap verebilriim sana:
    İyi Yönleri:
    -İnternet Hiç Kopmuyor
    -Mpbs ve uploadı genellikle degisiklik gösterirken çok fazla düsme yok.
    -Oyunlarda Pingler Az.
    Kötü Yönleri:
    -Biz Tv plus + - fibernet - Ev telefonu aldık fakat AYLIK 100-200 ARASI parası oduyoruz 59 TL Ye aldıgımız internetten :/
    Ve Geldik Superonline Kandırıkcılıgına :/ :
    Bize Satıcı dediki aldıgınız tv plusu bilgisayara baglıyabilirsiniz ve oyun vb. oynuyabilirsniz dedi fakat boyle birsey superonline da bulunmuyor. zaten satıcıda universiteli oldugu için kandırdı ve aldık hiç memnun olmadık çunku aylık çok para oduyoruz ve önceden uydunet (turksat) kullanıcısıydık yine tv ve internetti ama bukadar fazla gelmiyodu fatura


    -Özet geçiyim Satıcılar seni belki biseylerle kandırmıs olabilirler.
    -Maddi durumun kotu ise adamların elli tl oyununa gelme diyim. eger fatura gelirse günlük on - onbes tl ye yakın para kesiyorlar.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.