Şimdi Ara

Superonline firmasının aylardır çözemediği WAN sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
667
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 6-7 aydır fiber internet kullanıyorum. Bağlattığımdan beri modemin enerjisinin kesilmesi wan ışığının sönmesine sebep oluyor. Bunun görebildiğimiz tek çözümü apartman kutusunda daireme ait soketi çıkartıp başka yere takmak (port değiştirmek olarak isimlendiriyorlar gelen ekipler). Değişen kablolar değişen modem vs. Hiçbiri çözüm olmadı. Belki 15 defa yaşamışımdır bu sorunu.

    Ancak artık bıktım bu durumdan ve port değişimi istemediğimi kökten çözmelerini istedim. Çünkü her port değişiminde bir sürü protokol izlemem ve evde ekip beklemem gerekiyor. Yalnız yaşayan ve geceli gündüzlü çalışan biri için bu çokça zor. İzmir falanca yetkilisi Enis Bey benden 24-48 saat istedi. Tamam dedim ve bu arızaya istinaden 12.12.2018 18:15te arıza kaydı bıraktım. Üzerinden 80 saat geçti. Ne Enis Bey ne saha ekipleri telefonlarımı açmıyor. Ne de müşteri hizmetleri yardımcı oluyor, "bayiye ilettik sizi arayacaklar" demekten ibaretler, yani çoluk çocuk telefonda adam kandırıyor. Müşteri hizmetlerine "back office'den Aynur Hanım konuyu biliyor o veya başkası beni arasın back office'den" dedik, tamam dediler, yine ne arayan ne soran. Superonline ya da diğer adı ile Turkcell, 2019a girerken tam bir fiyasko.
    Abone no. 65648679

    2019a giriyoruz arkadaşlar, teknoloji devri diye geçiyor, müşteri hizmetlerini ararsanız bekleme müziği "bağlıyız biz bağlıyız biz" ama amatörlükten uzaklamamış bir firma kesinlikle. Nerede çoluk çocuk var doldurmuşlar telefon başına, salmışlar yetersizleri sahaya, anca kablo çek modem değiş, çözüm üretmek gibi bir olayları yok.

    Bağlatacaksanız kesinlikle tekrar düşünün







  • senin sorunun elektrikle ilgilidir... FTTH olsa bu sıkıntı olmaz diye tahmin ediyorum... apartmanın merdiven otomatiğinin hattından takılıysa onun sigortası atıyorsa yada gerilim düşüyorsa sistem dengesizleşiyordur...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.