Şimdi Ara

Superonline Akşam Saatlerinde Ping Sorunu (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
451
Cevap
8
Favori
26.276
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Gitti yine hayırlı olsun :D Sorun yok sorun yetersiz alt yapı nedeniyle çeşitli sansür ve limitleme işlemleriyle uğraşıyorlar. Bunların testi var. Tepki de ölçüyorlar tabi.

  • beylikdüzü düzeldi gibi, bu saate kadar bir sorun olmadı.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gaara34 -- 10 Mart 2022; 22:38:42 >
  • Bende de problem yok hala. Konum Bahçeşehir.

  • Ben ilk bağlattığım günden beri bu akşamda dahil yaşıyorum bu sıkıntıyı. Hem görsellerin geç yüklenmesi hem de ya önizleme reismlerin yt de geç yüklenmesi ya da kalitesinde düşüş gibi şeyler. Oyunlarda da benzer durumun dalgalanmasını bizat hissediyorum görüyorum.

  • ataman5 kullanıcısına yanıt
    Yapma ya. Sizin durum daha berbatmış.
    Benim Sözleşme 29 Mart da bitiyor.
    Büyük ihtimalle kapattıracağım.
    Yeni teklifler de çok yüksek
    Başka firmalara bakacağım.
  • Gaara34 kullanıcısına yanıt

    Bende duzelmedi bende beylikduzu devam ediyor ayni sorun . Isin kotu yani ariza kaydini da iptal.ediyorlar .sorun yok diyip.

    Sizin ip blogunuz hangisinde ? Bendeki 213 olarak degismis onceden 176 li olandi dun gece degismis

  • Mersinde de aynı sorunu yaşıyorum. 9 ay kaldı maalesef...
  • Ben daha yeni başladım hocam 1 hafta olmadı bile. Yapmayın etmeyin.:)

  • serkan1216 kullanıcısına yanıt

    Göztepe Mahallesi Kadıköy'de bende de bağlandığından beri sorunlu.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Gaara34

    1,5 aydır 91'li ip bloğundaydım. Bu sabah baktım 176'lı ip bloğuna geçmişim gene. Bunlar kesin ip taşıyor yada iplerle alakalı bir çalışma yapıyor.


    EDIT: işin tuhaf kısmı bakın burası çok önemli


    91'li ip bloğunda iken fast.com (netflix) üzerinden test yaptığımda avrupa, almanya sunucusuna falan bağlanıyordu sürekli.


    176'lı ip bloğundayım an itibariyle, zaten bu ip bloğundaydım yaklaşık 1,5 senedir. 1,5 senedir olduğu gibi bu IP bloğu fast.com Secaucus, US  |  Ashburn, US sunucusuna bağlanıyor.


    91'li ip bloğunda fast.com da sürekli 110-120 mbps paket hızım anında çıkardı. 176'lı ip bloğuna döndüm tekrar bunda fast.com da 50-60-70-80 takılıyor çıkan hızda.


    yani uzun lafın kısası. 91'li ve 176'lı ip arasında fast.com (netflix sunucusuna bağlanma) da ciddi fark var. 91'li ip avrupa, 176'lı ip amreka sunucularına bağlanıyor fast.comda.


    gelin görün ki. 176'lı ip bloğu genel olarak oyunların euw sunucularında çok daha iyi. şimdi lol euw'deyim gene 47 ms sabit!





    Superonline Akşam Saatlerinde Ping Sorunu

    176 ip ile valorant istanbul sunucusu yıllardır olduğu gibi sıfır sıkıntı şuan. pingde 5 ms

    6 aydır abonelik başlangıcından beridir 176 lı ip bloğundayım. Dediğiniz gibi fast.com da Secaucus, US  |  Ashburn, US sunucusuna bağlanıyor.





  • Bir şekilde iptal ettirelim desen Beylikdüzü tamamen bunların tekelinde. Başka alt yapı da yok bölgede. Diğer firmalara geçiş yapsak tek değişen şey fatura ödediğimiz yer oluyor. Şu sorunu çözmezlerse işimiz iş gerçekten.

  • @serkan1216


    bende 1,5 aydır 91'li ip vardı. dün tekrar 176'lı ip bloğuna atmışlar ve dün hiç sıkıntı yaşamadım. şuan 176'lı ip deyim.



    @Wadjet


    sizin düzelmedi mi hocam? dün sıkıntı oldu mu gene?

  • Wadjet kullanıcısına yanıt

    Ben de Göztepe Mahallesi Kadıköy'deyim binaya sıfırdan yeni bağlantı yapıldı her şey 0 ilk ben aldım hemen ve maalesef ki yüksek gecikme ve ping sıkıntılarını online oyunlarda, sayfaların tepkisiz yüklenmesinden, görsellerin bir çok sitelerde ve sosyal medyada yüklenmemelerine kadar kablolu bağlantılarda yaşıyorum ilk günden beri var.

  • @Gaara34


    Hocam tam düzeldi diyorum anlık bir problem oluyor yine. Önceki günlere göre daha iyi ama eskisi gibi kusursuz değil maalesef.


    Edit: Benim IP hep 176. Hiç değişmedi.


    @ataman5


    Hocam 10 yıldan fazladır SOL ve SOL alt yapısını kullanıyorum. İlk kez böyle bir sıkıntı yaşadım. Bir çok arkadaşta aynıdır. Umarım sizin problemde çözülür.

    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Wadjet kullanıcısına yanıt

    Sormayın hocam ben de 10 yıla yakındır binaya SOL fiberi getirebilmek için ne dertler çektim, ne uğraşlar verdim ve bağlandığında o kadar mutlu oldum ki size anlatamam gerçekten ama bendeki talihsizlik midir nedir anlamadım gerçekten umarım genel bir problem olduğunun farkında ve algısındalardır ve yakın zamanda tüm bu sıkıntılarımız ve konunun tamamı kapanır gider tarihe yoksa hayal kırıklığım büyük gerçekten ama umudum düzeleceği yönünde sizlerin de geri dönüşleri bekliyorum.


    Dediğim gibi genel olarak sayfa tepki süreleri, görsellerin geç yüklenmesi, borsa verilerinde tepkisizlik, oyunlarda da dalgalanmalı ping sürelerini yaşıyorum bu denli değişken problem olması genel bir problem olduğunu bana söylüyor çünkü daha önce dsl ya da kablonet alt yapılarında bu denli çeşitli problemleri eş zamanlı deneyimlemedim hiç.

  • bölge bölge çözüyorlar anlaşılan. sarıyer ayazağadayım ben. 3 gün önce ip'm değişti sorun çözüldü. 3. gün oldu bugün, 1 kere bile paket kaybı veya ping yükselmesi yaşamadım o günden beri. sorun yaşarsam yazarım tekrar buraya.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi [__Zahid__] -- 11 Mart 2022; 14:31:13 >
  • Wadjet kullanıcısına yanıt

    Benimde 176 ip bloğundayım, bir nebze düzeldi gibi ama gene sorunlu genel hatlarıyla, sayfalar yüklenmemesi, tepkisiz kalması, resimlerin geç yüklenmesi paket kaybı falan var.

  • LGKullanıcısıı324 L kullanıcısına yanıt

    Bende de başladı yine. Genel olarak resimler vs. yüklenmiyor. Gerçekten kabak tadı verdi artık.

  • benim paket kaybı sorunu çözüldü. ne ping oluyor ne paket kaybı. ama siteler ufaktan geç yükleniyordu 1 saat önce falan. twitch'de yayın izlerken falan tekliyodu arada. şuan o da yok gibi.

  • Selamlar Beylikdüzü internet sorunu yaşıyorum herkeste var mı acaba? Bugüne kadar pek sıkıntı yoktu bugün sabahtan beri oyunlardan düşüyorum. Ya bağlantı anlık kopuyor ya da ping aşırı yükseliyor bilemiyorum sebep ne. Lost ark oynuyorum saat başı server bağlantısı kopuyor aynı anda radyo dinliyorum radyo da kopuyor ve geri bağlanıyor

  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.