Şimdi Ara

SUNNY AT-14100 (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
492
Cevap
7
Favori
114.622
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • uydu cihazı kapalı iken sadece kırmızı yanar. kumandadan kırmızı açma tuşuna basınca hem kırmızı, hem yeşil yanar. daha sonra herhangi bir kanal nosuna veya kanal yukarı tuşuna basınca cihaz açılır ve görüntü gelir. (kumanda üzerindeki navigasyon 4 yönlü tuşlardan yukarı ok olanına)
    cihaz normal olarak bu şekilde açılıyor. kapatırkende kumandadan kırmızı kapama tuşuna basınca kapanır ve sadece kırmızı yanar.
    veya hızlı açıp kapamak için; tv ve uydunun bağlı olduğu fişi direk çek veya 4 lü anahtarlı ,priz grubununa bağlı ise priz grubunun anahtarını kapat, direk kapanır. açarkende tam tersi fişi tak veya priz grubunun anahtarını aç, tv ve uydu hemen çalışır. şahsen ben bu şekilde kullanıyorum. cihazın ilk açılışıda zaten 15 sn civarı sürüyor.
  • arkadaşlar bende bu cihazı bugün real markette gördüm ilk defa çok şirin ufak tefek bişey fiyatı orda promosyon olarak 219 diyordu ama şuan bimeks sitesinde 178 lira gayet iyi fiyat diğer receiverlere göre bence serkan güzel hocamda cihazda sti 7111 çipset olduğunu bu çipseti kullanan cihazların sd/hd görüntülerinin iyi olduğunu söylüyor kullanan arkadaşlar bu konuda ne söyleyebilir ayrıca başka bir konuda cihazda emu yazılımı olduğu ve bazı şifreli kanalları açtığından bahsediyor bu konuda bilgisi olan varmı?
  • sd goruntu kalitesi iyi. hd ler zaten iyi. emu var. biss sifreli ntv,trt vb. kanallardaki maclari izleyebiliyorum. cihazda cok fazla isinma yok. donma vb. yok. gayet stabil. kasa dedigin gibi kibar. ben lcd arkasina gizledim. fiyat bimekste cok iyi. sanirim begenmezsen iade durumuda var.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ft19

    sd goruntu kalitesi iyi. hd ler zaten iyi. emu var. biss sifreli ntv,trt vb. kanallardaki maclari izleyebiliyorum. cihazda cok fazla isinma yok. donma vb. yok. gayet stabil. kasa dedigin gibi kibar. ben lcd arkasina gizledim. fiyat bimekste cok iyi. sanirim begenmezsen iade durumuda var.

    bilgiler için sağolasın dostum,sitesindeki resimdede tv arkasına gizlenmiş cihaz yalnız oradayken kumandada sorun olmuyormu?
  • kendi alicisi var,kablolu.one istedigin bi yere koyuyorsun. gayet iyi calisiyor.
  • tv nin arkasına nasıl monte oluyor,yapıştırılıyorsa çıkarıp tekrar yapıştırmak gerektiğinde sorun olur mu, birde tv nin arkasında iken gerek tv nin gereksede receiverin ısısı birleşince sorun oluyormu?
  • Cok kolay monte oluyo.2tane cirt cirt koymuşlar kutuya, onlarla monte ediliyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: de-ka

    tv nin arkasına nasıl monte oluyor,yapıştırılıyorsa çıkarıp tekrar yapıştırmak gerektiğinde sorun olur mu, birde tv nin arkasında iken gerek tv nin gereksede receiverin ısısı birleşince sorun oluyormu?

    ben cırt cırtla yapmadım. tv ile uydu arasında 1-2cm civarı boşluk bıraktım. hem tv nin ısısından etkilenmesin, hemde hava sirkülasyonu olsun diye. zaten duvarla tv arasında 5-6 cm. boşluk olduğundan arada duruyor.
  • @ft19 sizin yöntem benim dediğim ısınma sorununa çözüm olması bakımından daha mantıklı, ancak kullandığınız yöntem cırtlı gibi sök-tak işine uygun mu?
  • sunny 14200 hd dvı girişli monitörden görüntü alamadım.bilgisi olan varmı.syncmaster 2333 samsung ful hd.monitör. şimdiden tşklr.
  • Selamlar, Sunny AT - 14100 modeli ile ilgili yorumlar dikkatimi olumlu yönde çekti, yanlız benim için önemli olan özelliklerden biri de bir kanalı seyrederken eş zamanlı olarak diğer kanaldan kayıt yapabilme özelliği olup olmadığı, bu konuda bilgi verirseniz sevinirim....
  • up
  • sunny14100 ve 14200 kullanan arkadaşlar, türksat uydusunda trt hd yayınında alman ligi maçları başlayınca şifre giriyor ve şifreyi çözmüyor, ''şifreli kanal'' yazıyor.(emu açık ve trthd biss şifresi girilmiş olmasına rağmen).. fakat trt ve ntv deki alman ve ispanya ligi maçlarının şifresini çözüyor. yaının hd olmasıyla alakalı olabilirmi diyeceğim, ama daha önce kullandığım hiremci turbo hd çözüyordu. yardım!...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ft19

    sunny14100 ve 14200 kullanan arkadaşlar, türksat uydusunda trt hd yayınında alman ligi maçları başlayınca şifre giriyor ve şifreyi çözmüyor, ''şifreli kanal'' yazıyor.(emu açık ve trthd biss şifresi girilmiş olmasına rağmen).. fakat trt ve ntv deki alman ve ispanya ligi maçlarının şifresini çözüyor. yaının hd olmasıyla alakalı olabilirmi diyeceğim, ama daha önce kullandığım hiremci turbo hd çözüyordu. yardım!...

    sen yine şanslısın bende trt hd yi hiç açmıyor...cihazla ilgili sıkıntılarımda var..iade edip etmeme arasındayım..
  • trt hd nin sinyali biraz zayif. daha dogrusu cihazin tuneri hassas. bende ilk aldigimda trt hd de sinyal yok yaziyordu. anteni biraz ayarladim ve geldi. gun icinde bazen gidiyor, sonra geliyor. daha hassas ayar gerekiyor. anteni ve lnb yi cok iyi ayarlaman gerek.
  • Bu trt hd yüzünden benim içinde alakasız bir durum oluştu,ilginç.
  • cihazda şöyle bir sorun yaşıyorum..mesela cihazı her kapayıp açtığımda direk kurulum ekranı geliyor..mümkün değil geçemiyorsun bu ekranı..neyse kurulum yaptıktan sonra açılıyor..fakat kanal sıralaması alakasız oluyor..o haldeyken kapatıp açtığımga sanki kiç bir şey olmamış gibi benim dah önce yaptığım sıralamada açılıyor..

    ayrıca şu 1.09 güncellemesini yapabilen varmı??her kontrolde bu güncelllemeyi gösteriyor fakat bir türlu güncellemiyor..denedim ama cihaz dondu,kapandı,açıldı tekrar kuruluma geçti..güncellemeyi de yapamadı..

    bu gibi sorunlarla karşılaşan varmı acaba??yoksa benim cihazdamı bir sorun var.
  • ben geçen gün sunny atmaca teknik servisi aradım, görevliye cihaz üzerine neden ON/OFF anahtarı konulmadığını sorduğumda, teknik açıdan cihazın bu şekilde dizayn edildiğini ve fişini çekmeden, kumandadan açma/kapama yapmamı tavsiye etti. yeni yazılımı (1.09) uydudan güncelleme menüsünden otomatik güncelledim. sorunsuz çalışıyor.
  • 4gb lik flash bellek'den büyüğünü okumaz demişsiniz fakat onu şu şekilde atlatabilirsiniz... örneğin benim 1tb lik seagate hdd vardı onu philips televizyonda kullanabilmek için ntfs'den fat'a çevirdim... sorun yok aynısı deneyin..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hlldnc

    4gb lik flash bellek'den büyüğünü okumaz demişsiniz fakat onu şu şekilde atlatabilirsiniz... örneğin benim 1tb lik seagate hdd vardı onu philips televizyonda kullanabilmek için ntfs'den fat'a çevirdim... sorun yok aynısı deneyin..

    Problem o değil ki; FAT olunca 4 GB'dan büyük dosya atılmıyor, bölmek gerekiyor; bölünce altyazılar karışıyor, vs...

    4GB'tan küçük HD film de yok gibi birşey...

    Kısaca olmaz o iş...
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.