Şimdi Ara

Subaru İmpreza / Bmw 116-120i

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
519
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba 2011 model nissan micra sahibiyim. Aracımı değiştirmeyi planlıyorum. Yine Hatchback araba almayı düşünüyorum.

    Subaru İmpreza, Bmw eski kasa 116i veya 2005 model 1.20i şuanda bana yakın olan arabalar. Arabayı şehir içi ve şehir dışı yılda 15 bin km civarı kullanmaktayım. Haliyle lpgli almayı planlıyorum.Çok kararsız kaldım görüşlerinizi, tavsiyelerinizi ve başka modelde olabilir önerilerinizi paylaşırsanız sevinirim.

    Not:Arabadan beklentim yol tutuşu iyi olsun yakıt olarak üzmesin lpgde sıkıntı çıkarmasın kafi. (Performansa değinmeme sebebim bu araçların micradan daha iyi olduğunun aşikar olmasından ötürü )



  • İmpreza 1.5 2011 hb at kullanıyorum. Sorularınız olursa yanıtlarım.



    Performans olarak zayıf maalesef. Bu aracın ideal motoru 2.0.



    Yol tutuş olarak önden çekiş olmasına rağmen çok çok iyi. 4*4leri bu sınıfın en iyilerinden olabilir.



    Tüketim olarak da son 6 ayın ortalaması 9.0litre. Çoğunluğu şehir içi kullanım. LPG ile ekonomik sayılır.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • commandx C kullanıcısına yanıt
    4x4 Awd aklıma en çok yatan araç aslında. Arabayı daha çok İstanbul trafiğinde kullanacağımdan dolayı performans ister istemez biraz arkaplanda kalıyor benim için. :( 2.0 vergiden dolayı maalesef düşündürüyor. Cevabınız için çok teşekkürler .



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dieserweg -- 4 Nisan 2017; 22:50:35 >
  • Dieserweg D kullanıcısına yanıt
    2008 Impreza 1.5 HB AWD otom. tam 3 yıl kullandım. Muazzam bir araç ancak malesef sürekli simetrik 4 çeker sistemi 1.5lt 107hp performansını ciddi anlamda törpülüyor.

    Aracın yol tutuşu sürüşü 2007 model bir BMW 116i ile aynı gün kullandığımda kesinlikle Impreza dedim ancak 4 ileri otom. ve ağırlığı nedeniyle 4x4 ile birlikte

    performans 1.5lt de malesef o aracı özellikle rampalarda katlanılmaz bir duruma büründürüyor. Hele ki uzun rampalarda bir an evvel bitsede gitsek diyorsunuz o derece..


    Eski kasa BMW 116i ciddi anlamda çok yakan bir makine tabi benzinle Impreza'da öyle oluyor ancak LPG ile kullanımda Impreza çok cimri ve bu konuda memnun ediyor.

    Fakat Subaru Boxer motoru eğer fabrikadan LPG li değilse (bknz. Impreza Ecomatic gibi) yaklaşık 40bin km sonra sübap ayarları bozuluyor ve ayarlanması işlemi biraz meşakatli.


    BMW 1 serisi ise bu 2005-2007 modellerde sorunlar oldukça sık baş göstermeye başlıyor o nedenle başınızı ağrıtabilir. Motor şanzıman uyumu 6 vites otomatik çok güzel ben beğenmiştim.

    Bu sınıfta yani ortalama 35 - 40bin lira civarında lpg uyumu daha iyi olabilecek ve sizi performans anlamındada memnun edecek aklıma Honda Civic geliyor LPG konusunda içiniz rahat olur.

    Ayrıca sorun ve masrafları konusunda bu ikiliye nazaran daha avantajlıdır ancak performans sorun değil ben gerçek sürüş zevki ve konfor istiyorum derseniz kesinlikle Impreza (Elegance) tek geçerim..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yildiz -- 4 Nisan 2017; 23:35:26 >




  • yildiz kullanıcısına yanıt
    Yorumunuz ve öneriniz için çok teşekkürler .
  • arkadaşlar merhaba. 20 yıldır 97 mondeo 2.0 araç sahibiyiz. performansı flan hala ilk günkü gibi ancak artık değiştirmeyi planlıyorum aklımdaki modellerde 2007 subaru impreza sedan, diğeride 2007 jaguar xtype. iki markada türkiyede pek tutulan model değiller fiyat ortalaması 35.000 civarı. herkeste olan bir aracıda almak istemiyorum. sizin bu iki model hakkındaki değerlendirmelerinizi öğrenmek istiyorum.
  • Yılda 15 bin ve lpg? Bari dizel alın

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ciddi kedi kullanıcısına yanıt
    Yorumunuz için teşekkürler, fakat 45 bin lira fiyat aralığım var. Bu aralığa uygun düşük kilometreli otomatiği güven veren bagajı tatminkar bir model bulamadım (hatchback). Öneriniz var ise cevabınızı bekliyorum.
  • Bravo multiair. 1.4 140 beygir. Bagaj 400 lt. İstersen 1.6 120 beygir mazotlusu var.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.