Şimdi Ara

Su Arıtma Cihazları için Sıcak Fırsatlar (411. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: NewsTR Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 1 Misafir - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8.293
Cevap
392
Favori
537.516
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
22 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 409410411412413
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • SPRİNGWATER kullanıcısına yanıt

    orp düşürme özellliği varmı hocam yoksa kalsit mi?




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 12 Mayıs 2024; 14:38:7 >
  • Orp Düşürme özelliği olan ve kalsit & corosex özellikle iki farklı modelimiz var her ikisini de gönderelim inceleyin forum kullanıcıları ve tüketici erişim faydalı olacağına inanıyoruz.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • SPRİNGWATER kullanıcısına yanıt

    ben şu an bioetixi kullanıyorum ama ph filtresi biten arkadaşlara yollayabilirsin ölçme aletleri olan.

    benim almam saçma olur iyi çıksada çöpe gider filtre yazık günah, kurutarak saklana biliyorsa alırım istersen denerim ama dediğim gibi olmayan arkadaşlar alsın denesin daha iyi.

  • kerimcem K kullanıcısına yanıt
    Kıt kaynakların idareli kullanılması ve çevre duyarlılığınız için çok teşekkür ederiz sizler gibi değerli bir kullanıcının Forum’da bulunması bizleri çok mutlu etti.

    Hassasiyetiniz ve samimiyetiniz için çok teşekkür ederiz .

    Saygılarımızla spring water destek ekibi .

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • SPRİNGWATER kullanıcısına yanıt

    Memnun olurum. pH metre siparişi vermiştim onunla sonuca bakıp test edebilirim.

  • l.a.c.i.w.e.r.t kullanıcısına yanıt
    Tamamdır lütfen özelden iletişim bilgilerinizi yazın efendim.

    Göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür ederiz

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • kerimcem K kullanıcısına yanıt

    Negatif ORP'lu suyun sağladığı potansiyel faydalar, serbest radikallerin nötralizasyonu ve oksidatif stresin azaltılması ile ilişkilidir. Bu konuda daha fazla bilgi edinmek için yukarıda belirtilen akademik kaynakları inceleyebilir ve bilimsel literatüre başvurabilirsiniz. Negatif ORP'lu suyun uzun vadeli sağlık etkileri hakkında daha fazla araştırma yapılması gerekmekle birlikte, mevcut çalışmalar umut verici sonuçlar ortaya koymaktadır.


    Size Tavsiye olarak iki kaynak bırakıyorum.


    Moleküler hidrojenin antioksidan etkilerini ve sağlık faydalarını ele alan akademik bu makaleyi okumanı tavsiye ederim. https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/21621588// ne kullandığını daha iyi anlamış olursunuz.


    Ayrıca bu kitap, serbest radikaller ve antioksidanlar konusunu derinlemesine ele almaktadır. www.amazon.com/Free-Radicals-Biology-Medicine-Halliwell/dp/0198717474






  • Bugün royal green nin denemem için gonderdiği taptec membran elime ulaştı, elimdeki çakmasyon coolpexe göre oldukça kaliteli görünüyor yeni taktım sonuçları 2-3 gün içersinde yazarım membran oturunca.

    @tersosmos hocama teşekkürler




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 14 Mayıs 2024; 21:28:12 >




  • kerimcem K kullanıcısına yanıt
    Alınabilecek en iyisi bence, fiyat olarak da öyle çok yüksek değil Dupont Filmtec membrana göre. Bu membran basınca göre de üretimi yükseltiyor, 90GPD'den başlar 130GPD'ye kadar çıkıyor üretimi. Üzerinde, poşette yazar basınç GPD ve TDS verim değerleri.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >




  • Spring Water 12 litre tanklı su arıtma cihazı hepsiburada da pazarlama destekli kampanya ile sepette 5200 TL’ye düşüyor .



    Spring Water 11 Aşamalı 12 lt Tanklı Su Arıtmahttps://www.hepsiburada.com/spring-water-11-asamali-12-lt-tankli-su-aritma-p-HBV0000167NON?ftid=uup33v48m4yg61f3&magaza=Spring Water&url_src=ios-product-detail



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SPRİNGWATER -- 14 Mayıs 2024; 22:26:40 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >




  • kerimcem K kullanıcısına yanıt
    2 sene başın ağrımaz , ver basıncı gör etkiyi 😂

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >




  • NeMiVaR kullanıcısına yanıt

    ihlas ın en baz modelini almanız daha iyi olacaktır.

  • ZevkiSefa kullanıcısına yanıt

    Neden 4000 liraya İhlas baz modelini satın alacak? 1600 liraya aynı kalite ürün varken. Sertifikasız ürünlerin genel fiyatı ortalama 50-100 dolar arasındadır ve dünya genelinde bu fiyata satılır. 1600₺ ile ihlas baz modelinde aynı tank kullanılıyor yerli ve milli. 1600 olan modeli tavsiye ederim. Aynı ürüne 4000 lira 5000 lira verdirmek doğru bir karar değildir.

  • Arıtma Dedektifi kullanıcısına yanıt

    iki ürün içindeki parçaları gözünüz ile gördünüz mü ? hortumları bağlantı elemanlarını , yerli tankın kırk çeşidi var mesela vs vs . beş bin tl altında cihaz alınacaksa ihlas silver modelinden başka alternatif şu an yoktur.

    ihlasın en baz modelindeki parçalarını görmüş biri olarak ikisini aynı kefeye koymak ihlasın en baz modeline haksızlıktır.

  • ZevkiSefa kullanıcısına yanıt

    1992'den bu yana İhlas çelik üçlü filtrasyon sistemini kullanıyorum. Medyalarını düzenli olarak değiştiriyorum (kum ve karbon), oldukça uygun maliyeti var. 10 yıllık medya maliyeti 3500 lira tutuyor. 5000 lira altında ürün alınacaksa İhlas baz modeli almak, 1600 liraya satılan ürüne haksızlık etmek demektir. Eğer bağlantılarla iş bitiyorsa, 1600 liraya ürün alıp NSF onaylı Swun Chyan bağlantı parçaları ile isterseniz 200-300 lira fark ödeyerek 2000 lira altında ürünü yine mal edebilirsiniz.


    En iyi tank, Tankpac 17 dolara mal olurken yerli tank 12-14 dolar aralığında mal olur. Bahsettiğiniz rakamların hepsini 1600 lira olan ürüne eklesek fiyat yine 2000 lirayı geçmezken neden iki katı fiyat verip İhlas baz modeli (Silver) 4000 liraya alacak? Kaldı ki WHO, içme suyunun TDS oranları hakkında siz kullanıcılara bilgi vermektedir. Hangi TDS şebeke suyu durumu nedir bu linkten bakabilirsiniz. Sudaki TDS Nedir ve Ne Anlama Gelir. RO sistemleri TDS düşürdüğü için TDS hakkındaki ön yargılarınızı bu makale ile giderebilirsiniz.


    Referans linkini düzeltiyorum aşağıdaki ekran görüntüsü ve linkten size uygun arıtma cihazını tercih edebilirsiniz şebeke TDS durumunuza göre.

    Düşük TDS Suyunun Dikkat Edilmesi Gereken 4 Yan Etkisi

    Edit1: İçerik estetik bakımından düzenlendi

    Edit2: Ek referans linki ve ekran görüntüsü eklendi




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arıtma Dedektifi -- 15 Mayıs 2024; 11:20:15 >




  • Arıtma Dedektifi kullanıcısına yanıt
    Bu iyi bu , terbiyeli okumuş adam . Saygılı . İyi çalışmalar dilerim size .

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • ZevkiSefa kullanıcısına yanıt

    Teşekkür ederim, bu güzel sözleriniz beni gerçekten çok mutlu etti. Forumda yapılan yapıcı ve nazik yorumlar, topluluğun sağlıklı ve destekleyici bir ortam olmasına büyük katkı sağlar. Ben de sizlere en iyi şekilde yardımcı olabilmek için elimden geleni yapıyorum. Size de çalışmalarınızda başarılar dilerim. Sağlıklı ve huzurlu günler dilerim.

  • SPRİNGWATER kullanıcısına yanıt

    Gönderdiğiniz alkali filtre ulaştı fakat pH metre gelmediği ve bu hafta yoğunluğumdan dolayı pazar günü yeni filtreleri takacağım. Şimdiden teşekkürler


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • l.a.c.i.w.e.r.t kullanıcısına yanıt
    Göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür ederiz

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 409410411412413
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.