Şimdi Ara

Su Arıtma Cihazları için Sıcak Fırsatlar (400. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: fiat2001brava Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 2 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8.358
Cevap
393
Favori
539.638
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
23 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 398399400401402
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Mekkanik kullanıcısına yanıt

    Bu ucuz fakat güzel ölcüyor galip bey'in videolarında da görmüstüm galiba ben de kullanıyorum fiyatı ucuz olmasına rağmen kalitesiz degil bunu siyah renk yapsalardı daha kaliteli izlenim bırakırdı belki de..



    PH icin test kağıdı öneririm kalibre etmek gerekmiyor



     Su Arıtma Cihazları için Sıcak Fırsatlar
     Su Arıtma Cihazları için Sıcak Fırsatlartrendyol.com
    OEM Tds Metre Su Kalitesi Ölçüm Cihazı Su Saflık Ölçer + Pil Fiyatı, Yorumları - Trendyol
    https://www.trendyol.com/oem/tds-metre-su-kalitesi-olcum-cihazi-su-saflik-olcer-pil-p-57745619



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 7 Mayıs 2024; 9:0:31 >
  • Geçmiş sayfalarda,bioceranın en sona,tatlandırıcı karbonun bir öne alınması yazılmış ,bunun sebebi nedir?
    bende de post karbon'dan önce biocera takılı çünkü🤔



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi righteous@ -- 7 Mayıs 2024; 11:51:0 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • righteous@ kullanıcısına yanıt
    ph oranını daha fazla vermesi için yaplıyor.son karbon bıocrredakı maddelerin bır kısmını absorbe edebeiliyor.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • righteous@ kullanıcısına yanıt
    pH durumunuz 7'den yukarıda ise birşey yapmanıza gerek yok hocam, bazı karbonlar ilk kullanımlarda pH düşmesine neden oluyor o yüzden Alkali filtreyi karbondan sonra takıyorlar. Ayrıca membrandan sonra karbon olsada olur olmasada çok önemli değil yani bu durum.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Headlong Into Carnage kullanıcısına yanıt
    TDS amatör ölçümler için evet bu iyi, amatör ve profesyonel arasında %10 oynar çok önemli değil, akvaryumcular ve su arıtma kullananlar genelde bu TDS metreyi kullanıyor.

    Bu arada hocam pH kağıtları arıtma suyunu veya alkali filtrenin verdiği alkliyi yakalayamıyor pek, kağıt alırsa hep sarı çıkar sonuç. Dijital ya da en iyisi sıvı olanlardan alabilir. Sıvı olanlar suya damlatıyorsun 2,3 damla sarı olursa asidik yeşil 7 ph mavi 8 ph mor 9ph diye gösteriyor. Ben kağıt o kadar aldım hiç ölçemedim arıtma suyunu. Kağıtlar tepki vermiyor bu filtrelerde nedense.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Headlong Into Carnage kullanıcısına yanıt

    Teşekkür hocam aldım.


    Başka genel bir soru daha sormak istiyorum.

    İhlas Cebilon Aura Silver modelini alsak çok mu kötüdür. Sonraki filtreleri Filmtec falan takabilir miyiz?

    Çok artmış yine arıtıcı fiyatları.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tersosmos kullanıcısına yanıt
    Sıvı olanlar doğru ölçüyor mu peki o şekilde,fiyatları nasıl

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • albatrosacar kullanıcısına yanıt

    normal tank al hatta nsf tr üretimi al uygun fiyatlı,ama sık değiştir güzel hijyen sağlanır yani 5-6 sene bekleme max 3. senesinde değiştir.

    gözlemlerime göre bir çoğu zamanla tortu tutmaya zemine karbon v.s yapışmaya başlıyor zamanla.

    hatta her sene boşalt şoyle bir dik içinden pis pis siyah siyah çamurumsu oluşumlar çıkıyorsa anında değiştir özellikle tanktan rutubet,bozulmuş toprak kokusu aldığında.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 7 Mayıs 2024; 18:31:42 >
  • righteous@ kullanıcısına yanıt
    Evet ölçekleri doğru ama sana 7 ila 7.5 arasında olduğunu söyler, tam net değer istersen örnek 7.02 gibi dijital alman gerekiyor

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • arkadaslar 4 yildir kullandıgım cihazın tankına hava basma ihtiyaci doğdu sökmüşkende tankı dezenfekte edeyim diyorum bu işlemin nasil yapilması gerekiyor kimyasal vs kullanılıyormu?

  • MrWest kullanıcısına yanıt
    Çamaşır suyu kullan sulu olan, yarım çay bardağı çamaşır suyunu gönder tanka sonra şebeke suyunu bas 30 dakika bekle ve 2,3 tur durulama yap yeterlidir.

    Housing sistem ise çamaşır suyunu tanka vermen de kolay.

    1 housing de ki filtreleri sök, boş olsun içi, çamaşır suyunu oraya dök, housing çıkışını tanka ver ve tank dolunca 30 dk bekle sonra suyu boşalt ve 2,3 depo doldur boşalt yap böyle hem housinglerde dezenfekte olmuş olur.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • tersosmos kullanıcısına yanıt

    Doğru hocam damla daha iyi sonuc veriyor ben 5'li sistem kullanıyorum kendime göre yazdım arkadasın damla alması daha iyi olur..

  • MrWest kullanıcısına yanıt
    Çamurlu suyunuz varsa direk şebeke suyunu vermeyin ama , sediment filtreden geçen suyu verin tanka , yoksa çamur girme ihtimali olur .

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Headlong Into Carnage kullanıcısına yanıt
    Sende ne marka aritma var hocam, filtreler ne marka, musluk tank ne marka

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Mekkanik kullanıcısına yanıt

    Bence kötü değildir. Orjinal PAE model tank ve full NSF'li parca kullanıyor. Pompasız bir cihazda, temel yapı olarak, sahsen tavsiye ederim. Filmtec membran takılabilir problem cıkmaz..




    Sıvun Cıyanlı, Hint malı housingli mousingli üründense her zaman Omnipure Inline öneriyorum. Kalite isteyene inline omnipure'lu Royal Green Lux Plus benim önereceğim cihaz. 



    Meraklısı oldugum icin piyasadaki tüm cihazları web sitelerinden inceledim. Kalite fiyatta royal green lux plus diyorum..


    Baska bir alternatif olarak, kullanıcı kendisi daha ucuza üst seviye cihaz da toplayabilir. Mesela 3,2 galon PAE tank alırsın yedek parca kısmından, Omnipure inline set alırsın, Inline'ları tezgah altına sabitlersin, gerekiyorsa pompa eklersin bana göre en sağlıklı, hesaplı, üst seviye, yer kaplamayan, kolay erisimli, profesyonel sistem budur böyle sistem kurmak varken ya da royal green almak varken neden abidik gübidik cihaz satın alıp hint malı housing filtre kullanayım?


    Kendi toplayamayan da ihlası alır ihlas servisinden filtre almaz omnipure ve filmtec takar gecer aynı kapıya cıkar hocam housingli cihazda da 10 inch pentair filtreler elbette.. Housing filtreler biraz daha uzun dayanabilir fakat sürekli filtre degistiren biriysen bence hic geregi yok..




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 7 Mayıs 2024; 19:45:49 >




  • Headlong Into Carnage kullanıcısına yanıt
    Hint malı housing hangisi hocam, KX'mi. KX baya oluyor taşıyalı fabrikayı ama usa da da yeri var sanirim bakmak lazım, ayrıca kx filtre yokki piyasada fazla, tek modeli var.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • tersosmos kullanıcısına yanıt

    Evet hocam o made in Hint malı USA'de üretilmiyor artık.. Ben hindistan'da üretilen filtrelere güvenmiyorum hocam üretim yeri de USA olmalı..

  • Headlong Into Carnage kullanıcısına yanıt
    Swun ne malı, Tayvan değil mi! Ona niye güvenmiyorsun. Yoksa Swun'un kendine mi güvenmiyorsun. Swun adı altında 10 çeşit ürün var gerçi.

    KX iyidir fabrikası Hindistan olması önemli değil. Bugün Pentair de Çin, Meksika vs yerlerde fabrikası var. Önemli olan nere malı olduğu değil de ürünün kalitesi ve sertifikaları önemlidir hocam.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tersosmos -- 7 Mayıs 2024; 20:12:24 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • tersosmos kullanıcısına yanıt

    Hocam swun chyan dedigimiz seyin sertifikaları yok yani sertifikası olan filtreleri var olmayan filtreleri var fakat mesele, hepsini NSF'li olarak satıyorlar, yani NSF'siz filtreyi NSF'li olarak satma olayı var sordugunuz zaman NSF'li diyorlar sonra bakıyoruz kontrol ediyoruz, yok etiketi söyle böyle diye bir sürü sacma sapan seyler yazıyorlar maksat okuyanın beyni yansın hee desin NSF yok iste cogu modelinde inline'lar icin konusuyorum, GAC filtreye NSF almıslar, diger ikisinde Sediment ve CTO'da NSF yok ben etiketinden metiketinden anlamam etiketi yanlıs bastık diye bir olay yok.. Doğru basacaksın filtre NSF'liyse etikette NSF'siz model numarasını neden kullanıyorsun? Kimsenin böyle bir hatayı yapabilecegine inanmıyorum..


    Doğru model numarası neyse o zaman yazsınlar model numarasını üstüne neyse kontrol edelim hocam kaldı ki NSF'siz modele NSF'li filtre modeli de yazabilirler hani bizi susturmak icin.. Bunu mutlaka yapacaklar demiyorum, elimde kanıt olmadan, bu sekil sahtekarlıkla suclamam, fakat haydi yapıldı diyelim, nereden anlayacagız? Fason filtre sonucta gidip kendi sitesinden kalıplarını mı karsılastıracagız? Ya hepsinde yani hem NSF'li hem NSF'siz olanlarda aynı kalıp kullanıyorlarsa, o zaman istedikleri gibi etiket de basarlar, zaten kendi orjinal etiketleriyle satılmıyor cünkü fason mal zaten.. NSF'li olmayan modeline, NSF'li model numarası da vururlar, isterlerse değil mi? Yani yapılamayacak bir sey degil sonucta..


    Ben o yüzden bu filtrelerden hoslanmıyorum ayrıca ucuz filtreler hocam NSF'li olsa bile Omnipure kalitesinde olması imkansız zaten..


    KX Matrikx hint olayında, sonucta hintliler dolum yapıyorlar hocam filtre USA firmasına ait olabilir ancak maliyeti düsürmek icin hindistan'da üretim yapıyorlar ben kisisel olarak Hint ve Hintlilerin hijyen standardına cok güvenmem.. NSF almıs olsa da güvenmem buna ön yargı da diyebiliriz belki, fakat USA üretim yerini tercih ederim sahsen, bir filtreye USA diyebilmek icin USA'de üretilmesini tercih ederim... USA üretimi olması kaliteden emin olmamı sağlıyor hatta USA Omnipure NSF'li olmasa bile olur omnipure markası benim icin daha önemli..




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 7 Mayıs 2024; 21:14:24 >




  • Değerli Forum Üyeleri ve Kıymetli Müşterilerimiz,

    Şimdi tam zamanı! Spring Water'ın 11 Aşamalı Su Arıtma Cihazı'nda şok fiyatlar sizleri bekliyor.

    Trendyol Pazarlama destekli kampanyamızla, sadece 21.00-23.59 arasında geçerli olan flaş indirimle bu harika fırsatı kaçırmayın!

    Flaş İndirimli Ürün Fiyatı: 4.504,94 TL

    Ürün Linki: https://www.trendyol.com/spring-water/11-asamali-su-aritma-cihazi-p-35267764

    Sadece bu kadarla da kalmıyor! Spring Water'ın sağladığı sağlıklı ve berrak suyla hayatınıza yeni bir soluk getirin.

    Sağlıklı yaşam için doğru tercih Spring Water!

    Acele edin, stoklarla sınırlı bu fırsatı kaçırmayın!



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SPRİNGWATER -- 7 Mayıs 2024; 21:20:40 >




  • 
Sayfa: önceki 398399400401402
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.