Şimdi Ara

Su Arıtma Cihazı - NSF58 Onaylı Su Arıtma Cihazı (57. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.256
Cevap
103
Favori
144.092
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5556575859
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • tersosmos kullanıcısına yanıt
    Hocam selamlar.Daire girişi yumuşatma sistemi düşünüyoruz.Sitede sepete eklerken 2 seçenek sunuyor hangisini hangi durumda seçeceğim yardımcı olabilir misiniz?Kireç seviyesi yüksek apartmanda amaç tesisatta gezinen su biraz olsun kireçten arinsin diye düşünüyorum.Montaj için belli bir standart var mıdır suyun daireye girdiği yerle alakalı?

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ftrhüseyin kullanıcısına yanıt
    Merhaba hocam seçenek sanırım giriş çıkış bağlantı çaplarını gösteriyor. Evlerde 3/4 ile 1 inc bağlantı çapı oluyor genelde. Bunu su saatine bakarsanız saat girişinde ya da boruların üzerinde yazıyor olması gerekli boru çapı. Ama genelde 3/4 oluyor. Farklı alsanız bile dönüştürücü nipel ve manşonlarlada değiştirilebiliyor bağlantı çapı.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • shadows_d S kullanıcısına yanıt
    Basınç düşürücüsünden kaynaklı olduğunu sanmıyorum, ama düşürücüyü çıkarıp belli bir süre öyle kullanabilirsiniz test etmek için, anlattığınıza göre dediğiniz olay cihaz arıtmaya geçtiğinde oluyor. Cihaz devreye girdiğinde shutoff valfli sistemde akan temiz suda bir dalgalanma olur, çünkü valf içinde plastik bir zar var suyu açıp kapatan, yani şöyle çalışıyor, tank dolu misal siz su almaya başladınız shutoff temiz su kısmı zarı şebeke suyu tarafına bir basınç yapar ve şebeke suyunun cihaza girmesini engeller, siz su almaya başladığınız da temiz su tarafında basınç yavaş yavaş düşer ve şebeke suyu tarafındaki basınç zarı bu defa diğer tarafa doğru itmeye başlar ve suyu cihaza iletir. Bu esnada olay yavaş yavaş olduğu için 3-4 saniye kadarda sistem ses yapabilir hatta inilti ya da tak tak tak diye duruma göre. İşte bu esnada oradaki hareketten kaynaklı alan suda dur kalk gibi bir hava hareketi olduğu için ses yapabilir. Yada suda kesime ve açılma olabilir, bu durum shutt-off valfle alakalı gibi görünür. Eğer sisten aritmaya başladığında yapıyorsa. Su alma işlemini yaparken cihaza giren suyu kapatıp deneyin birde aynı olay oluyor mu,

    Diğer bir seçenek ise tankla alakalı olabilir, sıkışan su tankta siz si alırken basınç değişikliği olur ve tanktaki balon anlık hızlı bir iniş ya da hareket esnasında suda bir dalgalanma oluşturabilir.

    Diğer3. Seçenek ise membrandan sondaki filtre geçişlerinde bir havadan kaynaklı bir sorun olabilir.

    Musluk durumunu da düşünmek gerekiyor ama bu çok düşük bir ihtimal musluktan kaynaklı olsaydı sık sık yapardı bunu.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >




  • tersosmos kullanıcısına yanıt
    Merhaba 4 yıl önce sizin vesileniz ile royal Green lux plus modelini almıştım 2 sene de bir bakımları yapıldı askerdeydim yeni geldim son 1 haftadir musluktan sular kesikmiş gibi inanılmaz az su akıyor bunun sebebi ne olabilir nereyi kontrol etmeliyiz? Su vanası açık ama musluktan inanılmaz az su akıyor sanki tankta su yok veya tıkanmış gibi.

    Teknik servisi aradım ana depoyu kapattı su akmadı filtre değişecek dedi 2400 tl fiyat çıktı filtre ömrünün dolmasına 3 ay var daha su vermiyor cihaz böyle olmaması gerekiyordu 2 yıl önce filtre değiştirirken tertemiz su veriyordu süresi doldu diye değiştirmiştim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Resurrectionn -- 7 Temmuz 2022; 18:35:42 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Resurrectionn R kullanıcısına yanıt
    Hocam ön filtrelerden biri ya da basınç düşürücü de tıkanmış olabilir, tüm bunların dışında membran filtrede tıkanmış olabilir. Bunu sizde kontrol edebilirsiniz, servis de edebilir.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • tersosmos kullanıcısına yanıt
    Ben nasıl kontrol edebilirim yardım eder misiniz acaba servis ücreti ödemeyim boşuna video filan var mi

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • tersosmos kullanıcısına yanıt

    Verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim.

    Dün bu konuda bir arkadaşımla konuşurken Atık su kısıcıyı da her filtre bakımında değiştirdiğini söyledi. Ben de en ucuz parçadan başlayarak deneye deneye gideyim diyerek o parçanın yenisini taktım ve şu ana kadar pır pır yapmadı sorunum çözüldü gibi görünüyor.

    Royalgreen web sitesinden baktığımda da bu parçanın her filtre değişiminde değiştirilmesi öneriliyor. Keşke filtre seti içerisine bu parçayı da ekleseler. 2400lira veren kişi 50lira daha verebilir bence :)


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • devulations kullanıcısına yanıt

    hocam merhaba psi olayını çözdünüz mü bu depo kaç psi olacak birisi 100 psi diyor birisi 7 psi nasıl iş anlamadım ben valla

  • Resurrectionn R kullanıcısına yanıt

    7 olcak hocam 6-8 arası

  • devulations kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Resurrectionn R kullanıcısına yanıt

    Depodaki su tamamiyle boşaltıldıktan sonra 6-8 psi uygundur.


    Depoyu boşalttıktan sonra tank hala ağır ise fakat su gelmiyorsa basınç çok düşüktür basınç düşük olduğunda içerde su kalıyor.


    Hava basarken mutlaka tank vanası açık olmalı yavaş yavaş hava bastığınızda su gelmeye başlayacaktır 6 psi üstüne çıktığında basınç içerdeki su tamamiyle boşalmış olacaktır. İçerdeki su tamamiyle aktıktan sonra bir kez daha basıncı kontrol edin 6-8 psi olana kadar tekrar hava basın işlem tamamdır. Unutmayın basınç ne kadar yüksek olursa tankta tutulan su miktarı azalacaktır, tankta daha fazla su tutulsun derseniz 6 psi, su daha tazikli aksın daha az su alayım derseniz 8 psi basabilirsiniz.


    Son bir hatırlatma olarak tank dolu iken sibopa bastığınızda su geliyorsa tank balonu patlamıştır değişim gerekir, hijyen gerekçesiyle tankları 5 yıldan fazla kullanmayın.

  • donanımcı123 kullanıcısına yanıt
    Zaman ayırıp Detaylı bilgiler verdiğiniz için teşekkürler. Tankın 5 yılda bir değişme olayını bilmiyordum ilk defa duydum.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Merhaba hocam. Detaylı bilgi alabilir miyim? İndirim miktarı ve Balıkesir Gömeç ilçesi için kurulum + servis imkanı.

  • japonarme kullanıcısına yanıt
    Dh üyelerine 250₺ indirim kuponu veriyoruz ayrıca nakit alımlarda %10 indirim yapılıyor. Kurulum ve servis ücretsizdir. Bulunduğunuz ilçe için pompalı model almanızı tavsiye ederim.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Arıtma cihazında koku olan arkadaşlara lazım olur diye yazıyorum;
    Dandik bir firmadan 2021 başında taktırdığım cihazın filtrelerini değiştireyim dedim. Arıtmadan içtiğimiz suda bir sorun yoktu fakat biraz koku vardı. Kuran arkadaş tds değerinin sıkıntısı olmadığını söylediği için eski quick yazan filtrelerden ve vontron membran alıp yanına swunchyan gac ve postkarbon ekledim. Sonuç olarak uygun fiyata daha yumuşak ve neredeyse damacana suyu elde ettim. Hala daha tam damacana suyu değil ama arıtma olmasının sebebidir muhtemelen.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • isebakyauv İ kullanıcısına yanıt
    Arıtma cihazında koku olayı zaten tds ile ölçülmez ve belli olmaz, koku olayı karbon filtrelerle alakalıdır, kaliteli nsf onaylı karbon kullandığın sürece suyun kokması çok düşük bir ihtimaldir. Suyun acı olması ise ph ile alakalıdır. Misal su acı geliyorsa ve boğazda az bi geçici kuruluk yapıyorsa suyun ph değeri 7 nin altına inmiştir. Yani asitik sularda acılık bu yüzden oluyor. Çözümü alkali filtredir.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Selamlar,
    Biz yaklaşık 14-15 yıldır İhlas Aura markalı su arıtma cihazı kullanıyoruz. Aslında suyun tadından memnunuz. Ama malum cihaz artık çok eskidi ve daha kaliteli bir su arıtma cihazı kullanmak istiyoruz.
    Dün RainWater firması evimize gelip tanıtım yaptı. Yanlarında su arıtma cihazını da getirmişti. Suyunu içtiğimizde şöyle birr şşey farkettik. Biz Aura su arıtma cihazında hep tatlı su içiyormuşuz. RainWater suyu bize yumuşak içimli ama tatsız geldi. Dolayısıyla pek beğenmedik.
    Piyasada 1500-1800₺ civarı 8 flitreli modeller var ama güvenemedik. İnternette Biotech ve Buzsu tarzı markaları da gördüm ama çok pahalı onlar sanırsam.
    Kısacası Royal Green Luxe Plus cihazının suyu nasıl? Ayrıca filtre değişim fiyatları nedir acaba?
    İlginiz ve alakanızdan dolayı şimdiden teşekkür ederim.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • OSİBAY O kullanıcısına yanıt
    Luxplus suyun lezzeti orta sertlikte, mineralli ve ph seviyesi yüksek 7.5 ila 9.5ph aralığında suyu olan iyi bir cihazdır. Ürün fiyatı 6100₺ olup DH üyelerine 250₺ indirim uygulanıyor. 5850₺ 12 ay taksitli fiyati, nakitte %10 indirim ile de Ürün 5265₺ ye mal olur size, filtreleri max 24 ayda bir değişir 2600₺

    Ürün linki
    https://royalgreen.com.tr/urun/ro-lux-plus-su-aritma-cihazi/

    Filtre seti https://royalgreen.com.tr/urun-kategori/filtre-kampanyalari/6li-filtre-setleri/

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >




  • Selamlar @Tersosmos hocam,
    Değerli bilgileriniz için teşekkürler. 3 şey sormak istiyorum.
    1. Eve gelip bir tanıtım vs. (suyun tadını deneme) gibi bir hizmetiniz var mı acaba?
    2. Hem cihazı hem de flitreleri satın aldığımızda teknik servis gelip kurmuyor mu?
    3. Cihazın kendisinde olduğu gibi flitreleri için de DH üyelerine özel bir indirim yapabiliyor musunuz?

    İlginize çok teşekkürler..

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • OSİBAY O kullanıcısına yanıt
    1- evde tanıtım hizmeti maalesef yok. Ama cihazı satın aldıktan sonra 15 gün içinde iade garantisi var.

    2- cihazi satın aldığınız da teknik servis gelip kurulumunu ücretsiz yapıyor. Yedek filtresini servis dahil ve hariç fiyatlar olarak satılıyor, servis dahil alırsanız servis gelip değişimini yapıyor.

    3- DH indirimi sadece su arıtma cihazı modellerinde mevcut, filtre ve diğer parçalarda indirim yok.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 5556575859
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.