Şimdi Ara

STSL 2016-17 3. Hafta | Kayserispor - Galatasaray (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
558
Cevap
0
Favori
8.969
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: DemirAtlıAdam

    quote:

    Orijinalden alıntı: premiumbeyin


    quote:

    Orijinalden alıntı: Aykan19o3


    quote:

    Orijinalden alıntı: DemirAtlıAdam

    Neyseki 20 dk sonra Barcelona maçı var. Biraz gerçek futbol izleyelim, Kayseri-Galatasaray halı saha maçını izlemekten sıkıldım :) SÜPER LİG ÇÖP TAKIMLAR LEŞ

    Izliyor musun Barca'yi?

    Arda oynadı mı hocam?

    evet 65de iniesta girdi yerine. Rakitic'in bi halt yaptığı yok hala 90 dakika oyunda duruyor.Arda'nın bölgesine geçen Neymar da bildiğiniz gibi bencil herifin teki.Bir ton top kaptırdı trilyon hata yaptı ama iki üç çalım atınca kral.Arda bence banko 11 oynayacağı bi İngiliz takımına gitmeli Neymar ısrarı yüzünden harcanıyor.Arda Messi Suarez üçlüsü daha etkiliydi Neymar geldi içine etti takımın, bunun sonucunda 2-1 yenildi Barça

    İsmi ardinho olsaydı sürekli oynardı hocam..
    Adam doğru dürüst geçen sene oynamadı..
    Takım onun yüzünden kötü diye günah keçisi ilan ettiler..
    Sezona da çok iyi başladı ama, hala yaranamamış takıma demek ki

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Vasat bir maç daha

    Bu sefer Kayseri'ye yazık olmadı arkadaşlar.
    Üç maçtır aynı kısır döngü aynı sorunlar devam ediyor. Üretken değiliz, hücumda çoğalamıyoruz, bal yapmayan arı gibiyiz.
    Yine söylüyorum biz bu Eren'i boşuna aldık.

    Koskoca 90 dk bir hayalet gibi dolandı durdu. Kanatlardan yüksek top gelmezse bu çocuktan bir şey beklemeyin dedim.oyun planımız yüksek top üzerine kurulu olması lazım diyeceğim ama diyemiyorum. Çünkü kenar ortaları yapacak bir kişi var bu takımda o da Sabri.Aşırı yerden oynayan kanatlar ve uzun ve kafa hakimiyeti çok iyi olan bir forvet. Böyle bir tezatlıkta kısır maç beklemek gayet normal.

    Bu formatta oynayacakcaksak bu takımın forveti Eren değil Sıgthorsson

    Bu kadar yerden oynayacaksak Sıgthorsson tek seçenektir bu takımda. O da sakat ve bir ay yok.

    Yüksek top , yüksek top , yüksek top
    Kenar ortaları , kenar ortaları

    Bu üç maç bize gösterdiki biz Eren'le topu buluşturmak için gereken yüksek topları atamıyoruz.
    Kenar oyuncularımızda bu meziyet yok. Oyun sitilimizi Eren'e göre formatlamak zorundayız. Yoksa durumuz hiç iç açıcı değil maalesef. Eren sadece kafa değil diyenler sanırım artık fikir değiştirmeye başlamıştır. Eren sadece kafasıyla 15 gol atar.Böyle bir silahı kullanamamak çok tuhafıma gidiyor. Diğer özellikleri ise bizi kesmez burası kasımpaşa değil.

    Haksız Rekabet : her zamanki gibi iyi iş çıkardı.

    De jong : gereken sertliği orta sahaya katacak. İyiydi.

    Tolga : işin savunma tarafında çok iyiydi. Hücumda aksadı. Bu tarafını geliştirmesi lazım.

    Bruma : her maç olduğu gibi tüm enerjisiyle sahadaydı.

    Sneijder : saman alevi gibiydi.

    Joshue : O da etkisizdi hatta silikti.Çok pas hatası yaptı. Toparlanması lazım.

    SELÇUK : gereken mesajları fazlasıyla almış. Formanın garanti olmadığını bir adım sonrasının ise gönderilmek olduğunu farketmiş. Uzun bir aradan sonra kımıldadı.
    Çalışkandı. Bu yazdıklarıma ben bile inanamıyorum.

    Eren : Hayalet

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • ozkn_s kullanıcısına yanıt
    alkışlanır bu yorum sonunda şeffaf bir yorum.
  • Selçuk acilen kesilmeli, sağ beke Cavanda, Yasin yerine Poldi geldiğinde daha güzel şeyler olacaktır.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: - Jun Misugi

    0-3

    Erenin golü var

    Galatasaray'ımıza başarılar







  • Deplesmandaydık baldan gol yedik hocada sorun yok
  • ULAN SABRİ, ARKANDA MAFYA MI VAR SENİN

    SENİN YÜZÜNDEN TİKSİNMEYE BAŞLADIM BU FUTBOLDAN

    YAZIK...
  • guzel kardesim anadolu takimlari çamur oynamasinda napsin . kadri kalitesi ve bütceleri bir mi? atletico bile bu isi reale barcaya bayerne yapiyor bence onemli olan bu maclari kazanmak. k.bakmayin ama gs bugun iyi oynasa istedigi kadar uyutsun kayseri herturlu yenerdi kayseriyi. eti ne budu ne bu takimlarin zaten amaclari ligde kalmak niye adam saldirsin acik alan biraksinki? siz dua edin gene bizim takimlar 4 lu defans oynuyo ben olsam 4 stoper 2 bek 3 de on liberyla baslarim. 2 forvete atarim onlar kendi cabalariyla oynarlar arada on liberolar hucuma destek verir . mesela camur yapmakta degil asil mesele camur yapanlardan 3 puan almak . bugun barca alavese yenildi dortmund yenildi yenen takimlar hep camur yaparak kazandi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Neyler maçı izleyemedim özetleyen olur mu? Kimler kçtü kümler iydi yenilerden josue de jong falan var mıydı nasıllardı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • asiruhh1903 kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim böyle düşündüğün için. Tabii burası futbolsever forumu değil daha çok taraftar forumu olduğundan bu tarz görüşler hoş karşılanmıyor.
    Kimileri güzel diyor kimileri de bloklamalama yarışına giriyor. O derece bıçak sırtı ve keskin. Bizde kral çıplak dedin mi şutlarlar adamı. Bizim takımımız da kronik sorunlar var. Eğer halledilmezse bu senede hüsran. Ben başkan olsam selçuk , sneijder için şimdiden transfer harekatı başlatırım satmak için.Arap çinli kimi bulduysam. Nerden baksan 10 -12 mil euro nakit girer kasaya. Devreye iddalı girersen 10 numara özellikli bir topçu al. Baktın iş yok sezon sonu alternatiflere bakılır.
    Bu takım geçen seneyi futbol anlamında aratmaz ama öyle şampiyonluk yarışını kaldıracak bir oyunumuzda yok ortada. Eğer futbolun adaleti var ise şampiyon
    %60 Beşiktaş , %20 Galatasaray, %15 Fenerbahçe
    Şu an için yani üç hafta neticesinde tablo bu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • ozkn_s kullanıcısına yanıt
    futbolun adaleti yok hocam maalesef ama adaleti olsa dediğiniz gibi olabilirdi bugün öğlen 2.30 da city united maçıyla başladım maç izlemeye sonra gs maçını bjk maçını izledim şuan için en iyi topu beşiktaş oynuyor galatasaray da ise tolga ciğerci, muslera ve bruma faktörleri 3 haftada 7 puan aldırdı bana göre fenerbahçe de ise işler karışık oraya hiç girmiyorum.Benim için oranlar şöyle yüzde 45 beşiktaş , yüzde 30 galatasaray, yüzde 15 fenerbahçe geri kalan yüzde 10 uda başakşehire verirdim ama dediğim gibi futbolun adaleti yok kupayı iyi oynayan almıyor her zaman.
  • asiruhh1903 kullanıcısına yanıt
    Kupa için üzülme. Beşiktaş hem hazır değildi hemde çok önemli eksiklikleri vardı. Bizim takım bu fırsatı bile iyi değerlendiremedi çünkü gücü yok. Biliyorsun kupayı Haksız rekabet Muslera aldı. Bizim takım sadece geçen seneden iyi o kadar. Çok yol alması lazım bu takımın.
    Beşiktaşa Benfica maçında başarılar dilerim. Benim favorim bu maçta beşiktaş. Bu benficayı deplasmanda olsa yenmesi lazım. Beraberlik iyi sonuç olabilir ama ben üzülürüm bir puana.
    Bak ben sana radikal birşey söyleyeyim. Bu takımda Oğuzhan oynamaz. Beşiktaşlılar bu konuyu hiçbir şekilde kabul etmez ama benim için durum bu. Hatta daha da ileri gidip keşke Talica alınmasaydı da Büyük Oğuzhan'ı hepimiz görebilseydik diyecek kadar iddaalıyım bu konuda. Oğuzhan ben 10 numara oynamak istiyorum diyor da birinin ona şunları söylemesi lazım . O mevkide oynayacaksan sert futbola alışacaksın top ayağındayken sana yapılan prese markaja direneceksin. Sen de bu özellikler var mı? Belki abartıyorum ama kız gibi oyuncudan on numara olmaz.
    Oğuzhan o mevkiye isteyerek gelemezsin kardeşim diyecek birileri lazım. İkili mücadeleden kaçıyor ,pres gördümü yan pas yapıyor, rakip oyuncu yanına geldi mi anne diye bağırıyor. Kusura bakma oğuzhan kardeş sana kimse sahayı bırakmaz. Sen dalacaksın parçalayacaksın. Ben daha bu adamın rakibin üstüne üstüne gittiğini görmedim. Allah vergisi yetenek var gencecik adam ama bana göre fazla janti.
    31 lik Hagi neler yaptı Galatasaray'da.
    Ne tekmeler yedi ne markajlar gördü. O forma çamur deryasına batmıştı kaç maç. Ben Oğuzhan'da gencecik yaşta bu kadar pasifliği kabul edemem. Üç günlük Talisca'ya formanı kaptırıyorsan şapkayı önüne koyacaksın ve taraftarda Oğuzhan konusunu bir daha düşünmeli duygusal değil futbolun gerçekleri adına. Bu çocuğa yıldız diyebilmek çok kolay ama ben sahada bir yıldız göremiyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • ozkn_s kullanıcısına yanıt
    Parcalayacaksin diyorsunda alex nasil 10 numara oynuyordu o zaman?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlk 11 oynayacak ya da sonradan girecek eksiklerimiz: Sigthorsson, Podolski, Cavanda, Serdar. İdeal kadromuzla çıkmadığımiz her maç zorlanırız. İdeal kadro şu bana göre; Muslera Cavanda Chedjou Hakan Carole- Selçuk De Jong- Bruma Sneijder Podolski Eren.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güzel soru.Alex oğuzhandan çok daha agresif bir oyuncu.Alex'e agresif diyebiliyorsak düşün artık oğuzhan ne kadar yumuşak bir topçu.Alex teke tek de çok daha girişken oğuzhan'a göre. oğuzhan teke tek oyunda hiç yok. Alex top ayağındayken rakib ona yaklaştığında asla geri ya da yan pas yapmazdı. Yine top ayağındayken rakibin üstüne giderdi. Gitmediği zamanlar da olmuştur onları da asist olarak yazmıştır tabelaya. Oğuzhan on numara oynayacam ben diyorsa alex'in istatistiklerine iyice baksın. Alex'in gol ve asist ortalamalarına iyice baksın. Bir takımın şefi olmak maestrosu olmak basit bir hikâye değil onu anlatmaya çalışıyorum. Oğuzhan' da yetenek var ama çaba yok dayanıklılık yok ikili mücadeleyi sevmiyor. Günümüz futbolu bu tarz on numaralardan uzaklaştı. Olcay şahan kısıtlı kapasitesine rağmen topu ileri taşıyabiliyorsa pekâlâ oğuzhan gibi bir yetenek de bu işi yapabilir. Kısacası ben takımımı Oğuzhan'a emanet etmem. O seviyede olmadığını düşünüyorum. Sen daha farklı düşünebilirsin saygı duyarım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Bu kadro rakip analizi yapılmadan hazırlanmış. Ayrıca takım savunması hiç düşünülmemiş.
    Selçuk De Jong- Bruma Sneijder Podolski Eren
    Bu altı isimden De Jong hariç diğerlerinin top rakipteyken hiç bir fonksiyonları yok. Bu da rakiplerin orta sahamızı yürüyerek geçmeleri demek. Ortasahayı rakibe teslim edersen çok sıkıntı yaşarsın. Çok gol yeriz. Yediğimizden fazlasını atmak ise her zaman mümkün olmaz. Rakipler galatasaray'ı çözmüş. Ortasahamızın rakibe basmadığını biliyorlar. Ortasahayı Yürüyerek geçip kalemizde tehlike yaratmaya çalışıyorlar. Bizim en büyük sorunumuz takım savunması ve hücumda verimlilik. İkisini de eş zamanlı çözmek gerek.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ozkn_s kullanıcısına yanıt
    10 numara için biraz agresif olmak yeterli bu soruyu o sebeple sordum. Yani öyle ortaligi dagitmasina gerekte yok,evet oguzhanda fizik yok fizik calismasi gerek kuvvetlenirse orda is yapabilir. Çok zayif

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ya dağıtmak dediğim biraz abartı tabii. Biraz ısıracak demek istediğim. Onu ısırdıklarında da ayakta kalacak. Olay bu. Tabii bunları yapabilmsi için kuvvetlenmesi lazım. Bu konuda çok haklısın.Peki bunca zamandır niye kuvvtlenmemiş o ayrı bir konu. Ya da acaba kuvvet konusunda bir çalışma yapıyor mu .Oğuzhan kendisini bu konuda eksik hissediyor mu? Ya da kulüpte bu yönde bir çalışmanın gerekli olduğunu düşüneneler var mı ? Bu konuda ciddi şüphelerim var benim. Bizim kulüpler futbolcu gelişimi noktasında beceriksizdir maalesef.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ozkn_s kullanıcısına yanıt
    Kac sene oldu herhangi bir calisma yaptiğini sanmiyorum,klasik günlük 2 saat antremanini yapip evine gidiyodur

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Galatasaray Cafe Crown bu sene kesin şampiyon. Adamlar o kadar Cavanda, De Jong, Sigurdson aldı. De Jong var abi adamlarda De Jong. De Jong var.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.