Şimdi Ara

Stres testinde uyku moduna geçmesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
992
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bilgisayarımı furmark ve benzeri testlere soktuğumda bilgisayar uyku moduna geçiyor. Açma tuşuna bastığımda bilgisayar çalışmasına rağmen ekran gelmiyor. Butün OC ayarlarını kapadıysamda kar etmedi. CPU'yu stres testine sokmazsam genelde uzun süre dayanıyor. Ancak CPU da stres testine girerse kapanıyor. PSU eski bir termaltake 750W PSU. 5600XT ve 3060 Ti ile mining yaparken bir problem çıkarmıyor.




  • Bilgisayarınızdaki bütün performans ölçen programları kapatın stress testlerini öyle açın. Ben bu tarz problemleri ai suite 3 ve hwinfo programlarının birbiri ile uyumsuz olması sebebiyle yaşamıştım. Daha sonra hwinfoyu kullanmadım.
  • Furmark baska bir program, cpu stress test baska bir programdir lakin psu icin eski bir termaltake diyorsunuz, sorunun icinde cevap olabilir o halde, ama kesinlik yok tabi ki.. Gpu veya cpu stress testte sorun varsa stabil olmayan bir overclock islemi var diyecek oluyorum, bütün oc ayarlarini kapadim diyorsunuz. Islemci nedir, anakart nedir, ram de oc var midir? Rami stabilite testi yaptiniz mi bilmiyorum bunun icin programlar var mesela... Sonra mutlaka reset attiktan sonraki hata kodlarina bakin, orda neden olduguna dair ipuclari vardir.

    Miningde sorun cikmaz zaten, iki kart toplam 220w civari ihtiyac duyar, optimize ya siz ediyorsunuzdur yada kullandiginiz program.
  • kunGFu kullanıcısına yanıt

     Cpu da problem yok. Tek başına cpu stres testine soktum dakikalarca kapanmadı. Ne zaman cpu ve gpu aynı anda stres testine girerse veya oyun açarsam ozaman oluyor. 5600xt yi taktığımda problem yok.

    Bir ekleme daha yapayım benim psu tek kanaldan 18a verebiliyor muş yüksek ihtimal tam yükte bu değer yetişmiyor.

  • refsak kullanıcısına yanıt

    Baska bir psu ile denemek lazim lakin direk alin yapin diyemiyorum, ödünc alip deneme imkani olsa cok iyi olurdu. Eger, elimdeki zaten eskidi, yenisini almamda hic bir sakinca yok derseniz, alip birde öyle deneyin. Ama tek sebep psu olmayabilir, bunu da unutmamak gerekir.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.