Şimdi Ara

Stray [PS5 / PS4 ANA KONU] - TÜRKÇE (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
178
Cevap
2
Favori
9.410
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • annegeddes A kullanıcısına yanıt

    tam olarak nerede takıldığını anlamadım. Momo görev serisinde şehirde şu işaretin olduğu yerlere gideceksin.




    Stray [PS5 / PS4 ANA KONU] - TÜRKÇE
  • quote:

    Orijinalden alıntı: :::LOSTPLANET:::

    Atarken tereddüt ettim umarım spoiler olmamıştır.

    Yok hocam emeğinize sağlık bakın keyfinize :)

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Oyun bitti. Şimdi sıra platinlemekte. 1 kupa kaldı almadığım o da tahmin edeceğiniz gibi oyunu 2 saatin altında bitirmek.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapımı dün gece bitirdim. Keyifliydi. Kedi mekanikleri daha fazla zenginleştirilse daha da iyi olurmuş. Mesela normalde tırmanabileceği daha küçük çıkıntılar olmasına rağmen pisicik tırmanmıyor. Lazere koşsak, ip peşinde koşsak iki ayak üstüne çıksak bazen dedirtti. Kedilerin esnekliğine vurgu olarak küçük deliklerden, parmaklıklar arasından geçtiğimiz oldu ama daha küçük yerlerden de esnekliğimizle geçebilirmişiz.

    Yine de hoş bir yapım, benzersiz. Yerelleştirmelere ve robotların seslerine bayıldım. Müzikler de yer yer gerici ve çoğunlukla dinlendirici. Yerelleştirmeler demişken bir yerde topladığımız müzik notalarının olduğu kağıtlar vardı. Kağıdın birindeki bestenin adını okuyunca güldüm.
    Bana veri gerek veri



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 22 Temmuz 2022; 20:54:7 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • @volcy123 İnsanlar istediği fotoyu paylaşır. Gayet de konuyla ilgili fotolar ve sevimliler. İlgi de görüyorlar. Kendi adınıza konuşun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu konuda bile kedili fotograflara tahammul edemeyen rahatsiz olan insanlar,

    Normal hayatta nasil saygi sevgi hoşgoru içinde yasiyorlar acaba

    Bence inanilmaz derecede hayata karşi negatif insanlar bunlar

    Hiçbi işleri dogru durust gitmeyen herkesten herşeyden nefret eden sevgisiz büyüyen insanlardir

    yazik.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ya bir de kimse umursamıyor demiş. Hele ki ana karakterin bir kedi olduğu bir oyunun konusunda. Halbuki oyunu sevenlerin büyük çoğunluğu kedisever insanlar -ben dahil- ve konuyla doğrudan alakalı fotolar mantıken düşündüğünde. Zaten ilgi görmese o kadar insan bu fotoğrafları beğenip öne çıkarmazdı. Ve ayrıca konuyla ilgisiz bile olsa belli ki insanların ilgisini çekiyor ve beğeniyorlar. Konuyu baltaladığı da yok bilakis konuyu eğlenceli kılıyor böyle fotoğraflar. Sonuç olarak nereden bakarsan bak anlamsız ve gereksiz hareketler.

  • Oyunu çok beğendim sırf kedili oyun olsun diye yapılmamış çok belli. Keşif hissi, çevre tasarımı, hikayesi çok hoş.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Plati-Fursday - Pouncing on the Stray Platinum


    Stray [PS5 / PS4 ANA KONU] - TÜRKÇEPlayStation Accessyoutube
    Ash has been playing A LOT of Stray - so much so, she's ready to pounce on the platinum trophy already! But the pesky speedrun trophy lies in her way; will she claim the catinum or will it be a catastrophe? Join us to find out! Stray is an adventure game, playable on PS4 & PS5. Developed by BlueTwelve Studio and published by Annapurna Interactive. PlayStation Access is the official YouTube channel of PlayStation UK - a vibrant, welcoming community celebrating all things PlayStation. Join us for weekly livestreams, list features and in-depth coverage on all your favourite games. Check out the Community tab for PlayStation news, behind-the-scenes sneak-peeks, polls and much more: https://bit.ly/AccessCommunity All music featured courtesy of epidemicsound.com (http://www.epidemicsound.com) We use the AverMedia Live Gamer Ultra, Elgato 4K60 S+, and Atomos Ninja V and Ninja Inferno for gameplay capture. Follow the team on Twitter: Ash: https://bit.ly/AshMillman Rosie: https://bit.ly/RosieCaddick Rob: http://bit.ly/RobPearson Dave: http://bit.ly/DavidJackson For the latest gaming news and updates, check out PlayStation UK on Facebook (https://bit.ly/PlayStationUKFacebook) and Twitter (https://bit.ly/PlayStationUKTweets)
    https://www.youtube.com/watch?v=4zDZgyJeN0A

    The Real Reason Stray Is My GOTY So Far


    Stray [PS5 / PS4 ANA KONU] - TÜRKÇEPlayStation Accessyoutube
    A certain Access host has been thoroughly enjoying their time with Stray - so much so, it’s their game of the year so far! Come and listen to Ash enthuse over this charming adventure that is so much more than just a cat game. Have you been playing Stray? Let us know your thoughts about the game in the comments! PlayStation Access is the official YouTube channel of PlayStation UK - a vibrant, welcoming community celebrating all things PlayStation. Join us for weekly livestreams, list features and in-depth coverage on all your favourite games. Check out the Community tab for PlayStation news, behind-the-scenes sneak-peeks, polls and much more: https://bit.ly/AccessCommunity All music featured courtesy of epidemicsound.com (http://www.epidemicsound.com) We use the AverMedia Live Gamer Ultra, Elgato 4K60 S+, and Atomos Ninja V and Ninja Inferno for gameplay capture. Follow the team on Twitter: Ash: https://bit.ly/AshMillman Rosie: https://bit.ly/RosieCaddick Rob: http://bit.ly/RobPearson Dave: http://bit.ly/DavidJackson For the latest gaming news and updates, check out PlayStation UK on Facebook (https://bit.ly/PlayStationUKFacebook) and Twitter (https://bit.ly/PlayStationUKTweets)
    https://www.youtube.com/watch?v=uGArX0pRs_Q

    Stray on PS5 - How Much Kitty Chaos Can We Cause?


    Stray [PS5 / PS4 ANA KONU] - TÜRKÇEPlayStation Accessyoutube
    The much-anticipated Stray has leapt onto PS4 & PS5, and we've gone cat crazy in the Access office! We're feline mischievous, so what better way to scratch the surface of the game than to cause some kitty carnage? Time to CATalyse some CATastrophes. Join us for the pawsome playfulness! Stray is an adventure game, playable on PS4 & PS5. Developed by BlueTwelve Studio and published by Annapurna Interactive. PlayStation Access is the official YouTube channel of PlayStation UK - a vibrant, welcoming community celebrating all things PlayStation. Join us for weekly livestreams, list features and in-depth coverage on all your favourite games. Check out the Community tab for PlayStation news, behind-the-scenes sneak-peeks, polls and much more: https://bit.ly/AccessCommunity All music featured courtesy of epidemicsound.com (http://www.epidemicsound.com) We use the AverMedia Live Gamer Ultra, Elgato 4K60 S+, and Atomos Ninja V and Ninja Inferno for gameplay capture. Follow the team on Twitter: Ash: https://bit.ly/AshMillman Rosie: https://bit.ly/RosieCaddick Rob: http://bit.ly/RobPearson Dave: http://bit.ly/DavidJackson For the latest gaming news and updates, check out PlayStation UK on Facebook (https://bit.ly/PlayStationUKFacebook) and Twitter (https://bit.ly/PlayStationUKTweets)
    https://www.youtube.com/watch?v=4h02OFyIr3w

    Yaşasın Kedi Olduk! | Stray Nasıl Bir Oyun?


    Stray [PS5 / PS4 ANA KONU] - TÜRKÇEPlayStation Türkiyeyoutube
    PlayStation Türkiye'den herkese selamlar. Bu videomuzda bir sokak kedisini yönettiğimiz Stray'in nasıl bir oyun olduğunu anlatıyoruz. Stray, 19 Temmuz'da hem PS5 hem de PS4 için Türkçe alt yazı seçeneğiyle çıktı. Bizi diğer sosyal medya hesaplarımızdan da takip ederek PlayStation hakkında en güncel paylaşımlardan, haberlerden, çıkmış veya çıkacak olan oyunlardan en hızlı şekilde haberdar olabilirsin! Facebook: https://www.facebook.com/PlayStationTR/ Twitter: https://twitter.com/PlayStationTR Instagram https://www.instagram.com/PlayStationTR/
    https://www.youtube.com/watch?v=_uy-la9CA8c



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Venomstr -- 23 Temmuz 2022; 19:6:35 >




  • En son oyunu 2 saatin altında bitirme trophysini de alarak oyunu platinledim. Totalde oyalanarak 10-11 saat falan sürdü.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • İlk oynamada 6 saatte bitirebilenlere hayret ediyorum tam gaz mı koştular ne yaptılar.Oysa etrafta bakılacak çok güzel manzaralar var.Bu arada ilginç bir istatistik: Bu oyunu playstationda satın alan ve oyuna başlayan oyuncuların sadece %73.6'sı (şuan için) oyunun robotlu kısmına ulaşabilmiş.Kupalara baktığınızda B-12 robotu ile tanış adında bir kupa var ve oyunda bu kupayı zorunlu olarak alıyorsunuz hikaye akışında.Robota ulaşmadan oyunu ilerletemezsiniz.Ya oynamaya zaman bulamadılar daha ya da oyunu öylece bıraktılar Stray [PS5 / PS4 ANA KONU] - TÜRKÇE 

  • Oyunda bir tuhaflık keşfettim: hani bişeyi bulmaya gidiyorduk ya bişeye bi robotun bi şeyini kurtarmaya işte oradan döndüğümüzde tanıştığım tüm npc robotlar sıfırlanmıştı yeniden üzerinde tanış yazıyordu bir de aldığım tüm toplanabilirler kablolar notalar defterler sıfırlanmıştı Stray [PS5 / PS4 ANA KONU] - TÜRKÇE  Var mı bundan başına gelen?

  • oyun tek kelime ile mükemmel. bir süre sonra kedi olduğunuzu unutuyorsunuz hikayeye kapılıp gidiyorsunuz. ne kadar özlemişim açık dünya olmayan 1000 lerce görevi olmayan bir oyunu oynamayı.

  • Stray [PS5 / PS4 ANA KONU] - TÜRKÇEFlurdehyoutube
    Using Tilt Shift to turn Stray's Walled City into a miniature world. With its tiny inhabitants waddling around going on about their lives. Patreon: https://www.patreon.com/Flurdeh Subscribe for more! Twitter: https://twitter.com/Flurdeh -- About the game -- Stray is a 2022 adventure game developed by BlueTwelve Studio and published by Annapurna Interactive. The story follows a stray cat who falls into a walled city populated by robots, machines, and other creatures, and sets out to return to the surface with the help of a drone companion called B-12. The game is presented through a third-person perspective. -- Credits -- Camera Tools by Frans Bouma https://twitter.com/FransBouma Music: "Daybreak - Stray Soundtrack" - Yann Van Der Cruyssen Reshade -- About the Channel -- Tiny Game Worlds is all about seeing the scenery and worlds of video games from a completely different perspective, using techniques like and similar to Tilt Shift in video games to make the world appear smaller.
    https://www.youtube.com/watch?v=chu1lvDtaG4
  • Kasa kodunun şifresi kac takıldım orda

  • Arnold Schwarzenegger kullanıcısına yanıt
    Stray [PS5 / PS4 ANA KONU] - TÜRKÇEGamer Guruyoutube
    Where to find the Codes to all the Safes and Locked Doors in Stray. Locked Door Code 00:00 Binary Safe Code 00:38 Seamus Secret Room 02:35 Cat Badge Safe 03:32 #stray
    https://www.youtube.com/watch?v=RNQDjAXxAKc&feature=youtu.be

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • byvolcan kullanıcısına yanıt
    Eyw saol hocam simdi burayi actim 2 defter lazim duvarda parlak amblemin birine gidemiyom



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arnold Schwarzenegger -- 26 Temmuz 2022; 20:55:59 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Arnold Schwarzenegger kullanıcısına yanıt

    O evlerden birine sadece çatıdan girilebiliyor.

  • :::LOSTPLANET::: kullanıcısına yanıt
    Kucuk bir detayi kacirmisim gectim sonunda evin icinde kutudan defteri buldum

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.