Şimdi Ara

Strategyturk

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
397
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar, forum kurallarında buna yönelik bir ibare göremedim. Bu konuda nispeten yeni bir site olan Strategyturk'ten bahsetmek istedim. Strateji severler olarak aranızda eminim Strategyturk'ü şu son 1 yıl içerisinde duyan olmuştur.

    Strategyturk sitesinde strateji oyunlarına dair haberler, incelemeler vb. içerik hazırlıyoruz. Türk oyun siteleri mesele stratejiye gelince yetersiz kalıyor, site kısmında oyunlarla ilgili hem görsel hem de yazılı bilgi sayfalarına sahip olmaya çalışıyoruz. Siteyi buradan inceleyebilirsiniz:http://www.strategyturk.com/

    Forumumuzda strateji oyuncularını bir araya getirmeye, güzel bir platform oluşturmaya çalışıyoruz. Forumu her gün geliştiriyor, her gün strateji oyunları başta olmak üzere çeşitli alanlarda Türkçe içerik üretiyoruz. Haberleri, güncellemeleri, duyuruları, yama notlarını paylaşıyor, üye sayımızın yeterli olduğu bölümlerde etkinlikler düzenliyoruz. İsteğimiz daha çok strateji severe ulaşmak ve tüm strateji oyuncuları için daha büyük, daha güzel bir platform haline gelmek. Foruma şuradan ulaşabilirsiniz:https://forum.strategyturk.com/

    Youtube kanalımızda strateji videolarına Türkçe altyazılar ekliyoruz, strateji oyuncularından destek gördükçe daha güzel işlere imza atma amacındayız. Genel olarak şu konuyu okumanızı öneririm:https://forum.strategyturk.com/konu-neden-strategyturk , strateji oyuncularının çok sayıda küçük platformlarca temsil edilmesi genel olarak topluluğun zararına sebep oluyor. Bunun örneğini yama çalışmalarının bir türlü bitmeyişinden tutun da multiplayer etkinliklerinin ne kadar nadir olduğuna kadar her şeyde görebilirsiniz. Yabancı strateji topluluklarını incelerseniz ne demeye çalıştığımı biraz daha iyi anlayabilirsiniz.

    Tüm strateji oyuncuları için güzel, büyük ve kaliteli bir platform oluşturmayı amaçlıyoruz. Bu amacımızda tüm strateji oyuncularının desteğine ihtiyacımız var.

    Strategyturk Youtube -https://www.youtube.com/c/strategyturk
    Strategyturk Facebook -https://www.facebook.com/strategyturk
    Strategyturk Twitter -https://twitter.com/strategytr

    Teşekkürler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DaRKRaD -- 31 Aralık 2016; 11:47:18 >







  • Az ve öz olan strateji oyuncularının toplandığı nezih bir forum. Keşke daha aktif olsa.
    Ana oyun firması başlıklarına "Stardock" oyunları da eklensin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.