Şimdi Ara

Steam hakkında

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
850
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • steam den satın alıp oynayan var mı? bazı sorularım var.



  • Sorularınızı sorun , steam hesabımız olmasa da yardımcı oluruz buradan .

    Steam'den DiabloXT ve zurrani iyi anlar
  • ben şimdi half life ve cs satın aldım indirdim. sanıyorum en son versiyon iniyor direk olarak. condition zero da gelmiş ama onu indirmedim versiyon sorunu olur diye. netten oynamak için ne yapmam gerek?
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Güntülü

    steam den satın alıp oynayan var mı? bazı sorularım var.

    Bazı sorularım var diyene kadar sorularını yazsan daha iyi olabilir...

    @Güntülü

    Non-Steam nasıl oynuyorsan steamda da o şekilde oynucaksın

    Türk server arıyorsan Türk server yok varda hep boş...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi No Way Out -- 22 Şubat 2009; 22:38:50 >
  • Böyle birşey buldum belki işinize yarar :

    Adım Adım Steam Cs 1.6 Kurulumu -
    1.6 kurulum işlemi artık steam üzerinden gerçekleşiyor..
    İlk önce aşşağıdaki linklerden 379 mb lık küçücük olan setup dosyasını inidiriniz ve çalıştırınız. Kurma işlemini gerçekleştiriniz. C:/Program Files/Steam altına kuracaktır. Kurduktan sonra steami açtığınızda muhtemelen update yapacaktır. Bekleyiniz

    Steam Net Installer: (500 KB)
    http://www.fileplanet.com/files/120000/127009.shtml

    Counter-Strike Steam Installer: (379.4 MB)
    http://www.fileplanet.com/files/130000/130271.shtml

    Full Steam Installer (Bütün oyunlar için caches): (723.4 MB)
    http://www.fileplanet.com/files/130000/130416.shtml

    Yeni Hesap Açılması
    Sizden e-mail adresiniz istenecek.. eğer buraya yanlış bir e-mail adresi yazarsanız üyelik talebiniz geçersiz sayılacak ve yaptığınız download işlemleri boşa gidecektir.. e-mail adresimizi yazdıktan sonra Next buttonuna basarak devam ediyoruz Password kısmını da geçtikten sonra Secret Question yani şifrenizi unuttuğunuz andan itibaren size yeni bir şifre verilmesini sağlayacak olan gizli soru kısmını dolduruyorsunuz... bu aşamadan sonra ise Steam sistemlerinde kullanmak üzere Nickname, İsim ve Soyadınızı yazıyorsunuz.. Bu aşamayıda geçtikten sonra kayıt işleminiz tamamlanıyor ve artık Steam ‘ ı kullanır hale geliyorsunuz.. Finish tuşuna basarak işlemleri tamamlıyoruz.

    Oyun Seçimi ve Ayarların Yapılması
    Bütün bu işlemleri yaptıktan sonra Başlat Çubuğunda saatin yanında Steam logosunu göreceksiniz.. artık bütün işlemleri buradan kolaylıkla yapabilirsiniz.. artık bilgisayarınız her açıldığında steam' da açılacaktır. Eğer bunu istemiyorsanız çok basit bir şekilde kaldırabilirsiniz. Start > Run ( Başlat > Çalıştır ) Komut satırına msconfig yazdıktan sonra çıkan pencerede Startup ( Başlangıç ) sekmesindeki Steam yazan dialog kutusundaki işareti kaldırırsanız artık Windows' u her açtığınızda Steam çalışmayacaktır...

    Oyun Kurulumu
    Artık steam hakkında bu kadar bilgi edindiğimize göre Ana Menüden Games' e oradan da Counter – Strike ‘ a tıklayarak asıl kurulum işlemine geçebiliriz. Belirli bir süre geçtikten sonra Updating Counter – Strike penceresi çıkacaktır.. Launch game as soon as it's ready” buttonunu işaretlerseniz yükleme bittikten sonra oyun otomatik olarak çalışacaktır.

    Adım 4 : CS 1.6 Kurulum Sonrası Ayarları
    Oyunun arabirimini gördükten sonra artık ilk defa oyunu oynamaya hazırsınız demektir.. tabiiki bir şartla. Internet'ten oynandığı için en az 64 k / psncd bir internet bağlantınız olmalı. Eğer böyle bir bağlantınız var ise artık tek yapmanız gereken kendi bilgisayarınıza uygun olan grafik ayarlarınızı yaptıktan sonra, Servers penceresinde iken Refresh All tuşuna bastığınız andan itibaren bütün dünya üzerindeki faaliyette olan bütün CS 1.6 serverlarını görebilir ve Latency' niz ( lag ) en düşük olan serverda boş yer bulduktan sonra servera girebilirsiniz..Veya kendiniz mi server eklemek istiyorsunuz? O zaman Servers penceresinde “Favorites“ sekmesine geliyorsunuz ve “Add Server” tuşuna basarak girmek istediğiniz serverın IP' adresini yada URL' sini yazıyorsunuz. örneğin "cs1.emanyak.net"

    Notlar :
    Bu dosyayı kurmak için CDKey dışında hiçbirşeye ihtiyacınız yok. Evet, Half-Life'a bile. Counter-Strike 1.5 oynayanlar için; 2 hafta içinde WON Authenticate sistemi devre dışı bırakılarak yeni SteamID sistemine geçilecek. Steam'e geçildiğinden, CS 1.6 oynanacak ve Steam ile eski CS versiyonunu oynamak mümkün olmadığından, CS 1.5 oynanamayacak. Yani, Steam'a sahip olan herkes, CS 1.6 ile oynamaya başlayacak. Steam, CS 1.6'yı kurmak için CS 1.5 dosyalarına ihtiyaç duyuyor. Bu nedenle, kurulu olan CS 1.5'i silmeyin. Steam kurulum sırasında size, 1.5'i silmeyi istediğinizi soruyor. Eğer "Hayır silme" derseniz, 1.5 hafta daha CS1.5 oynama şansınız var. Fakat "Evet, sil gitsin" derseniz, CS1.5 dosyaları, CS1.6 dosyalarına dönüştürülecek ve CS1.5'i kurmuş olduğunuz dizininde birkaç dosya dışında bütün dosyalarınızın silinmiş olduklarını göreceksiniz. Tabii bütün bunlar, 379MB'lık dosyayı indirenler için geçerli değil. Half-Life kurmasanız da oluyor, direk 379MB'lık dosyayı kurunca oyuna girebiliyorsunuz. Yukarıda söylediğim "CDKey dışında hiçbirşeye ihtiyaç yok" sözü, Steam üzerinden update için geçerli değil. Steam üzerinden update etmek için Half-Life (1.1.1.0) ve CS (1.5)'in sisteminizde kurulu olması gerekmektedir. Eğer orijinal CD-Key'e sahip değilseniz, Steam'i kullanmak için orjinal CD-Key'e sahip olmak zorunda olduğunuzdan, programı indirmek size hiçbir fayda sağlamayacaktır. Yani; Evet, orjinal CDKey'i olmayanlar CS 1.6 oynayamayacak. CS 1.6 için internetten bot indiremeyeceksiniz çünkü oyunun artık kendi botu var. Oyun açmadan önce botun zorluk derecesini, alacağı silahları vs. seçebiliyorsunuz. Oyun içinde bot kontrolü olup olmadığını bilmiyorum. Fakat bu bot, mevcut sürümde, yani sadece online olarak oynanabilen CS1.6 sürümünde şimdilik mevcut değil. Geliştiriciler, önümüzdeki günlerde çıkarakları offline pakedi içine koymayı düşünüyorlar. CS 1.6'yı LAN üzerinden oynamak artık mümkün. Steam'i geliştirenler, önümüzdeki günlerde extra bir bot çıkaracaklarını söylüyorlar. Hep birlikte bekleyip göreceğiz.




  • @Güntülü

    Var. Condition zero yu da indir versiyon sorunu olmaz ikisi birbirinden farklı oyunlar olduğu için .

    Steam Cs 1.6 ile non steam serverlara giremezsin .



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dankır -- 22 Şubat 2009; 23:21:05 >
  • çok kibarsınız da devamını okusan soruyu görürdün. var sor yat kalk falan olmuyor.

    bu arada buldum sağolun sorun kalmadı.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Güntülü

    çok kibarsınız da devamını okusan soruyu görürdün. var sor yat kalk falan olmuyor.

    bu arada buldum sağolun sorun kalmadı.


    Sen yazarken ben cevaplıyorum görmüyorum doğal olarak senin yazdığını dikkat edersen senin sorunun cevabı yukardı .

    Ne dememi bekliyordun steam sahibi olan var mı demişsin sonra bazı sorularım var demişsin bende var.sor? demiştim niye rahatsız ettiki bu seni gayet iyi

    niyetle sor dedim .
  • Çok basit, steam programını kurup, hesabınızla giriş yapacaksınız. Listede satın aldığınız oyunlar çıkacak, sağ tıklayıp kurulumu başlatabilirsiniz.

    %100 - Ready olduğunda oynayabilirsiniz.
  • dunker senin cevabınla benim cevabım arasın 45 dakika var. baya uzun sürmüş okuman. neyse.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.