Şimdi Ara

Steam'e Mod Satma Sistemi Geldi (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
75
Cevap
0
Favori
1.134
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: KortX ,


    :D Dedim de, aynı zamanda çöplüğe dönüşeceğini modcuların para peşinde koşacağını da belirttim ;)

    Mesela şimdi Total War: Rise of Gondor üzerinde çalışıyoruz. Mod ücretsiz olacak ama eğer parayla satacağımı yani bunu bir iş dalı olarak görseydim normalden daha fazla uğraşacağım, özen göstereceğim aşikardı.

    tabi şu durumda vaktimin ve gücümün yettiğince emek sarf edebiliyorum. Daha fazlasını yapmak istediğim de "başka işlerim" var demem gerekiyor.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • o nasıl iş la tamam modu yapanların emekleri var ama firmaların yaptığı oyunlara yama yapıyolar sonuçta gerçi bu daha kaliteli modlar getirirmi onu bilemem en iyisi oturup beklemek iyi bir sistem olursa sonuçta kalır yoksa sonumuz hiç hayılı değil :)

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Vl.Murad

    <blockquote class="quote"><i>alıntı:</i><br><br>Orijinalden alıntı: KortX ,</blockquote><br><br>:D Dedim de, aynı zamanda çöplüğe dönüşeceğini modcuların para peşinde koşacağını da belirttim ;) <br><br>Mesela şimdi Total War: Rise of Gondor üzerinde çalışıyoruz. Mod ücretsiz olacak ama eğer parayla satacağımı yani bunu bir iş dalı olarak görseydim normalden daha fazla uğraşacağım, özen göstereceğim aşikardı.<br><br>tabi şu durumda vaktimin ve gücümün yettiğince emek sarf edebiliyorum. Daha fazlasını yapmak istediğim de "başka işlerim" var demem gerekiyor.


    Büyük ihtimalle de çöpe dönüşecek zaten. Greenlight malum . Tabii sizin gibi düşünenler için lafım yok. Ama sadece para aksın kafasıyla yapılan oyunlar gibi modlar da gelecektir muhtemelen.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >




  • 1 yıl sonra
    Skyrim extra super realistic mod skidrow cracker proper

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • iyi olmuş mod yapımcılarıda bir emek veriyor sonuçta da sıçmasalar bari

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Valve pay alacakmi, her satilan mod icin
    (evet)

    Edit: valveyi hic sevmiyorum, satilabilecek modlari ve olacaklari dusundukce iyice nefret etmeye basladim. Tek iyi yaptigi is Steam.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hayansame -- 23 Nisan 2015; 22:59:35 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1 - 2 ekleme yapan modlar şimdiden 12 liradan yerini almış. Modların kalitesinin artacağı kesin ama bu iş dlc den bile daha tehlikeli. Mod yapımcıları da haklılar kendi çaplarında, sonuçta kimi modlar 100 lerce saatlerini alıyor final sürüme varana kadar. O kadar vaktinin karşılığı bişi alma şansı doğdu da, şuan aklıma gelen tek şey Cem Yılmazın " si**meseler bare...." sözü.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Bence çok saçma olmuş. Yeni bir DLC türünü keşfetmeye çalışıyorlardı buldular işte. Adı da "ModUs PayUs"



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi White Death -- 23 Nisan 2015; 23:26:19 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • saçma ötesi 12.5 tl' ye mod satan var 30 40 mod kurmaya kalksan 5 oyun parası eder. Hangi oyuncu verir o parayı allah aşkına

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • PC oyunculuğunun en önemli özelliklerinden biri mod desteğiydi. Bunu paralı hale getirmek hiç iyi olmadı. RIP Master Race.
  • Dlc sistemini zorla sindirtecekler işte.gönülden bu işi yapanlar bile artık ucunda para olduğu için farklı yaklaşacaklar bir arkadaş nexus mod yazmışta oradan atolyeye akın olacak maalesef.ayrıca aşırı derece de suistimale açık bir sistem şöyle düşünün bağımsız kaliteli bir oyun çıktı diyelim adamlar dlc satmayıp atolye desteği getirip bir kullanıcı hesabı açıp çok kaliteli oyun içinden kırptıkları içerikleri sunduklarını,bunu nasıl farkedebileceğiz hatta bağımsız yapımları geçtim büyük yapımcılarda böyle bir topa çok rahat giremez mi dlc'den çok daha sempatik durduğu aşikar olduğu için bu şekilde bizi sömüremezler mi ?
  • Bu ne lan !?

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Cemlat

    1 - 2 ekleme yapan modlar şimdiden 12 liradan yerini almış. Modların kalitesinin artacağı kesin ama bu iş dlc den bile daha tehlikeli. Mod yapımcıları da haklılar kendi çaplarında, sonuçta kimi modlar 100 lerce saatlerini alıyor final sürüme varana kadar. O kadar vaktinin karşılığı bişi alma şansı doğdu da, şuan aklıma gelen tek şey Cem Yılmazın " si**meseler bare...." sözü.

    Tamam emek veriyorlar ama bunu bilerek harcıyorlar emeklerini. Mod olarak başlayıp, daha sonra oyun olan birsürü oyun var. Eğer beğenilecek bir mod yapmışlar ise bunu oyuna çevirerek para kazanmaları daha mantıklı bence.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İşte tekelleşmenin sonucu bunlar.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Ohoo bu iş böyle olmaz korsana devam

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Mod kurmak için de steam sales mi bekleyecek pc oyuncuları şimdi :) Valve için gayet güzel yöntem, oyun satışından komisyon al, dlc den komisyon al, mod satışından komisyon al, ben olsam ben de yapmam Half Life 3'ü, bu kadar temiz para gelirken. Yalnız fiyatlar pahalı biraz, yani single player bir oyunda kılıca 2.5, büyüye 5 lira niye verilir ki ? Daha uygun fiyattan satarak sürümden kazanmak daha akıllıca olurdu diyeceğim ama sanırım 1$ al satış limiti var.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Buna ne gerek vardı ki şimdi? Üstelik mod yapımcılar. paranın %25'ini alıyorlarmış. En iyisi bağış yöntemi. İsteyen ücretsiz kullanır, modu çok beğenip de parası olanlar da bağışını yapar. Yoksa bu haliyle çok suistimal edilecek bir sistem. Umarım bu sistemi bir an önce düzeltirler.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • o iş yaş... Koskoca oyun stüdyoları oyunu tamamlamak için zaman ve para harcayacak, 3 günde başkasının imzası olan oyuna 3 günde mod yapıp satacaksın...Yapımcı firmada kendi oyunu üzerinde satılan modlar için payını ister.

    Ne malum bazı çakal oyun firmasının DLC olarak satılmayacakları mod olarak satmayacağı
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.