Şimdi Ara

Steam Deck Hakkında merak ettiklerim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
101
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Hayatımda hiç laptopum olmadı hep masaüstü bilgisayar kullandım, üniversiteyi de kendi şehrimde okuduğumdan problem olmadı ama okul bitti iş başlayacak tayin bekleyeceğiz, bu yüzden taşınan bir bilgisayara ihtiyacım var, el konsolları hep ilgimi çekmiştir PSP ve Vita sahibiyim ve çok vakit geçiriyorum.

    Steam Deck'i alırken hem bir el konsolu olarak hem de gittğim yerlerde ekrana klavyeye bağlayıp bir masaüstü bilgisayarmış gibi iş görmesini istiyorum.

    Ekranı 800p ve 60Hz ben bunu monitöre yansıttığımda monitör değerlerine göre ayarlayabilir miyim? Yani 120Hz oyun oynayabilir miyim

    Bu durumda sürekli şarja takılı olan bu cihazda en önemli şey de pil performansı, sürekli şarjda durması batarya ömrünü etkiler mi veya bataryası kolay değişir mi sizce.


    Kısacası laptop almak yerine yurt dışından getirip gerekli ekipmanlarla laptop gibi kullanmak istiyorum ne kadar mümkün ne sıkıntı yaratır.


    Son olarak cihazı çok istesem de sarı siteye güvenemiyorum görmeden, yurt dışından almak çok daha uygun, dayım Almanya'da istesem alır fakat Türkiye'ye kargo ile gönderemez sanırım değil mi kendi getirmesi lazım, kargo ile gönderirse gümrük ücreti mi çıkar teşekkürler.



    Not: Rog Ally'i gördüm fakat fiyat konusunda endişelerim var 25K Steam Decki dahili ssd sonradan taksam 1tb 12k ya gelecek donanım gücü 2 katı fakat fiyatı neden küçümseniyor anlamıyorum o da iki katı








  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.