Şimdi Ara

Steam Deck [ANA KONU] (330. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Question-X , Question-X , dvoca , 1cemoo Daha Az
4 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 3 Misafir - 6 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6.805
Cevap
232
Favori
309.477
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
41 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 328329330331332
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Question-X kullanıcısına yanıt

    Siz gaming mode açabiliyor musunuz acaba Steam deck’e bağlayarak kulaklığı yoksa sadece telefon ile kullanırken mi çalışıyor?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • jymz___ J kullanıcısına yanıt

    Teşekkür ederim cevap için 🙂


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • jymz___ J kullanıcısına yanıt
    yapay zeka mı yazdı bu cevapları bu ne ya

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • huseyin_mk35 kullanıcısına yanıt

    Telefonda çalışıyor sadece samsung kapalı kaynak özel codec kullandığı için.Steam Deck [ANA KONU] 


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

  • < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SmtYlmz07 kullanıcısına yanıt
    Hocam sıfır oled cihazın linkini verebilir misiniz?

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • swarf kullanıcısına yanıt

    Dualboot yapınca Windows 11 direkt harici microSD kartta mı oluyor? Steam Deck ile hiç bağlantısı kalmıyor değil mi? Orijinal SteamOS'u veyahut versiyonunu ya da orijinaldeki dosyaları falan etkilemiyor değil mi?

  • SmtYlmz07 kullanıcısına yanıt

    LCD versiyonu kullanmadım, hatta daha önce canlı olarak deck görmeden OLED versiyonu sipariş verdim. Bu alet bu paraları eder mi diye yorumlarsam bence kesinlikle eder. Neredeyse 5 aydır aktif kullanıyorum, arkadaki tuşları dışında negatif bir görüşüm yok diyebilirim. Onu da 100tllik bir ürünle çözdüm.


    Aralarında fark var mı dersen kesinlikle var, videolarda kameradan görüyor olmamıza rağmen renk kalitesi vs. hissediliyor. Canlı deneyimde daha da hissedilir fark vardır. Ne satın aldığını bilip ona göre bir performans beklersen her şekilde memnun kalacağına eminim. Evde pcye alternatif el konsolu olacaksa şarj takıntısı olmadan lcd seçebilirsin. Dışarıda kullanılacaksa şarj süresi gerçekten farklı. Örnek vermiş olayım oled ile görüntüyü çamur etmeden 2 saate yakın elden ring oynayabiliyorum.


    Ekonomik olarak yıkıcı olmayacaksa ben oled olanı alırım. Deck2 çıktığında oledi elden çıkarmak daha kolay ve daha yüksek fiyatlı olur bence, Türkiye için 2.elde lcd versiyonu şu an bile olede göre oldukça düşük fiyatlı kaldı.






  • < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @Gye_Baek @Robinson Crusoe @jymz___ Cevap veren arkadaşlara çok teşekkür ederim, her birini ayrı kıymetli buldum. Şuan diğer ürünleri eledim, sıfır 22.500'e oled ile 14.500'e ikinci ek 512 gb lcd arasında karar vermeye çalışıyorum. Aradaki fark 8000 tl yani lcd Deck'in yarı fiyatı kadar fark var ki asıl takıldığım husus bu, maddi olarak ne kadar rahatsa o kadar iyi diyorum ama bu sefer almışken en iyisini almak gerek düşüncesi aklımı kurcalıyor. 😅


    Oled gerçekten çok övülüyor dediğiniz gibi hakkını vermek gerek, iyileştirilmiş batarya ömrü ile o canlı ekran çok iyi bir ikili olmuş, siyah çizgilerin azalması sevindirici ama lcd ile arasındaki yüksek fiyat farkı çok fazla. Lcd'nin ise (tabii oled kadar değil) 3.5 sonrası ekranında olan nispeten iyileşme hoşuma gitti. Ben 3.5 güncellemesi öncesi 64 gb modeli kullanırken parlaklığı yarıya alıp fpsi 30'a sabitleyince birkaç kaç indie oyunda 8 saat ekran süresini görebildim, aaa da 1.5 makul geliyor ama indie performansını cihazın hala unutamıyorum. 💯 Şuan fiyat vs oled ekran şeklinde karar vermeye çalışıyorum. Bakalım hangi yönde karar vereceğim, kılıf olarak Spigen slim armor düşünüyorum sanırım kutusuna da sığıyor.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Ürün Türkiyede resmi olarak satışa çıktı mı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TheMessage T kullanıcısına yanıt

    Hayır, planda da yok bildiğim kadarıyla.

  • Doruk. kullanıcısına yanıt

    Hocam trendyol da satılıyor. Güvenlimidir sizce?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Venomstr kullanıcısına yanıt

    TLDR, Orjinalini etkilemiyor.


    Harici karta da kurabilirsin ama, dahili ssd içine kurabilirsiniz.

    Steam OS ve windows ayrı "bölümlerde" olacağı için ikisinin birbirine herhangi bir etkisi yok.

    Steam deck açılırken, Steam Os mi, W11 diye soruyor seçiyorsun.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TheMessage T kullanıcısına yanıt

    Yurtdışına git gel vs yaparak ya da kapalı kutu satılan cihazları piyasadan toplayıp bir stok oluşturuyorlar muhtemelen.


    Sıfır cihaz dendiyse zaten kapalı kutu, mühürlü çanta ile geliyor. Satıcının da açıp bakma şansı yok, ben yabancı forumları da takip ediyorum kutuyu açtım bozuk geldi diyene rastlamadım ama olmaz diye bir şey de yok elektronik alet biraz şans işi.


    Makul bir kârla getirip satıyorlarsa değerlendirilebilir. Arıza durumunda dükkan garantisi veriyor mu ona bakmak lazım çünkü böyle bir durumda yurtdışına kargo yapmak gerekiyor, biraz tatsız bir süreç. Eğer yaşanırsa en azından sizin için o süreci üstleniyorlar mı o sorgulanabilir.

  • Dostlar merhaba, elimde 256gb lcd versiyon Steam Deck var. Çok şükür hiç bir problemi, bir sıkıntısı yok. Kutuları, vb. her şey duruyor. 512gb SSD uptade yapmıştım. Cihaz native 256gb, ben şuan 512gb kullanıyorum.


    lenovo legion go almaya karar verdim. Elimdeki Steam Deck'i takas etmek istiyorum. Bu cihazı şuan kaça saymam uygun olur ?


    Fikirlerinizi merak ediyorum...

  • Kegagames üzerinden oled steam Deck almaya karar verdim, parayı hazırladım. Fiyatta 600 tl kadar indirim mümkün mü yazdım, indirim yok herhalde sorun değil dedim eski sevgili misali mesajlar okunuyor cevap yazılmıyor. İnsan müşteriyi kendi eliyle nasıl böyle iter anlamıyorum. Garibime gitti buraya yazmak istedim.

    Sarı sitedeki GND Bilişim ve Konsolpark Apple Noktası üzerinden Deck alan varsa yorum yapabilir mi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sistem güncellemesi sonrası tahminen decky loader yüzünden arayüz çökmesi yaşıyorum, bu eklentiyi nasıl kaldırırım? Hiç bir ayara veya menüye giremiyorum sadece masaüstüne ulaşabiliyorum
    Steam Deck [ANA KONU]



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi s_demirci_53 -- 9 Mayıs 2024; 12:57:39 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • s_demirci_53 kullanıcısına yanıt

    Evet , extra third party eklentilerin bazıları güncelleme sonrası sorun çıkarmaya başladı , reddit te sabit konu var bununla alakalı.Bu tarz yazılımları kullanmanın böyle riskleri var.Steam Deck [ANA KONU] 



    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SmtYlmz07 kullanıcısına yanıt
    Bu ürün steamde 550-600 dolar(18-19.5 bin tl) neden 24 bine satıyolar bu kar marjları normal mi , ps5 daha ucuz yani garip geliyor bana ürün hala neden bu kadar pahalı. Benimde alasım var üründen ama güvenilir ve uygun fiyat bulamadım.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 328329330331332
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.