Şimdi Ara

Star Z2 aldım, izlenimlerim.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.392
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Burada kağıt üzerinde olmayan kendi izlenimlerimi anlatacağım.

    Telefonu meşhur Helen'den aldım. Telefonum geldi ama kendisini pek sevmem. Zaten şu anda aliexpress üzerinden uyuşmazlık açtım. Bu konuyu da anlatacağım.

    Telefon tasarım olarak Z1-Z2'den esinlenilmiş. Birebir aynı değil. Z1 ile yan yana koyup inceledim. Z1'den daha büyük ama daha ince. Telefon kalınlığı 8mm. LG g3 ile aynı boyutta ama 0.5 inç daha küçük ekranlı. Ekranı daha iyi yerleştirebilirlerdi. Benim elim biraz büyük olduğundan elime oturdu. Cepte taşırken rahatsızlık vermiyor.

    Telefonun aksesuarları; Siyah telefon almam rağmen beyaz şarj cihazı ve kablosu ( kaliteleri idare eder, çok iyi değil ama kullanılır.) Yolda bulsanız çöpe atacağınız kalitede bir beyaz() kulaklık. Kulaklığın bir tarafı çalışmıyordu. İlginç çalışan tarafın sesi iyi geliyordu. Çalışsa da kullanmazdım. Yanında güzel bir kılıf geldi. Akıllı kılıf dış ekranı birebir samsung note3 ekranı. Telefonun koruma jelatini yapıştırılmış halde geldi.

    Telefonun melodisi Sony melodisi, mesaj sesi Samsung. Üreticinin kafası karışmış.

    Telefon neredeyse saf android kullanıyor. Bu benim için iyi bir özellik daha önce sony xperia neo v vardı. Saçma sapan şeylerle içi dolu gelmişti. Telefonun Jelly Bean olduğu yazıyordu ama Kit kat geldi. Telefon güncelleme ile uğraşmayı sevmem, telefon ömrünün sonuna kadar bu sürümde gideceği için iyi oldu.

    Helen ile dava konumuz kulaklık ve ekran çözünürlüğü. Çakal Helen yeni partide ekran çözünürlüğü düşük olduğunu bilmesine rağmen bana haber vermedi. İlanda 720 p demesine rağmen ekran 480x854 çıktı. Daha sonra ilanı biraz güncellemiş arada bir yere doğru çözünürlüğü yazmış ama benim aldığım ilanda 720p yazıyordu. Mesaj yoluyala 15 dolar istedim 10 dolar veririm dedi sonra cevap vermedi. Ben de 20 dolar için dispute açtım.

    Pili 2680 mah diye satılıyor. Şu an pil konusunda bir sıkıntım yok. Genel akıllı telefonlar gibi pil genel sorunumuz. Bekleme ve konuşmada pil çok iyi ama internet kullanımı ve oyunlarda pilin azalmasını izliyorum.

    Telefon yeni Antutu versiyonunda 29000 civarı bir puan alıyor. Oyunlarda takılma yok, ekran geçişi akıcı, internet hızı güzel ve zevkli. Ekran çözünürlüğü düşük ama göze güzel geliyor. Wireless çekimi önceki telefonumdan daha iyi (neo v) Gprs yine öncekine göre çok daha iyi.

    Kasa kalitesi tatmin edici. Bu fiyata güzel bir telefon. Helen oldukça pahalı satıyor göz göre göre kazıklandım ama 160-170 dolara kargo dahil alınabilir bir telefon.

    Son olarak kamera konusunda pek iyi olmadığını söyleyeceğim. çektiğin iki fotoğrafı paylaşarak.

     Star Z2 aldım, izlenimlerim. Star Z2 aldım, izlenimlerim. Star Z2 aldım, izlenimlerim. Star Z2 aldım, izlenimlerim. Star Z2 aldım, izlenimlerim. Star Z2 aldım, izlenimlerim. Star Z2 aldım, izlenimlerim.







  • Inceleme icin tesekkurler hocam guzel inceleme olmus

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kamerası aşırı kötü

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • forever58, Rica ederim.

    The Executionerr, bu tip telefonların genel özelliği. Kamera yok farz edeceğim. Önceki telefonda (neo v) kamera oldukça iyiydi. Kaç pixel olduğunun önemi yok mühim olan gözün ne gördüğü. Neo V ile baharda aynı konumdan çektiğim fotoyu ekliyorum.




     Star Z2 aldım, izlenimlerim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zkurt86 -- 4 Ekim 2014; 16:36:10 >
  • Dostum selam bendede helenden alınma star z2 var...son zamanda pil süresi çok kötüleşti..sende böyle bir durum varmı kalibrasyonmu gerekiyor acaba..pil mi öldü 5-6 ayda..Bu pilide bulmak sıkıntıdır büyük ihtimal araştıracağım bakalım... Ayrıca power tuşum çok zor çalışıyor..
  • bulutsuzluk16 kullanıcısına yanıt
    Benim 1 gün gidiyor ama çok sık kullanıyorum. Aniden kapanmalar oluyordu telefonu sıfırladım şimdi olmuyor. Fabrika ayarlarını bir dene istersen.
    O bu değilde helen 200 dolara iyi çaktı bu telefonu. İlk başlık açan eleman Helen'den komisyon almak için bizi yedi.
    Batarya bulmak şimdi kolay ama 6 ay sonra pek bulunmaz.

    http://www.aliexpress.com/item/100-Original-2680Mah-Battery-For-STAR-Z1-Z2-Smart-Mobile-Phone-Free-Shipping-Tracking-Number-In/1972259536.html




  • Doğru diyorsun valla 200 dolara ne telefonlar var şimdi..Acemiliğimize gelmiş sanırım...Hoş telefon ama şimdi olsa başka alırdım..misal aynı paraya jiayu g4s aldım eşime biraz kalın ama on numara cihaz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.