Şimdi Ara

Star Wars™ Galaxy of Heroes Oynayan Var mı? (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
358
Cevap
14
Favori
32.873
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • 475-352-718 beyler 72 levelim suan karekterler sağlam müttefik ekleyip klana alırsanız sevinirim gavur klanlarından sıkıldım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selam ben de yaklaşık 2 aydır oynuyorum 66 level oldum.5 yıldız luminara,5 yıldız sidious,4yıldız genosian fives phasma var.4yıldız olacak dooku da ve hepsi mor.4 yıldız qui gon da var.en iyi karakterlerim bunlar.vader da var.rey açıyorum bu akşam da.arenada 300küsür oldum en fazla.heroları kasıyorum level ve yıldız olarak.

    Müttefik kodu:958-885-533
  • hocam kit fisto nereden kasıyosun
  • Arkadaşlar ios bölümünde konu açılmış başka bulamadım forumda o yüzden buraya yazıyorum. googleplay'e bağlı oyun hesabımı satıyorum baya iyi durumda ilgilenen arkadaş olursa pm atsın.
     Star Wars™ Galaxy of Heroes Oynayan Var mı?
     Star Wars™ Galaxy of Heroes Oynayan Var mı?
     Star Wars™ Galaxy of Heroes Oynayan Var mı?
    Oyundaki bütün görevleri ve galactic savaşları rahatlıkla yapabilirsiniz. Arenada çoğunlukla 1. veya 2. sırada olurum sıralama zamanında. ss'i sıralamadan baya sonra aldığımdan 7. sırada. Guild raidlerini de genelde ilk 3'te bitiriyorum. Yaz dönemi fazla zaman ayıramayacağım için satmaya karar verdim.




  • 718-571-158
    72 levelim loncaya tüm arkadaşları beklerim yakında rancor a gireceğiz 30000 lonca paramız oldu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ios hesabıyla Android hesabını birleştirebiliyor muyuz acaba bilgisi olan var mı?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Raydr1c

    Bu oyunu oynayanlar var mı? Bu bölümde hiç bu oyunla ilgili başlık göremedim.

    https://youtu.be/rqAQqyUm3d4
  • ilk guild eventini guildim 3. bitirdi. umarım güzel ödüller verirler. şu an için hiç bir şey yok.
  • Selamlar
    Oyunda yeniyim. Şu an 32. Seviyeyim. Şu ana kadar hiç kristal harcamadım. Veri paketlerinden bir tane almamı önerir misiniz. Yeni başlarken verilen karakterler hariç Sidiousu ya da diğer güçlü karakterleri nasıl alabiliyoruz.
    Burada yazan bütün müttefik kodlarını ekledim. İlerlememe yardımcı olması açısından beni de eklerseniz memnun olurum 921-978-627.
    Teşekkür ederim.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Sulh

    hocam kit fisto nereden kasıyosun

    Bana kartlardan çıktıda bi şeye yaramıyo hiç bir özelliği yok

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • beyler oyunu sürekli oynayan arkadaş varsa fenerbahçe isimli bir loncamız var oraya alabilirim fenerbahçe loncasına katılmak isteyen bana yazsın buradan. normalde 50 levelden düşükleri almıyoruz ama düzenli oynayacaz diyen varsa aldırırım loncaya
  • oyuna yeni başladım. İlk izlenimim güzele benziyor.

    müttefik kodum 339-789-772
  • Selam arkadaşlar 80 lvl aktif oynayan oyunculara ihtiyacımız var tier 6 yapıyoruz 7 için iyi birkaç oyuncu daha toplamamız lazım gelmek isteyen olursa özelden ya da burdan yazarsa cevap veririm
  • arkadaslar bende baslayalı 1 hafta olmadı 36 levele geldim bagımlılık yaptı cok zevkli zaten star warsı çok seviyorum asi birlikleri olusturucam luke ve prenses leia yı açmak için 5 parça falan kaldı. Amaç jedi birligi kurmak ama mace windu falan co kzor cıkıcak bu gidişle kart düşürmek biraz zormus elmas basmak gerekiyor günde yaklasık 50 elmas anca alıyoruz görevlerden falan oyun biraz paragöz ea gamestende bu beklenirdi :D

    benim bir sorum var magazada 2500 küsür elmasla 8 krom kart 1 karakter garanti diyor sans oyununu oynamak sizce karlı mı? istemedigimiz 1 yıldızlı karakterde çıkabilir bütün elmaslarda bosa gider diye düşündüm? sizin fikirleriniz nedir?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi harunefetr -- 27 Haziran 2016; 0:00:29 >
  • Levelın düşük henüz ve izlediğin yol yanlış oyunu sevdiğin karakterlere göre oynarsan ilerde baya bi sıkıntı yaşarsın

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Collibus C kullanıcısına yanıt
    aynen hocam asiler iyi combo yapıyor diye topluyorum ama ezikler en iyis jedi birligi kurmak ama kartları düşürmek çok zor bu arada loncalarda etkinlikler bölümünde katkıda birinciyim baya aktifim. birde zor olmasa gerek kademe 1 görevi var diyor görevde 1000 kantin enerjisi harca diyor nasıl bir ödül veriyor ne katkı saglıyor acaba? Birşey daha sizin loncaya katılsam ne gibi faydam veya zararım olur 80 level demissiniz enerji harcadıkça katkı sagladıkça yetiyor mu? Qui-Gon Jinn mi alayım ahsoka tano yu mu?
  • Qgj toplamalısın ahsoka iyi değil bunun yanında luminara toplaman lazım galaktik savaşları bitirebilmen için lonca mağazasındanda rey topla rey oyunun en yüksek hasar veren karakteri geo soldier ve leia da iyi fakat bunlar saldırı için biliyorsun canları az oluyor saldırı karakterlerinin bunları korumak için yanlarına fırtına askeri han ya da royal guard biriktirmelisin arenada iyi bir yere çıkabilmek için loncanın ortak kararı maalesef 78 lvl bile olsa kabul edilmiyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam ben suan taktik belirledim 2 saldırgan 2 healci 1 tank klon savasları chewabba var tank olarak onu kullanıyorum bu yüzden ahsoka tano almayı düşnüüyorum 2.healci olarak ama Qui-Gon Jinn ordunun olmazsa olmazı olacak çünkü 2 turda bir müttefik çagırma yetenegi var ilerisi için Qui-Gon Jinn daha gerekli gibi duruyo. Bu arada lider yeteneklerinin hepsi üst üste combo olmuyor 5 karakterimiz sadece 1 lider yetenegi mi çalısıyor ?
  • harunefetr kullanıcısına yanıt
    36 level taktik belirlemek için çok erken. Elindeki karakterlerin donanımlarını geliştirmeye odaklan. Kristal ile karakter arama paketlerde enerji ve kantin enerjisi için kullan kristallerini yada gear için. Saldırgan karakter ilk etapda en kolay kasabileceğin geo soldier var kantin savaşlarında. Manga arenası ödülleri ile leia yada tank ihtiyarcın için fırtına askeri han olabilir. galaktik savaş mağazasından healer olarak luminara alabilirsin. lider yeteneği sadece liderin çalışır
  • Selam Beyler. Ben bu oyunu bluestacks aracılığıyla oynuyordum. Dün oyuna giremedim vs. Sildim oyunu yeniden yükledim. Oyuna yine giremiyorum. Oyun açılışı geliyor, bir iki sn sonra kapanıyor.

    Çaresi nedir bilen var mı?
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.