Şimdi Ara

Staj

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
354
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar ,
    Ben Heydar Aliyev Mesleki ve Teknik Anadolu lisesesinde Makine bölümü öğrencisiyim bu sene 12. sınıft olduğum için staj almak zorundayım . Normalde staj yerlerini okul buluyordu ama Covid-19 yüzünden öğretmenler bulabiliyorsanız bulun bulamazsanız okulda ücretsiz staj yapacaksınız diyor . Akrabası falan olanlar buluyor fakat bu sektörde tanıdığı olmayanlar okulda staj almaya zorunlu bırakılıyorlar . Bildiğim kadarıyla işletmeler 5 çalışan başına 1 stajyer almak zorunda ama Covid-19 var bahanesiyle bizi almıyorlar ama işletme normal düzende çalışmaya devam ediyor . Ben ve arkadaşlarım ülkenin pek haz etmediği "gavur spermi" diye adlandırdıkları ülkenin vatandaşı mıyım ? Ben eğitim hakkından neden mahrum bırakılıyorum lütfen birisi açıklasın Teşekkürler .

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >



  • normal koşullarda, meslek lisesi öğrencisini çalıştırmak, işletme açısından avantajlıdır. işletmeleri takrar dolaşırken, 20 kişiden az kişi çalıştıranlarda, öğrenciye ödenen maaşın 3'te 2'sini, 20 kişiden fazla işlewtmelerde ise 3'te 1'ini, devletin ödediğini söyle. bir çok işletme bunu bilmeyebilir. istersen, okuldan buna dair bir kağıt al.
  • dergul D kullanıcısına yanıt
    Hocam bu şekilde söyledim bir işletmeye normalde kusura bakmayın diyordu şimdi üstümüzle görüşelim dönücez dedi . Umarım SG demez

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Neogenesis35 N kullanıcısına yanıt
    umarım hayırlı haberler gelir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.