Şimdi Ara

Stadia Kasım'da Çıkacak; Fiyatı ve Oyun Listesi Duyuruldu (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
521
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Uncy kullanıcısına yanıt
    Pro yani 10 $ üyelik 4k 60 fps için oyunlar için steam psn veya xbox store gibi oyunlara tek tek para vericeksin bu sistemin çöp olucağını söylemiştim ama kimse inanmamıştı :))

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • bu çok büyük bir olay gerçekten.stadia çok güzel konsolları bitirebilir. ama türkiye yok! neden ? herşeyde böyle ya.
  • Deswaaa kullanıcısına yanıt
    O zaman sıkıntı ben şey zannettim ea access gibi aylık para vereceksin ama kütüphanedeki her oyuna erişebilecek zannettim tek tek oyunlara para verilecekse çok cep yakar bütün hayallerim yıkıldı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Uncy

    O zaman sıkıntı ben şey zannettim ea access gibi aylık para vereceksin ama kütüphanedeki her oyuna erişebilecek zannettim tek tek oyunlara para verilecekse çok cep yakar bütün hayallerim yıkıldı <img src="http://forum.donanimhaber.com/image/smiley/evillol.gif" align="middle" border="0" alt="">


    oyunlara tek tek para falan verilmeyecek. İstediğin bir oyunu temelli almak istersen için o.
  • Gerçekten bazılarının cidden anlama ve algılama sıkıntısı var..

    Sunumda koca koca yazan yazıları özetliyorum (o an eleştirmiştim neden insanın gözüne sokuyorlar bu kadar büyük yazarak diye):

    Aylık üyelik sistemi: Belli oyunlar olacak üyelik boyunca oynayabileceksin

    Satınalma sistemi: Aylık Üyelik ücreti "ödemeden" istediğin oyunu satın alıyorsun ve istediğin zaman- istediğin süre boyunca oynuyorsun.

    Ne kadar anlamanız kıt ya! Deli oldum yorumları okurken...
  • Yorumlara gel. Kardes siz yorum atmayin, her seye bi lafiniz olmak zorunda degil. Oyuna ayri para vereceksem ne anladim yazmis adam. Ps, xbox ,pc gokten mi geliyo sana? Yillardir hem makineye para harciyodun hem oyuna para harciyodun. Dh de su stadia altina yazilan ne varsa yanlis cikti. En son geriye beles sistemde beles oyun oynamak isteye ölücüler kaldi. Sizin gozunuz doymaz ölücü kardesler, size yapmiyo o yuzden kimse bu sistemleri. "Ilk ay bizden" muhabbeti olursa sonsuza kadar yeni hesap acip beles oynayabilin diye cagiririz biz konuya sizi, simdilik size ekmek yok burada.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türkiye'de adam gibi çalışması için en az 5 sene var.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • gereksiz oyuna parayı gömdükten sonra gider ps te xbox da oynarım ne gerek var cloud a felan
  • Ne avantajı var ki xbox ve ps varken bunu alalım? Çöp konsol %99 tutmayacak.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: JESKO

    Ne avantajı var ki xbox ve ps varken bunu alalım? Çöp konsol %99 tutmayacak.


    Yorum yazmadan once keske azıcık arastırsaydınız. Oncelıkle, bu konsol degıl. Bu platformda oyun oynamak ıcın konsola veya oyun oynamak ıcın gereklı donanıma sahıp bır pcye ıhtıyac yok. Ucuz bır pc veya sıradan bır tablette ıstedıgnız yerden oyun oynayabıleceksınız. Evde oynadıgın bır oyunu yolda tabletınızden hatta cep telefonundan (cep telefonu bazıları var dıyor!! kımı sıteler yazmamıs.) acıp devam edebıleceksınız. Kısacası donanıma buyuk paralar verme gıbı bır durum soz konusu olmayacak. Ustelık yukleme vs.. yok. Dırek youtube ızler gıbı chrome uzerınden oyunu oynayabıleceksınız. Ustelık donanıma yuk bındırme gıbı bır durum soz konusu degıl. Donanımlarda asırı ısınma veya asırı pıl tuketımı olmayacak. Buraya kadar hersey guzel. Gelelım sancılı kısmına ; Mınumum 720p oynamak ıcın 10mbıt ınternet gerekıyor. 4K oynamak ıcın yanlıs hatırlamıyorsam 35mbıt ınternet hızı gerekıyor. Ayrıca Turkıye'de Google sunucuları yok. Bıze en yakın Gooogle sunucuları Frankfurt'da olması lazım. Bu durumda ınternet hızımız yeterlı olsa bıle stabıl bır oyun deneyımı yasayabılırmıyız bunda suphelıyım. Hangı oyunları destekleyecek? Daha dogrusu hangı oyun fırmaları buna destek saglayacak? Bu da sıkıntılı bır durum. Sony PS4 oyunlarını bu platforma vermeyecegı kesın. Ayrıca 60 euroluk oyunu ne kadara satacaklar? Japonya - Amerıka - Avrupa ulkelerınde bu platform tutsa bıle.. Internet hızı bızım gıbı 3. Dunya sınırındakı ulkeler ıcın tutmayacak bır platform.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >




  • Ne olduğunu bilmeden yorum yapıldığı gibi ne olduğunu bilmeyenlerin de bol bol artıladığı bir konu olmuş. Tavsiyem bi araştırın Stadia şeyinin (bakın konsol demiyorum. Neden acep?) ne olduğunu..
  • Download 8
    Upload 0.6

    Ben pas geçiyorum.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.