Şimdi Ara

SSD VS HDD neyi nereye yükleyeyim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
312
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Hayırlı günler arkadaşlar, bilgisayarım da 128 gb corsair gs serisi ssd var, 1 tb da wd hdd var

    sistem (windows 7 ultimate 64 bit) ssd ye kurulu tabii,

    benim sık kullandığım Adobe photoshop ,After effects ve Maxon c4d vs programları ssd ye kuruyorum ssd şişmiş oluyor. Bilgisayarı formatladım programları daha kurmadım, nereye kurmamı tavsiye edersiniz önceden yaptığım gibi ssd mi hdd mi?



  • Onları kurunca ne kadar boş yer kalıyor ?
  • bence ssd ye kurman gerekiyor herhangibirini bi ssd kur bi de hdd ye kur aradaki farkı farkedersin. eğer ssd boş yer kalmıyor ise o zaman 240gb geçmelisin. Bu arada bende de aynı ssd vardı 4 ay kulllandım o kadar ssd yi de yormadım genelde 60-70gb boştu.

    fakat 4 ocakta ısınmaya ve pc açılışta F1 hatası vermeye başladı. bende garantiye gönderdim hala garantide corsair toolbox programında sıcaklık 42-44 dereceyi gördü önceden 30 derece idi. önerilerinizi bekliyorum.
     SSD VS HDD neyi nereye yükleyeyim? SSD VS HDD neyi nereye yükleyeyim?




  • kullandığım bütün programları kurunca hâlâ 50 gb boş kalıyor.. en fazla 40 küsür gb boş alan bıraktım 40' ın altına inmedi yani.. buda performans kaybı yaşatmaz diye biliyorum ki öyle bir şikayetim de olmadı ama ben yine de sorayım dedim bilmediğim başka bir durum vardır programın ssd de olması hız açısından + sağlamazsa ssd de durmasın wd nin çoğu boş zaten diye..

    neyse ben yine ssd ye kurayım o zaman boş yer yeterince var..

    kaazto28, açıkçası beni de korkuttun, bende alalı 5 ay oldu ve geçen günlerde bir sıkıntı yaşadım pc de depolama ile alakalı format attım harddiskleri söküp taktım düzeldi gibi.. umarım seninki gibi bişey çıkmaz altından..

    corsair prestijli bir firma diye biliyorum teknik servisi ile hiç işim olmadı ama (maalesef firma ne kadar prestijli olsa da maalesef bizim ülkemizde distribütörler, teknik servisler sıkıntı).. seni de mağdur etmezler heralde..




  • bakalım hayırlsı biir yerde okumuştum corsair ler 4-5 -6 ,ç,nde servise gidiyormuş dediler. açıkcası piman değilm ama insan bilmeyince içi rahat olmuyor hayırlısı. elektronik işler nasip işi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.