Şimdi Ara

SSD mi HARDDISK mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
850
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • WD CAVIAR BLUE 1TB Harddiskim bozulduğundan dolayı yeni bir harddisk arayışına düştüm. Ancak kafamda yeni bir düşünce belirdi. 1TB'lık bir harddisk yerine 250GB bir SSD almalı mıyım? Siz olsanız ne yapardınız, hangisini tercih edersiniz, tercih ettiklerinizi modelleriyle birlikte ve sebeplerinizle açıklarsanız çok sevinirim teşekkür ederim.
    Bütçe: 250TL



  • 250 gb yetecekse ssd alırdım eğer 250gb zorlayacaksa 1tb alır keyfime bakarım
  • kıyaslanmayacak şeyleri yan yana getirmişsin.
  • forvet09 kullanıcısına yanıt
    Kıyaslanıyo işte
  • WD black serisi harddisk aldım. Ancak başka bir sorunla daha karşılaştım pc açılmıyo fanlar dönmeye başladıktan 2sn sonra pc kapanıyo inşallah anakartta değildir sorun.
  • maktül kullanıcısına yanıt
    Taşıma esnasında herhangi bir zarar görmediyse , o seviyede ki HDD ler ısrarla sorun çıkarmaz sorun SATA ara birimiyle dolayısıyla anakartınızla alakalı olabilir.Eğer doğru şekilde bağlamanıza rağmen sisteminiz görmüyor veya görüyor ve doğru çalışmıyorsa aldığınız firmaya bildirip servisine gönderin akla kara ortaya çıkar :)

    Bu arada SSD mi HDD mi ? Eğer benim gibi 300 GB lık Film&Dizi ve ıvır-zıvır multimedya(!) 400 GB dan fazla Steam klasörü saklamıyor , sadece devamlı oynadığınız 1,2 oyunla haşır neşirseniz veya oynamak istediğiniz oyunu oynadıktan sonra kaldırıyorsanız özetle depolamayla fazla işiniz yoksa bence 250 GB lık SSD alın.

    SSD fiyatları son birkaç ay içinde fırladı ortalama kalitede 250 GB kapasitede SSD ler TR firmalarında 350₺ dan başlıyor , bütçenizi 100 lira kadar artırabilirseniz 250 GB SSD "kullanım şeklinize bağlı olarak" sizin için iyi bir yatırım olabilir , keza anakartınızla ilgili olup olmadığını kesinleştirdikten sonra yine ortalama kalitede 120 GB SSD + 1 TB HDD şeklinde de alabilirsiniz ben 120 ssd 2 tb hdd olarak 2 yıldır kullanıyorum , ha ssd de oyun tutamıyorsun sık oynadığın 10 GB altı boyutta bir kaç oyun hariç ancak hala denenebilir bir kombinasyon hele de ssd fiyatları uçmuşken...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Provisioner -- 5 Ocak 2017; 2:20:25 >




  • Provisioner kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkürler. Güzel bir yorum olmuş. Bu elektrik kesintilerinden sonra olduğu için anakart ya da psu'da sorun olduğundan şüpheleniyorum
  • %100 SSD !!!!! eski bilgisayarına ssd tak bu benim bilgisayarımmıydı ya dersin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.