Şimdi Ara

sporcusaatleri isimli site güvenilir mi? Garmin Forerunner 235

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.796
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba

    Garmin Forerunner 235 almayı düşünüyorum.

    Amazon TR de 1669 TL 'ye satılıyorken sporcusaatleri. com sitesinde Havale Fiyatı 1,530.49 TL olarak görünüyor.

    Sporcusaatleri isimli kullanıcı n11 ve amazon da hesap açmış ve satış yapıyor. Direkt internet sitesinden aracısız şekilde alışveriş yapsam güvenilir midir?

    Daha önce alışveriş yapan oldu mu ?



  • 100 daha ver amazondan al

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Garmin 245 gelecek yakın zamanda. 235 eski model kalacak, haberiniz olsun.

    Ben de ocaktan sonra 12 taksitler FR 945 modeline geçeceğim.
  • O siteyi bilmem ama Garminsaat.com güvenilirdir. Hani ürün alımda da garanti süreçlerinde de sıkıntı yaşamadım. https://www.garminsaat.com/garmin-forerunner-235-turkuaz-010-03717-49 Diğer renkler de mevcut.

    Ne kadar bekleyebilirsiniz ya da bütçeniz ne kadar bilmiyorum ama dendiği gibi Forerunner 245 gibi daha yeni bir saat tercih edilebilir. Bir kez 235 artık biraz eski nesil kalan ve bazı özellikleri daha düşük kalan bir saat. Tabi 245 de o fiyata gelmeyecektir, müzik versiyonu 3 bin TL civarında Baytekin'de.
  • Gelen cevaplar için teşekkürler, Garmin 235 aldım amazondan sorunsuz şekilde kullanıyorum. Koşu anlamında memnunum beklentilerimi karşılıyor.
  • merttszgn kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun hocam. Ufak bir inceleme paylaşırsanız sevinirim. Nesini beğendiniz, nesi daha iyi olabilirdi, nesi kötü gibi...
  • Konu tarihi geçmiş ama bir bilgi ekleyeyim. Yukarıda bahsettiğim Garminsaat.com Hak-El saatin Garmin satışı yaptığı site idi. Sonrasında tüm spor saati markalarını Sporcusaatleri.com sitesi altında birleştirerek satış yapmaya başlamış ve Garminsaat.com da ulaşılamıyor zaten artık. Hak-El saat de Garmin distribütörü ile çalışan firmalardandır. Yani saatlerinizi Sporcusaatleri.com'dan alabilirsiniz.
  • Bir senedir kullanıyorum. Akıllı saat gibi kullanıma elverişli değil. Bağlantı kendi kendine kopuyor ve yavaş. Başta bu sorun yoktu sonralardan olmaya başladı. Ekran renkli ancak biraz piksel piksel öyle cam gibi görüntü beklemeyin. Sadece koşu için ise zaten cam gibi görüntüye gerek yok. Aldıktan sonra anladım. GPS hızlı bağlanıyor. Programı koşuları stravaya atıyor. Ancak senkronize için APP in içine girip senkron işertine tıklamak lazım. Batarya koşuda hızlı bitiyor. Tam gün bisiklet turları için ise tam şarj ile yola çıkın yolda biter. Koşu yaparken hızımı anlık görmem nedeniyle muazzam fayda gördüm. PACE hesabı yaparak koşuyorum bir göz hep saatte.


    SAAT ÇOK HAFİF MÜKEMMEL. Arkadaşın ambit 3 diye hatırladığım bir akıllı saati vardı bir gün onu kullandım ağır olduğu için gece çıkarma ihtiyacı doğuyordu. Garmin ise var mı yok mu hiç anlamıyorum. Bu önemsiz gibi görünen ancak kullanımı çok etkileyen bir özellik. Bir daha saat alırsam mutlaka aynı hafiflikte ararım. Çalar saati garmin e kurdum. Sabahları kolumu titreterek uyandırıyor. Takım elbiseyle de ceketle de takıyorum çok şık. Kayışı çok kaliteli ancak köprüsü zamanla kopuyor. 5 liraya emsal boyut bir tane alıp taktım.


    Koşu harici şarjı sanırım 5 gün falan gidiyor. Ben azaldıkça ofiste usb den şarja takıyorum. aklıma gelenler bu kadar.


    En önemli özelliği koşu yaparken ekran anlık aktif gösteriyor. benim o zaman diğer baktığım saatlerde ekran tıklayınca anlık veriyi gösteriyor diğer zamanlar resim modunda kalıyordu. Koşarken anlık hızı görmek için sürekli ekrana tıklamak gerekiyordu.





  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.