Şimdi Ara

Spigen.com.tr indirim/siparişler hakkında (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
240
Cevap
36
Favori
19.039
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • mitsuhirato kullanıcısına yanıt
    Bende biraz once arandim ayni durumdan dolayi

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Hediye çeki alanlar aradaki fark kadar mı aldınız acaba?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ymndogan -- 26 Ekim 2023; 11:26:46 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Kredi kartımda provizyonda görünüyordu ödeme şimdi dönemiçi işlemlere geçmiş. Bunun iadesi ile ilgili olarak bilgisi olan var mı?

  • tsender T kullanıcısına yanıt

    + olarak görünecek sizin kartınızın işlemler kısmında tabii ekstre kesilmeden iade yansıtılırsa.

  • ymndogan kullanıcısına yanıt

    Yaklaşık 10-15 lira zararım oldu fakat yine de benim için yeterli.

  • Aradılar önce 100 sonra 200 teklif ettiler ikisini de kabul etmedim.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Dalga geçer gibi 2000 liralık siparişe 100-200 tl hediye çeki teklif ediyorlar. Sadaka dağıtıyor arkadaşlar, sağolsunlar :)

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • gaddar075 kullanıcısına yanıt
    Beni aramadılar ama ben de kabul etmem. Thhye yaptım başvuruyu

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • yapıştırdım bende başvuruyu. ucuz yolla pr yapma fikri kimin aklına geldiyse ona ödetsinler bedelini.

  • Noira kullanıcısına yanıt

    bu ürünle alakalı bana verilmesin diye karar çıktı bu arada. benim başvurduğum heyete migros 15 16 sayfalık bir savunma yazmış te 99'dan kalan yanlış fiyat problemlerini örnek olarak yollamış ve thh benim talebimi reddetti. siz ne şanslısınız aldınız ürünü. ben de çok istiyordum ama karar çıkmadı.

  • Beni ne aramışlardı ne de mail ile iptal bilgisi verip kupon tanımlamışlardı. Twitter üzerinden globali etiketleyerek tweet atınca anında aradılar, 100 TL kupon tanımlamışlar ve sözde sadece şahsıma özel 200 TL ekstra kupon da tanımlayacaklarmış istersem, istemediğimi ve tweet atmamış olsam hiçbir şekilde irtibat dahi kurmayacaklarını söyledim. Teşekkür edip kapattım. Şimdi hakem heyetine de başvurumu oluşturdum. Bakalım süreç neleri getirecek.

  • Arayıp önce 100 sonra ekstra 200, yazılımcı olduğumu ve sistemleri hakkında bilgi verdikten sonra bu sistemlerinizi ben yazıyorum öyle bir hata mümkün değil vs anlattıktan sonra ekstra 500 tl kupon vermek istediğini söyledi, tek isteğim verdiğim siparişleri gönderin veya telefonu kapatın lütfen dedim. Maalesef dedi, hakem heyetinde görüşmek üzere Spigen.com.tr indirim/siparişler hakkında 


    Neymiş sitedeki fiyatlarla, onların panelindeki fiyat aynı değilmiş. Karşımdaki kişi bilgisayarı zor açan biri, ben yıllarımı yazılama vermiş biriyim. Ne anlatıyorsun sen ya? diyemiyorum saygımdan. Bu bahaneyi müşteri hizmetlerine aktaran yazılımcı grubu veya her kimse nasıl bir dünyada yaşıyor merak ediyorum. Ben çok daha iyi ve milletin inanabileceği bir hikaye yazabilirdim Spigen Türkiye yetkilileri, bir daha ki sefer bana ulaşın lol




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Noira -- 26 Ekim 2023; 14:27:11 >




  • Noira kullanıcısına yanıt

    Bizzat bir kaç ay önce spigeni thh ye verdim. Galaxy watch için kılıf takip ediyordum internetten bir gün bi baktım bunların sitede 300 tl diğer sitelerde 600 tl. Sipariş verdim ertesi gün iptal ettiler stok yok diye, e dedim başka rengi var sitenizde onu gönderin yok onun fiyatı 900 tl olmaz hediye çeki verelim size dediler kabul etmedim. Stok yok diyolar ama inanmıyorum hatalı fiyat girdikleri için iptal ettiler, çünkü diğer rengi 900 tl. Yaklaşık bir ay sonra stoğa girdi fiyatı 900 tl olarak. THH'ye başvurumu yaptım, spigen savunma bile yazmadı ama beni haksız gördüler. Sebepte firmanın paramı hemen iade etmiş olması, yani kanunda yazan satıcı satıştan kaçınılmaz hükmü falan hikaye.

  • Phantom7 P kullanıcısına yanıt

    Aynısı Migros olayında başımıza geldi 799 tl'ye airfly aldık, iptal ettiler, iadeleri de yaptılar ama yukarıda gördüğünüz gibi thh bizi haklı buldu. Ülkede thh işini iyi yapmadığı için farklı sonuçlar çıkabiliyor ne yazık ki ama 100 kişiden 85'i haklı bulunur diye düşünüyorum.


    Kaldı ki THH haksız bulsa bile bu sefer yaptıkları PR olayında çok kişi başvuruda bulunduğu için bir daha aynı olayı yapmaya bir yerleri yemez diye düşünüyorum.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Noira -- 26 Ekim 2023; 14:33:10 >
  • Arayan kişinin söylediklerinden sonra thh başvurusundan vazgeçtim ve çekimi aldım
    Adamlar kartla ödemeyi kapatmiş biz zorladık kapıda ödemeden hata olduğu belliydi ya 2 gün aksiyon almayışları firmanın iç işleyişinde sorun olduğunu gösterir.
    İyi niyetli olmasa uğraşırdım karar sizindir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Birkanbey kullanıcısına yanıt

    Hocam bir yazılımcı olarak kartla ödemeyi kapatmak, fiyat değiştirmekten çok daha uğraştırıcıdır. Ayrıca bu yaptıkları ilk değil, yukarıdaki arkadaşın verdiği örneğe bakarsanız bu PR taktiğini daha öncede yapmışlar. Aranızda daha önce İdeasoft paneli kullanan varsa bana hak verecektir. Tabii karar sizin, sizi ikna ettilerse çekiniz hayırlı olsun :)




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Noira -- 26 Ekim 2023; 15:12:53 >
  • Noira kullanıcısına yanıt
    Hayır fiyatı yükseltsinler hepsini sabit 5 bin lira yapsınlar madem çalışma yapıyorlar. Kimse ne üye olur ne satın alır mis gibi çalışma sahası işte

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • PeTeRPaNN kullanıcısına yanıt

    Bunla uğraşmaya gerek yok hocam. Spigen.com.tr İdeasoft alt yapısı kullanıyor, tek tıkla siteyi bakım moduna alabilir, 5 saniye bile değil bu işlemi yapmak. Veya fiyatı yüksek olan ürünlerin fiyatını düzeltmeleri maksimum 20 dakikalarını alır. Bunların amacı tamamen PR, iyi niyetli olduklarını ve sistemsel hata olduğunu kesinlikle düşünmüyorum.

  • Bu arkadaşların iyi niyetli olduğuna inan varsa, aşağıdaki İdeasoft panelinde ne yapacaklarını gösteriyorum. Site durumu: Aktif yerine yapım aşamasında moduna alıp siteyi 5 saniyede kapatabilirlerdi. Ama yapmadılar, neden acaba :)


    Spigen.com.tr indirim/siparişler hakkında
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.