Şimdi Ara

Spencer: DX12, Xbox One Oyunlarında Dramatik Bir Performans Artışı Sağlamayacak (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
89
Cevap
0
Favori
1.449
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • vay arkadaş ya adam cihaza 1500 tl verince firmanın ceosundan bile daha çok sahip çıkıyor cihaza bu nasıl bir psikoloji ya

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Lan phill sen ne anlarsın bu işten. Kaç sefer oyun yaptın kod yazdın. Islemcide ki 1 cekirdegin acilmasi yüzde 10luk kinect artisi. Ve direct x12 üstüne esram gelecek ki o zaman konsolun gerçek gücü ortaya cikacak. Bu konsol oyunlara boşuna 4k desteği donanimiyla gelmedi. O çok ovdugunuz ps4 te 4k desteği bile yok. directx ve esram gümbür gümbür geliyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kurtbecer

    Lan phill sen ne anlarsın bu işten. Kaç sefer oyun yaptın kod yazdın. Islemcide ki 1 cekirdegin acilmasi yüzde 10luk kinect artisi. Ve direct x12 üstüne esram gelecek ki o zaman konsolun gerçek gücü ortaya cikacak. Bu konsol oyunlara boşuna 4k desteği donanimiyla gelmedi. O çok ovdugunuz ps4 te 4k desteği bile yok. directx ve esram gümbür gümbür geliyor.

    Fazla söze gerek yok
    Kraldan çok kralcı olmak bu olsa gerek :)))

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: MALTHAEL

    Bu haber üstüne PS4 sevenlerin ruh hali şu olsa gerek <img src="https://forum.donanimhaber.com/images/image/s6.gif" align="middle" border="0" alt=""> Yüzyılın patlaması <img src="https://forum.donanimhaber.com/images/image/s3.gif" align="middle" border="0" alt=""><br> <br> <br><br><br><center><object width="425" height="350"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/https://www.youtube.com/watch?v=4zW8KKdRd-Q"><param name="wmode" value="transparent"><embed src="http://www.youtube.com/v/https://www.youtube.com/watch?v=4zW8KKdRd-Q" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="425" height="350"></object></center><br><br><br>


    :) xbox kullanan arkadaşlar burada o kadar şey söylediki dx12 için xbox tvnin yanından kalkıp mutfağa gidip çay demleyecek kıvama gelmişti ps4 kullananlar o yüzden dalga geçiyo başından beri sistemi daha iyi çalıştıracak tezini savundum phil bile böyle diyo ama buradaki arkadaşlar xboxta 4 k oyun bile oynayacaklarını sandı dalga geçmemizi mazur görün yani yoksa xbox zaten güzel konsol




  • biri üstüme dx12 atsın :D :D yorumlar süper :D
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kurtbecer

    Lan phill sen ne anlarsın bu işten. Kaç sefer oyun yaptın kod yazdın. Islemcide ki 1 cekirdegin acilmasi yüzde 10luk kinect artisi. Ve direct x12 üstüne esram gelecek ki o zaman konsolun gerçek gücü ortaya cikacak. Bu konsol oyunlara boşuna 4k desteği donanimiyla gelmedi. O çok ovdugunuz ps4 te 4k desteği bile yok. <img src="http://resim.donanimhaber.com/upfiles/smiley/s17.gif" alt="" align="middle" border="0"> directx ve esram gümbür gümbür geliyor. <img src="https://forum.donanimhaber.com/images/image/s7.gif" alt="" align="middle" border="0">


    sen xboxta her oyunda 1080p çalıştır öncede , sonra 4k yı oynarsın rüyanda :)
  • cidden bekleyen varmış demek ha
  • quote:

    Orijinalden alıntı: powersmachine54

    ps4 de ultra ayarda oyun kaldıramadığına göre sorun yok.Dx12 xbox one gelse high ayarda 1080p 60 fps AA olarak oyunlar gelir.Çünkü 7 çekirdek oyun için kullanılacak ve bide esramın performansını artırdılar bide directx 12 var.Ama çok abarttım kabul ediyorum ultra ayarda her iki konsolda oyun oynatamaz.

    Gecen konuda da sacmaladin yine aynen devam ediyorsun.Konsol mimarisinden , donanimindan bi habersin ustune ustluk daha xbox one a sahip bile degilsin.Artik cahillik sacmaktan vazgec ve sus.Hala 1080p 60fps AA diyorsun



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NeonTrees -- 26 Ocak 2015; 17:48:42 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Biz Xbox fanboyları zaten DX12 performans getiriyor demiyoruz ki yorum yapan Sony PC fanboyları bunu demogize olarak kullanamaz. Ayrıca PC fanboyları çok ümitlenmesin XO'a artış sağlamadıysa %90 grafik kartı artış sağlamıyacak demektir. Kendinizi avutmayın.
  • Ps4 e nasil mantle destegi gelmedi ise, xbox one a da gelmeyecegini soyledim. Cunki bu Iki konsol da o mantik ile zaten en iyi sekil de optimize calisiyor... Yazdim eksilendim xbox konusun da :)

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Wayward Son kullanıcısına yanıt
  • quote:

    Orijinalden alıntı: powersmachine54

    Phill spencer stratejik olarak öyle söylüyor.Ve phill spencer dx12 xbox one geldiğinde yapımcıların oyun yapmayı kolaylaştıracağını söylemiş. Brad Wardell büyük performans sağlayacağını söyledi.Ondan sonra phill stratejik olarak büyük bir şey olmayacağını söyledi.Çünkü stratejik hareketler bunlar.Ve division yapımcısı xbox one dx12 gelince oyunların yapmayı kolaylaştıracağını söylemişti.Metro'nun yapımcısı xbox one donanımını dx12 göre tasarlandığını söylemişti.Yani Phil stratejik olarak öyle söylüyor.


    ben burada stratejik bir söylemden çok delikanlıca mertçe bir söylem gördüm vede şaşırdım şaşırmamın sebebi directx12 değil zaten ben directx12 nin öyle abartıldığı gibi bir işe yarayacağını sanmıyordum sadece gtx 980 de o söylenenler yerine getirililr gerisi hikaye.Asıl stratejik söylemi diğer verdiğin firmalar yapmış phill değil.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >




  • Google translate ile mi çevirdiniz bu ne? Türkçe'de kim kime "dramatik artış" diyor?? Dramatically burada "önemli ölçüde" anlamına geliyor.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • BUnu en başından beri söylüyorduk. Konsolun donanımı ne kadar güçlüyse daha ileriye atamazsın. PC de bile overclock yapıyorsun en fazla 5-10 fps oynuyor. Kasada cayır cayır yanıyor.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • "İnsanlar bana Direct X 12'nin Xbox One'ın grafik kapasitesini büyük oranda artırıp artırmayacağını sorduğunda, ben buna hayır demiştim. Kimseyi hayal kırıklığına uğratmak istemem ama DX 12'ye geçtiğimizde Xbox One'ın CPU'su, GPU'su veya bellekleri değişmeyecek. DX 12, Xbox One'ın iyi olduğu şeyleri yapmayı kolaylaştıracak ve siz bu gelişmeyi göreceksiniz. Ama insanlar bunun dramatik bir değişiklik olup olmadığını sorarlarsa hayır der ve daha öncekiyle aynı şeyi söylerdim"

    Bu soyledigi yeni bisey degil adam bunu tam 7 ay once soyledi Gamepur'un yaptigi tek sey click almak icin boyle sacma sapan bi baslik odu.Haberin icine bakin tamamiyle alakasiz seylerle dolu.

    Bu laflari soyleyen ayni adam simdide XO in Full DX12 destkeleyecegini onayladi.Adamin simdiki yorumu ise oyunlarda ne darbogaz yapiyorsa onu kaldiracak diyor 7 ay once soylediklerini tekrarlamiyor ama PS4 fanlarina gaz vermek icin cok guzel atilmis bir baslik var ortada.




  • Haberin kaynagi gamepur ve bu haber tamami ile editorun kendi yorumu.Adam eski bir yorumu,adamin yanit verdigi bir tweet uzerine boyle bir baglanti kurup soylemis.

    Phill Spencer oyunlarda ne darbogaz yatatiyorsa onu gideremeye diyor ve de bu size bir sicrama yaptirmayacak anlamina geliyorsa diyecek bisey yok
    Xbox One'in full DX12 calistirip calistirmayacagini sordular oda "biz DX12 nin ne oldugunu zaten Xbox'i gelistirirken biliyorduk" dedi.Haber Gamepur gibi agir PS4 fanlari ile editorlerden gelince elden de bu geliyor.

    Bende size baska linkler atayim de kapak niyetine gelsin.

    http://www.dualshockers.com/2015/01/24/directx-12-will-bring-new-goodness-to-hardware-you-own-a-huge-chunk-of-games-wont-need-custom-work/

    http://wccftech.com/phil-spencer-we-knew-what-directx-12-was-doing-when-we-built-xbox-one/

    Brad Wardell

    https://twitter.com/draginol/status/559390595538771968

    "Beware of poo pooing dx12/mantle architecture lest you eat crow."

    Kargayi yemek istemiyorsaniz dx12/mantle mimarileri ile dalga gecmekten sakinin.


    Aynen Aaron Greenburg'a soyle soruldu;DX12 Xbox One uzerinde buyuk bir etki yaratacakmi yoksa tamami ile PC agirliklimi?
    Adam da her ikisinde de buyuk etki getirecegini fajat oyunlarin bastan assagi DX12 ile gelistirilmesi gerektigini soyledi.

    Bu haberin orjinal kaynagi da bu PS4 fani siteden buyrun

    http://www.gamepur.com/news/17765-spencer-stands-his-previous-statement-dx12-wont-bring-dramatic-performance.html




  • BSC Misafiri B kullanıcısına yanıt
    Ama ben bunları daha öncede demiştim.Ama anlayan olmamıştı.Witcher 3 dx12 ile xbox one baştan geliştirselerdi 1080p 30 fps olacaktı.Bu arada tekrar xbox one fanı oldum.
  • Dx12 Xbox one için yüzde 50 performans sağlayacaktır.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: powersmachine54

    Dx12 Xbox one için yüzde 50 performans sağlayacaktır.

    ölçtün mü ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TheMuyu

    quote:

    Orijinalden alıntı: powersmachine54

    Dx12 Xbox one için yüzde 50 performans sağlayacaktır.

    ölçtün mü ?

    BSC misafirinin yazdıklarını okuda gel
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.