Şimdi Ara

Söylenti: Telltale Games'in Geliştirdiği Game of Thrones'un Ekran Görüntüleri Sızdırıldı (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
454
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: nagrith

    <blockquote class="quote"><i>alıntı:</i><br><br>Orijinalden alıntı: freshmind<br><br>Kör olaydım da görmeyeydim <img src="http://resim.donanimhaber.com/upfiles/smiley/icon_smile_disapprove.gif" align="middle" border="0" alt=""> ... Şu ismi ne hallere getirdiler. Adam gibi bir firma şöyle 2 yıl oturup şu dünyayı kullanarak bir RPG yapsa ne yüzüklerin efendisi kalır ne elder scrolls kalır...</blockquote><br><br>Telltale Games'ten habersiz yurdum insanı


    Walking Dead, Wolf Among Us , Monkey Island bana göre favori yapımları ...

    Mobilde Back to the Future geçen yıl almanya yolculuğumda ilaç gibi gelmişti. Jurrasic Park ortalama bir oyundu çok beğenilmedi ama ben sevmiştim ...

    Demek ki neymiş bilmediğin tanımadığın insan için atıp tutmayacaksın...

    Aslı çizgi roman olan serilerin oyunlarını cell-shade yaparsın, efendime söyleyeyim görsel açıdan hikaye sunumu için yeterli (belkide mizansen açıdan özellikle) bir görsel türe oturtursun... Amenna !

    Ama Game of Thrones'tan bahsediyoruz burada. Yıl olmuş 2015 , text based yapsalardı da gam yemeseydik. Şunları görmeseydik.

    Little Imp'in olduğu resim ... Ay göğüs kafesim, ay karın boşluğum ...

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Bromdr

    <blockquote class="quote"><i>alıntı:</i><br><br>Orijinalden alıntı: mementopolis<br><br><blockquote class="quote"><i>alıntı:</i><br><br>Orijinalden alıntı: CaBr2<br><br>Grafiklere neden laf ediyorsunuz anlamadım firma zaten hikaye derinliği ve oynanışıyla ünlü. Bu oyunda zaten point and click olacak. Böyle olursa grafikler fazla bile :)</blockquote><br><br>bir oyun degil( kasinlikle degil) , interakrtif dizi desek daha dogru olur sanirim.</blockquote><br><br>Oyun tanımını araştırıp bakarsan.Oyun olduğunu görürsün bununda.


    quote:

    Orijinalden alıntı: umut söyler

    Grafiklerinin cell-shade olmaması lazımdı ki bu grafik tarzı cell-shade değil.Grafikler çok üst düzey değil fakat Telltale'den daha fazlasını beklemekde saçma olur. @mementopolis Oyunlar hoplayıp zıplamakdan veya adam öldürmekden mi ibaret?Oyunlardaki asıl amaç o karakter olmak o,hikayeyi yaşamak,o dünyanın bir parçası olmak değil mi?Kaç oyunda bize seçimlerle o karakter olma,o hikayenin bir parçası olma şansı verilir.


    oynayamadigin oyunun nesi oyun , Telltale'nin eski MAD & MAX veya Gelecege Dünüs oyunu daha da oyun . click and point ise öyle oyun olmak sorununda.




  • Wolf Among Us'a göre karakter detayları ve grafik kalitesi daha düşük gibi.
  • bunda cersei yada margeary ile ateşimizi söndürebilcez mi? :B :))

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Telltale Games'in görsellikle alakalı bir iddiası yok zaten. Çoğu oyununu oynadım bu firmanın, görsellikten ziyade sunduğu senaryo ve diyaloglar benim için daha önemli.
    GOT oyununda bu konuda iyi bir iş çıkaracaklarını düşünüyorum. Tabii yönlendirilecek olan karakter de çok önemli.
  • simdi her bölüm icin 2 ay , bu agit konulu oyun icin belki 4 -5 ay beklersiniz her bölüm icin haa haa :D

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • bütün bölümler çıksın öyle oynarım yoksa dayanamam :D
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

    <blockquote class="quote"><i>alıntı:</i><br><br>Orijinalden alıntı: Bromdr<br><br><blockquote class="quote"><i>alıntı:</i><br><br>Orijinalden alıntı: mementopolis<br><br><blockquote class="quote"><i>alıntı:</i><br><br>Orijinalden alıntı: CaBr2<br><br>Grafiklere neden laf ediyorsunuz anlamadım firma zaten hikaye derinliği ve oynanışıyla ünlü. Bu oyunda zaten point and click olacak. Böyle olursa grafikler fazla bile :)</blockquote><br><br>bir oyun degil( kasinlikle degil) , interakrtif dizi desek daha dogru olur sanirim.</blockquote><br><br>Oyun tanımını araştırıp bakarsan.Oyun olduğunu görürsün bununda.</blockquote><br><br><blockquote class="quote"><i>alıntı:</i><br><br>Orijinalden alıntı: umut söyler<br><br>Grafiklerinin cell-shade olmaması lazımdı ki bu grafik tarzı cell-shade değil.Grafikler çok üst düzey değil fakat Telltale'den daha fazlasını beklemekde saçma olur. @mementopolis Oyunlar hoplayıp zıplamakdan veya adam öldürmekden mi ibaret?Oyunlardaki asıl amaç o karakter olmak o,hikayeyi yaşamak,o dünyanın bir parçası olmak değil mi?Kaç oyunda bize seçimlerle o karakter olma,o hikayenin bir parçası olma şansı verilir.</blockquote><br><br>oynayamadigin oyunun nesi oyun , Telltale'nin eski MAD & MAX veya Gelecege Dünüs oyunu daha da oyun . click and point ise öyle oyun olmak sorununda.


    Bu oyunun oyun olup olmadığı,senin benim oyuna bakış açıma göre değişir.Sana göre oyun hoplayıp zıplayarak veya adam öldürerek eğlendiğimiz bir olaydır.Bana göreyse oyun,oyunun evrenine etki ettiğimiz veya o evrende olduğumuzu hissettiğimiz,o evreni yaşadığımız ve hareketlerimizin o evreni değiştirmesidir.Telltale oyunlarını oynarken karakteri ve hikayeyi oynuyordum.Bak ben Telltale oyunlarını oynuyorum.Ama sen yukarıdaki kendi oyuna bakış açına göre oyunu oynayamadığın için oyun olarak görmüyorsun.Yani insandan insana değişiyor.David Cage bu durumla ilgili şöyle der."Bir oyunun oyun olup olmadığına karar vermek yaratıcılığı öldürür.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >




  • the walking dead deki aynı dandik motoru kullanıyorlar hadi ilk sezonu iyiydi fakat 2. de zıçıp batırdılar kimse bu firmayı övmesin ayrıca bu oyunda hikaye falan beklemeyin kitap var dizi var kimse oyun için epik bir senaryo beklemesin. ayrıca iki diyalog seçmeyle 10 metrekare alanda yürümeyle oyun oynadığını sananlar var.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tizar -- 18 Kasım 2014; 6:52:45 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.