Şimdi Ara

Söylenti: Sony, Yepyeni Bir Vita Modeli Duyuracak (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
507
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • bellekli olsun yaw. HDD ayrı almak koyuyor. 16 GB model çıkarsınlar indirime girince vita alırım
  • Vita çıktığından beri izledikleri yanlış politikalardan dolayı Sony firmasını yeri geldiğinde eleştiririm ama bu konuda üzerine gidilecek birşey yok.

    İlk çıkan PSP modeli (FAT) arkadaşların da dediği gibi 32 MB Ram ile piyasaya sürüldü, ondan sonra gelen SLİM modellerde 64 MB Ram vardı, ilerleyen modellerde işlemci hızlarıda farklıydı, ancak hepsi bütün oyunları aynı kalitede çalıştırıyordu.

    Makinaya oyun çıksında ister ilk modeli, ister son modeline sahip olun hepsinde aynı kalitede deneyimi yaşarsınız.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Doğru dürüst oyun olmadıktan sonra nabayım vitayı ben ya halbuki bi Monster Hunter çıkarsalar hemen alırım yani çok ta hoş olurdu.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Vita donanım olarak gerçekten çok kaliteli bir konsol ve eğer bu söylenti doğru çıkar ve ram 2 kat artırılırsa şimdiye kadar oyun desteği beklenildiği gibi olmadığı halde firmaya güvenip benim gibi Vita alanlara büyük haksızlık yapmış olurlar. Ram artırımı özellikle oyunlarda yapımcılara ve haliyle oyunculara belirgin performans artırımı sunacak, 512 mb ramli ilk modeli alanlar olarak ne düşüneceğimizi az çok tahmin edebilirler.

    Sony'den oyun duyuruları dışında Vita için hiçbir şey beklemiyorum. Oyun desteği sayesinde 3DS satışları 33 milyona ulaştı, kaldı ki ne Pokemon ne de Legend of Zelda yeni seri olarak konsola çıkmadı bile. Aynı şey Vita içinde geçerli, verirsin oyun desteğini konsol satmazsa o zaman şikayet edersin.
  • Daha Vita tam olarak oturmadı ki yeni model çıksın.Önce sağlam oyunlar çıkarsınlar,vitaya alışsın doysun millet.Sony yanlış politikalar izliyor.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.