Şimdi Ara

Söylenti: Microsoft Yeni Nesil için İki Xbox Konsolu Geliştiriyor (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
1.167
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Değerli gençler ve kendini genç hissedenler..
    Yıllardır bu forumu okurum, siteyi takip ederim. Her seferinde aynı mesele... Yazık değil mi bin kere dedi Mesut abiniz ve diğerleri size. Sanki bunu anlayabilmeniz için insanın özellikle söylemesi gerekirmiş gibi. Bakınız bu firmalar sizin babanızın malı değil. Paranız olmadığı sürece de zerre kadar umurlarında değilsiniz. Siz onların gözünde müşteriden başka hiçbir şey de değilsiniz ve rekabet olmadığı anda sizin cebinizdekini sömürmek için yapmayacakları şey kalmaz. Xbox markası batacak diye dört gözle bekleyen gariban, keza sende PS düşmanı azıcık kafayı kullanmanın vakti gelmedi mi sence de? Yazık değili mi o nöronlara. Güzel kardeşim benim vallahi billahi bu kadar zor değil ya. Kimse senden kuantum mekaniği üzerine makale yazmanı beklemiyor. Sadece bu kadar basit bir şeyi düşünme zahmetinde bulun ya da yazma bişey gece gece insanın sinirlerini hoplatma. Ayıptır ya!




  • Militan oyuncu ps de oyuna 300 tl verdiğimizimi sanıyorsun mağaran dan ne zaman çıkıcaksın merak ediyorum
  • Çöprosoft savunanlar sesleniyorum sony başınıza tekel yapan bu firma diyilmiydi hala fanlığınızı konuşturmayın artık konsol çıkartma yarışına girmişler ama ortada oyun yok savunanlar mağaralarına dönsün
  • Sony ile mutlu mesut bi şekilde yoluma devam ediyorum lakin MS'un son dönemdeki hamleleri oldukça olumlu. PG ve NT gibi firmaları bünyelerine katmanları, game pass ve geriye uyumluluk olan oyunların One X yaması alması,beğenmediğin oyunu geri iade edebilmen bence harika şeyler bunlar.

    Eğer gecikmeye çare bulup, konsolun fiyatını 100-150$ gibi tutarlarsa, o zaman işlerin rengi değişebilir çünkü adamlar yeni nesil oyunların hepsi, bu konsoldada diğer Xbox ile eş değer teknik özelliklerle çalışacağını garantisini veriyorlar. Yanına üç beş yeni ve güzel IP koyarlarsa, Sony'i yeni nesilde hamama sokup, iyice bir terletirler...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: BSC Misafiri

    Militan oyuncu ps de oyuna 300 tl verdiğimizimi sanıyorsun mağaran dan ne zaman çıkıcaksın merak ediyorum


    Yalan mı? Detroit: Become Human 300TL. Sırf şu gamepass ve ea access sistemi yüzünden PS’yi satıp Xbox alasım var. En azından xbox kullanıcıları her oyuna 300TL domalmıyorlar. Yani şu xbox düşmanlığı işini bi bırakın artık.
  • Konsolu konsol yapan exclusivelerdir, xbox one x ucuza toplanmış fiyat/performans pc sinden başka birşey değildir...

    Haa doğruya doğru onunda kitlesi var sonuçta. Adam bf1 fifa cod oynuyordur alır geçer one x i mis gibi oynar onlar için en iyi alternatif onex.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

    Çöprosoft savunanlar sesleniyorum sony başınıza tekel yapan bu firma diyilmiydi hala fanlığınızı konuşturmayın artık konsol çıkartma yarışına girmişler ama ortada oyun yok savunanlar mağaralarına dönsün
    Hayır diyildii

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rezalet ilk çıkışından sonra oldukça topladılar fakat Microsoft'un yeni nesil konsola özel oyun geliştirmesi için yeni geliştirici ekipleri satın alması lazım. Hala Xbox 360'da yaptığı hata gibi Forza, Halo ve Gears of War'ı var başka bir oyunu yok. Sunset Overdrive gibi farklı oyunlarının reklamını yapmıyor, Scalebound gibi ilgi çekici oyunları da iptal ediyor. Xbox One ilk çıktığı zamanda 'cloud' diye bağırdılar ama hiç bir etkisini göremedik. Sözde Crackdown 3 kullanacaktı, cloud'dan aldığı güç sayesinde yıkımlar olacaktı fakat hala ses yok. Yine de stream cihazı eğer fiyatı oldukça uygun olursa avantaj sağlayabilir. Sonuçta ex. oyunlar için değil de ana platformu için konsol seçenler PC'ye büyük yatırım yapmamak için konsolu tercih ediyor. Bu internet alt yapısı ile bize ne kadar avanatajı olur ve Amerika'da bile bizle aynı durumda olan bölgeler var böyle düşününce ne kadar sağlıklı olur bilemiyorum ama fiyatı oldukça uygun olursa bazı oyuncuları kendine çekebilir.




  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.