Şimdi Ara

Sorunlu Anakart Ekran Kartını Bozar Mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.350
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Biraz önce bir talihsizlik yaşadım. Aslında uzun zamandır oluyor bu sıkıntı ama görmezden geliyordum: özellikle açtıktan 1 kaç dakika sonra kitleniyor, hoparlörlerden cazırtı duyuluyor ve resetleniyordu pc. 1 kaç günde 1 yapıyordu bunu. Ama bu son yapışında "Windowsu normal olarak başlat" yazısının yazdığı ekranda yeşil çizgiler oluştu, "Windows Başlatılıyor" ekranında da aynı çizgiler vardı. Windows Başlatılıyor ekranından sonra mavi ekran gelip reset attı pcye. Ancak güvenli modda açabiliyordum. Araştırdım konuyu ekran kartı raminin yanmasında görülen bir durummuş bu. Eski ekran kartımı taktım şimdi onu kullanıyorum. Bozulan ekran kartını başka bir pcde denedikten sonra bozulduğuna emin olursam yeni bir kart alacağım ama korkum asıl sorunun anakarttan kaynaklanıyor olabileceği (anakartta sorun olabileceğini düşündüren bazı durumlar var). Yani bir kart alırım onun da başına aynı şey gelir mi korkusu var. Kısacası anakartta mevcut bir problem varsa ekran kartını bozabilir mi? Anakart x58a ud3r. Bilgisi olanlar yardımcı olursa memnun olurum...







  • aynı soruyu benim de sormam gerekti. Eski bi anakartim var sorunsuz kullaniyorum 8 yildir. Iki ekran karti bozuldu lehim catlamasindan (muhtemelen) yeni bi kart aldım ama takmaya cekiniorum. ekran kartını bozma durumu var mı anakartın acaba.
  • gregom kullanıcısına yanıt
    Aynı anakartı hala kullanmaktayım. Üzerine GTX 660TI ekran kartı taktım. Çok şükür bir bozulma olmadı. Anakartta ısınma problemi var ama ekran kartı üzerinde olumsuz bir etkisi yok.

    İki kart hangi aralıklarla bozuldu? Birkaç yıl arayla bozulduysa anakartla bir ilgisi yoktur. Ama kısa süre içinde bozulduysa sorun anakarttan kaynaklı olabilir. Ucuz bir kart alıp denemekte fayda var.
  • ??
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.