Şimdi Ara

sorun üstüne sorun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
557
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar biraz once 2 el bir s3 aldım.

    1. kesinlikle evdeki wi-fi agına baglayamadım (surekli tarıyor yazısı var. baglan dedigimde 1 salise 'baglan' yazısı cıkıyor sonra yine tarıyor tarıyor...

    2. usb kabloyle bilgisayara baglayamadım. kies yukledim. ne program makinayı goruyor ne usb den windows 7 samsung aracını yukluyor.

    forumlara baktım. olası problemleri okudum. (mesela kamera modunda bagladım windows aleti tanıdı ama usb depo moduna gecince tekrar tanıdamı)

    ne yapacagımı gerçekten bilmiyorum. eger şu an online birileri vars a pls bana yardım etsin.

    not: sanırım makina romluydu aldığımda (ki ben bu ne demek bilmiyiroum bile) ben fabrika ayarlarına geri dondurdum. ve şu an tel bana ben tele bakışıyoz.



  • bazı cihazlar bazı modemlere bağlanmıyor,modemlere ip ve dns değişikliği yapılarak bağlanılıyor,örnek olarak pikatel airmax modemde bunu yaşadım.
  • arkadaşlar toplam 30 saat ugrasıp iki sorunumu da cozdum bi şekilde. belki yardımı olur birine diye yazıyorum.

    1- kiesle baglantı yapmıyordum bilgisyar aygıtı tanımıyordu. (telefonu fabrika ayarlarına dondurup dışarıda her hangi bir başka bilgisyarda 3*4 deneme sonra kiese bagladım) ondan sonra evde de baglayabildim. yani bunun nasıl çozulduğu hala bir muamma. ama allahtan oldu. cok ugraştım allah var..

    2- air-ties modem kullanıyorum ve iphone notebook vs herşey gormesine ragmen ben telefonumu wi-fi ye baglayamamıştım. bilgisayar sayfasından modem arayuzune girip 192.168.2.1 kablosuz baglantı ayarlarından şifreleme biçimini 'WEB' olarak degiştirdim ve 10 haneli bir şifre verdim ayarları kaydedip cıktım. telden tekrar denedigimde oldu! (cok mutluyum bilemezsiniz)

    şimdi rahat rahat telefonu kurcalayabilirim artık. oh beeeeeeeeeeeeeee :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.