Şimdi Ara

Sorun Ekran Kartındamı? Lütfen Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.213
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar , 1 ay önce bir sorunla karşılaştım ve konu açmıştım , arıza bir süre kayboldu ve tekrar geri geldi , video çekme gereği duydum , sorun artık bazen oyunda da başgöstermeye başladı .

    Video Linki ;https://www.youtube.com/watch?v=L1cbzhm4dJ8&feature=youtu.be


    ‘Eski açtığım konu”
    İyi geceler arkadaşlar, sistemim ;
    Ryzen 1600
    Asus Prime B350 Plus
    Sapphire R9 380 Nitro
    8 GB 2666 Mhz Ram
    OCZ 600W
    Sandisk 256 GB SSD
    Win 10

    Sistemimde oyun oynarken hiçbir sıkıntı yok, fakat ne zaman tarayıcı ile gezmeye başlayıp video izlesem 1-2 saniyelik ses ve görüntü donması yaşıyorum, hoparlörden ZIIIIIIII diye ses geliyor ve düzeliyor. bu 3/5 dakikalık aralıklarla devam ediyor ve 10. kere olduğunda mavi ekran hatası alıyorum. Hatada video scheduler internal error yazıyor. Bad Sector taraması yaptım, format attım, temiz kurulum ve tarama yaptım, işlemciyi stres test yaptım sorun çıkmadı, bios güncel. Sebebi ne olabilir, şimdiden teşekkürler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Dostum böyle problemleri psu da verebiliyor anlık donmaları işlemcide ram de memtest indir ramleri bi test et bu tarz problemler disk ve cpudan çıkıyor genelde.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 8erk

    Dostum böyle problemleri psu da verebiliyor anlık donmaları işlemcide ram de memtest indir ramleri bi test et bu tarz problemler disk ve cpudan çıkıyor genelde.

    dostum merhaba, ramlari ve ssd yi ve işlemciyi test ettim problem çıkmadı, geriye anakart ekran kartı ve PSU kaldı. Bunları nasıl test edicem bilmiyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anakarttan olacağını sanmıyorum dostum psu test et onuda değişmen gerek tek çare.
  • https://uzmanim.net/soru/video-scheduler-internal-error-hatasi/1474

    Ekran kartı sürücüsü hatası olduğu söylenmiş. Ben de sizin o yazdığınız hatayı görünce ekran kartından şüphe etmiştim ve google da aratıp sizin için bu çözümü buldum. Umarım işinizi görür.
  • Arkadaşlar merhaba, memtest programı ile tararken hata çıkmamasına rahmet stok Ram hızı olan 2666 mhz'den 2400 mhz'e çekince durum yarı yarıya azaldı, yarın 2133 mhz' de deneyeceğim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.