Şimdi Ara

Sorgunda Danimarkalı turiste TECAVÜZ şoku!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
488
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • quote:

    DANİMARKA'dan bisikletiyle tek başına yola çıkarak Türkiye'ye gelen ve Kapokya'ya gitmeyi planlayan kadın turiste, Yozgat'ın Sorgun İlçesi yakınlarında mola verdiği bir çeşmenin başında tecavüz etikleri ileri sürülen 17 yaşındaki O.A. ile 22 yaşındaki F.Ş. gözaltına alındı.b

    Kimliği açıklanmayan Danimarkalı kadın turist, önceki akşam Yozgat'ın Sorgun İlçesi'ne bağlı Karaveli Köyü yakınlarında, Yozgat- Kayseri karayolu üzerindeki çeşme başında mola verdiği sırada kendisine iki kişinin tecavüz edip, ardından da parasını alıp kaçtığını iddia ederek, jandarmaya şikayette bulundu. Kapadokya'ya gitmeyi planlayan Danimarkalı kadın, verdiği ifadesinde, çeşme başında dinlendiği sırada yanına yaklaşan iki gencin kendisine tecavüz ettiğini, daha sonra da parasını alındığını anlattı. Danimarkalı kadın, zanlıların eşkalerini de jandarmaya verdi.

    Bunun üzerine geniş çaplı araştırma başlatan jandarma ve polis ekipleri, kadın turistin verdiği eşkaller doğrultusunda O.A. ile F.Ş.'yi dün gece gözaltına aldı.

    SORGULAMA SÜRÜYOR


    Sorgun Cumhuriyet Savcısı tarafından ifadeleri alınan O.A. ve F.Ş., Devlet Hastanesi'ne götürülerek sağlık kontrolünden geçirildi. Tecavüz zanlısı 2 zanlının sorgulamalarının devam ettiği öğrenildi.

    Bu arada zanlıların üzerinden çıkan para ise turist kadına teslim edildi. Tecavüze uğradığını iddia eden Danimarkalı kadın turistin fotoğrafının ve görüntüsünün çekilmesini istemediği belirtilirken, ilçeden ayrılıp ayrılmadığıyla ilgili de açıklama yapılmadı.

    DHA muhabirinin telefonla ulaştığı Yozgat Valisi Amir Çiçek, “Olay, henüz adli tahkikat sürecindedir” diyerek bilgi vermekten kaçındı. Vali Çiçek'in olayla ilgili gelişemeleri ve yeni bilgileri yoğun telefon trafiğiyle İçişleri Bakanlığı ve Dışişleri Bakanlığı yetkililerine bildirdiği öğrenildi. Vali Çiçek de güvenlik güçlerini uyararak, görüntü çekilmemesi kesinlikle engel olunmasını istedi.


    Dilerimki TECAVÜZ suçu kesinleşmez, yani böyle birşey hiç yaşanmamıştır.
    Bir diğer konuda BASKI ve CiNSELLiK arasındaki ilişkileri konuşuyorduk, bu haber üstüne gelince paylaşmak istedim. Italyan gelini de hepimiz hatırlıyoruz heralde..?







  • Bu 2. mi?

    Yok artık!
    Biz nereye doğru gidiyoruz allahım?

    Kız kardeşi, annesi de mi yok bunların?Ahlaksızlar...
  • Bu aralar ne çok cinsel içerikli konu açmaya başladınız.

    Özelikle 'yeni' arkadaşlar.

    Burası Kültür-Bilim, burada kan beyne gider, her zaman...

    ---------------

    Şimdi bana bir sürü laf sayacak arkadaşlar çıkacaktır. Açıklama yapmanın faydası var.

    Bu gün okadar çok ''taciz'' ''tecavüz'' ''cisellik'' vs... gibi konular açıldı konuşulmaya başlandıki, kendimi bir an farklı bir yerde hisetmeye başladım.

    Bilimsel-Kültürel yazılar fikirler okumayı beklerken ne biçim konularla karşılaşıyoruz.

    Midem kalktı artık.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi El-Cezeri -- 11 Mayıs 2008; 19:55:47 >
  • Yazık...

    Bu ne açlıktır anlamış değilim,rezalet...
  • quote:

    Orjinalden alıntı: El-Cezeri

    Bu aralar ne çok cinsel içerikli konu açmaya başladınız.

    Özelikle 'yeni' arkadaşlar.

    Burası Kültür-Bilim, burada kan beyne gider, her zaman...


    sayın El-Cezeri; ben B.m.O

    Nick değiştirmek istedim, fakat diğer hesabımda birkez nick değişikliği yaptığımdan dolayı sistem buna izin vermedi. Bende diğer hesabımı kapatarak bu hesabı açtım. Dikkat ederseniz diğer hesabımda 29.98049809184 gün uzaklaştırıldı yazıyor. Bundan sonra bu takma ad ile devam edeceğim.

    Kısacası ben "YENi" değilim.

    Kaldıki konuda CİNSEL içerikli değil, SOSYAL içerikli! Belirli konularda SOSYAL ÇÖKÜNTÜNÜN eşiğine geldiğimizin işaretleri.

    Hem CiNSEL içerikli konuda olsa ve bu sizi rahatsız ediyorsa (ki ettiğine adım gibi eminim) yukarıda şikayet et butonu var, kullanabilirsiniz.

    Saygılar.




  • Sevgili El Cezeri "kan beyine gider" diyerek bu konuları açan arkadaşları aşağılamaya çalışmak yerine olay hakkında yorum yapmak daha doğru olmaz mı? Sonuçta konuyu açan arkadaş konuyu cinsel tatmin amacı ile açmış değil. Ülkemizin içinde olduğu bir durumu bizlerle paylaşmak istemiş. Yani ortada kanın beyine gitmediğini gösteren bir durum yok, aksine kanın beyine sıçradığını ve bunlara yeter artık dendiğini gösteren bir durum var.
  • @vasago
    Haklsın. Ama sencede bu gün biraz fazla olmadımı.

    Yani sadece bu konuyu baz alarak konuşmuyorum. Sabahtan beri açılan konular neredeyse aynı kanaldan.
    Sadece bu son damla oldu.

    Haftalar öncesinin haberi bu. Ve tartışıldı konuşuldu. Şahsen kendim milyon defa bu cani, insanlıktan nasipsiz, şereften yoksun insanlara lanet saydım.
    Sonra oturdum yanlış dedim, Allah ıslah etsin dedim.

    Ama benim konum o değil. Midem kalktı artık diyorum ya...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi El-Cezeri -- 11 Mayıs 2008; 20:27:07 >
  • Bu tür insanların rehabilite edilebileceğine inanmıyorum. Hayasızlık kanına işlemiş, vicdansızlığı yaşam tarzı edilnmiş bu adamlar yüzünden ülkemiz insanı yıllar yılı -özellikle Avrupa ülkelerinde- ''barbar'' olarak anılıyor. Vicdansızlara yaptıklarının cezasını vermedikçe, bu adamlara her gün kodeste ölümü tattırmadıkça, olayların ardı arkası kesilmeyecektir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Relusion -- 11 Mayıs 2008; 20:08:00 >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: El-Cezeri

    Haftalar öncesinin haberi bu.



    Yanılıyor olabilirmisiniz?

    Bu haberi ITALYAN GELiNE yapılan vahşetle karıştırıyor olabilirmisiniz?..

    Bence tekrar düşünün.

    Ek olarak; midem kalktı demişsiniz. Cinsellik içerebileceğini düşündüğünüz konulara girmez, yorum yapmazsınız olur biter.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ~ V ~ -- 11 Mayıs 2008; 20:18:36 >
  • Tamam arkadaşlar uzatmaya lüzum yok.Cinsellik konularının sık açıldığı doğrudur fakat bu memleketin bazı insanlarının cahilliği bizi her ukaatte bir 50 yıl geriye itiyor.Barış için dünyayı gezen bir canlıya yapılan bu ...-artık kelime bulamıyorum-... ' lık bize ibret olsun diye sunulmuş bir yazı.Eski olduğu da doğru fakat Kültür/Bilim'e sunulmamıştı.

    İyi Forumlar dilerim.
  • Arkadaşlar eski dediğiniz haber niye bugünün manşetlerinde olsun?


    Konuya gelirsek bence artık tecavüz veya kasten adam öldüren insanlara hapis cezası dışında cezalar verilmeli. Mesela tecavüz suçu işleyenler hadım edilebilirler. Kasten adam öldürenleri ise direk asmak gerektiğini düşünüyorum ancak bu noktadan sonra pek mümkün gelmiyor.
  • Bu haberin kültür ve bilimle ne alakası var?
  • quote:

    Orjinalden alıntı: SinanBest

    Bu haberin kültür ve bilimle ne alakası var?



    Alakasının altını çizdim sinan..
  • Adli olay = kültür


  • Geçenlerde de yeni evlenmiş İtalyan bir bayana tecavüz etmişlerdi Gebze'de. Bu gerçekten fazlasıyla utanç verici bir durum kaldı ki uluslararası boyutta. Sorumluları büyük cezaya çarptırılmalılar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.