Şimdi Ara

Sony Vaio VPCF11Z1E kaç liraya satmalıyım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
815
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar eşiminde notebook'u olduğu için artık fazlalık haline gelen notebook'umu satmayı düşünüyorum. Cihaz Sony Eurosia garantili idi. Garanti kapsamında yaklaşık 1 yıl öncesinde soğutma sistemi ve fanı değiştirildi, o zamandan beri orhjinal haline göre daha sessiz bir hal aldı ve ısınma problemi hiç yok. Bu cihazın ön tarafındaki deri görünümlü kısımda soldan açılma var. Beni çok rahatsız etmiyor ama bir bistrü ile düzgünce 2-3 mm kadar kesilip yapıştırılırsa tam yerine oturacaktır, veya orjinal değiştirtilebilir. Onun dışında sadece ekran ve kasanın en köşelerinde çok hafif boyadan aşınma var. Bir de yanında şu çantası var, çantanın içinden bi çanta daha çıkıyor bir de kılıf gibi bi şey çıkıyor ama kılıfa zor giriyordu kılıfın yan tarafından bi süngerini çıkardım şimdi oluyor.

    Şimdi görev gereği Şanlıurfa'dayım bu hafta veya önümüzdeki hafta içinde Ankara'ya geleceğim. Açık artırma ilanı açıp Ankara'da elden teslim edecek şekilde satmayı planlıyorum.

    Sizce en az kaç liraya satmalıyım, ölü fiyata gitmemesi için?







  • Cihazla ilgili fotoğraf ve bilgiler dükkan ilanımda var.
  • Ürün eski nesil ; işlemci, ram, hdd vs. gibi donanımları yüksek fakat ekran kartı çok düşük. Oyunları düşük-orta ayarlarda oynatabilir. Güncel oyunları ağırlıklı olarak düşük ayarlarda oynatır muhtemelen. Ayrıca uzun sürede yetersiz kalır. O yüzden oyun için alınacak bir ürün değil. Alacak kişi daha çok multimedya ağırlıklı kullanır. Sahibinden.comda da aynı ürünle ilgili herhangi bir ilan yok. Ürünü ne kadara aldınız bilmiyorum ama ekran kartı hariç donanım yüksek olduğu için ortalama 1.250-500 tl civarı satılabilir. Ram(4gb-6gb), hdd(500-640gb) gibi bazı donanımları düşük olan yeni serisi (2. nesil i7, gt540m ekran kartı barından) bimekste indirimle 1750 tl gibi satılıyordu. Sezon sonu olduğu için 1500-600 tl gibi fiyatlara da düşmüştü. Ayrıca aynı konfigürasyona sahip, yeni nesil ve ekran kartı daha yüksek olan modeli de 2000 tl civarında satılıyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Etrüsk -- 16 Aralık 2012; 22:55:54 >




  • Teşekkür ederim ilgilendiğiniz için. Bakalım bir süre daha bekleyeyim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.