Şimdi Ara

Sony Ses Sistemi Satın Almak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
902
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba Arkadaşlar,

    Evde eksikliğini uzun zamandır hissettiğim için bir ses sistemi satın almaya karar verdim. Fikir edinmek için foruma girdim lakin aydınlanacağım yerde kafam daha da kötü karıştı :) Size beklentilerimi ve elimde bulunan cihazları yazmak ve fikirlerinizi almak istiyorum.

    Sony BE LCD TV
    PS 3
    20-25 m2 salon
    Yer sıkıntısı :)

    Beklentilerim DVD çalan, Divx formatını (altyazı işini de hallederek), resimleri, mp3'leri usb üzerinden sorunsuzca oynatan bir cihaz. Önceliklerimi sıraya sokmam gerekirse müzik dinlemek, divx izlemek ve dvd oynatmak. Fiyat olarak da 500 TL altında kalmak istiyorum. 5.1 olması şart değil. 2.1 sistemler de beni keser. Yer sorunları nedeni ile fazla kablo salatası yapmayan cihazlar tercihimdir. Bu özellikleri Sony'de bu fiyata satın alamazsın diyorsanız başka marka model tavsiyelerinize de açığım. Destek verecek herkese şimdiden teşekkür ederim.

    Saygılarımla..







  • Bütçe olarak 500 yazmışsın ama ben gene de söylim normalde 800 ve üstü bir fiyatı var Sony Dz730 5.1 sistemin ben dün mediamarkt dan 649 tl ye aldım kampanya olduğu için haberin olsun. Bütün beklentilerini de karşılar.
  • Bilgiler için teşekkür ederim. Lakin DZ730 için Sony'nin sitesinde Divx YOK şeklinde bir bilgi var. Divx çalmazsa pek de istediğim bir cihaz olmuyor bu.. Cihazı almışsınız Divx çalıyor mu?
  • Hadi hödö derken adamlar kampanyayı bugün bitirmiş. Şu anda 749 TL olmuş fiyat.. Başka bahara..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.