Şimdi Ara

Sony MDR-HW700DS DTS-HD TrueHD Wireless 3D 4K 9.1ch Kulaklık (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.866
Cevap
46
Favori
83.396
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: medulla24


    quote:

    Orijinalden alıntı: resai

    hayırlısıyla ben de hw700ds sahibi oldum bugün itibariyle , sabah gittim gümrükten teslim aldım , 1-2 güne kadar fırsat bulursam izlenimlerimi yazacağım arkadaşlar.. aslında sadece kulaklığın değil evdeki tüm ekipmanlarımın değerlendirmesini yazmayı düşünüyorum , dün 144hz 3d gözlüklerim geldi (benq w1070 için) bugünde sony kulaklık geldi takım tamam oldu :)

    Gimruk vergisi ne kadar odedin??

    194 tl civarı birşey
  • selam arkadaşlar , sıcağı sıcağına ilk izlenimlerimi yazayım dedim. ürünün görünüşü malzemesi kalitesi hepsi 10 numara. kulağa oturuşu çok rahat. 2 saat film seyrettim rahatsızlık verdiğini söyleyemem. kulaklığı taktığınızda dış ortam sesini bayağı bir izole ediyor , yanınızdaki size birşeyler söylerse duyamayabilirsiniz. birkaç deneme yaptım tabi hemen , 1-2 sacd albüm dinledim , dts hd-ma demo diskim vardı , 11.1 , 7.1 kanal testlerini yaptım , bir de 2 saat kadar star wars bölüm 1 seyrettim. kanal testlerinde açıkçası umduğumu bulamadım diyebilirim , hani seslerin geldiği yönü anlayabiliyorsunuz ama çok ta değil yani. evde harman kardon hkts60 hoparlörlerim ile marantz sr5005 receiverım var , onlardan gelen ses kadar bariz değil diğer yönlerden gelen sesler , zaten o kadar bariz olmasını da beklememek lazım sanırım. ama bunun yanında duyduğunuz ekstra detayların haddi hesabı yok tabi. malum evdeki ses sistemini açamıyorsunuz sonuna kadar o yüzden detaylar kaçıyor ama bu kulaklıkla hiçbir detay kaçmıyor. 2 saatlik star wars filminden oldukça zevk aldım , özellikle ışın kılıcı sahnelerinde kulaklık abartısız zangır zangır titredi kulağımda , çok güzel bir duyguydu ne söyleyeyim , özellikle de bunu gece yarısı yapıyorsanız. keza müziklerde de iyiydi , bu konuda audiophile dediklerinden olmadığım için çok yorum yapamayacağım ama son derece başarılı bulduğumu söylemem gerekir.
    son olarak bu paraya değer mi? sanırım değer.




  • bence parasına değer. sony mdr-ds1000 kullanıcısıyım . 300 liraya mı ne almıştım mavişehir carrefourdaki sonu centerdan kaç sene önce. hala daha kullanıyorum ps3 ile vs...

    daha önce mediamarktta 1500 lira gibi bir fiyatı olan sony kulaklığını test etmiştim. çalışmıyordu yani herhangi bir sinyal gelmiyordu fişi jackı falan da takılı değildi zaten . Ama o mağazanın gürültüsü inanmazsınız kulaklığı takınca %90-95 kesildi. çok az bişey duyuyordum o da banyodayken kulaınıza su kaçar ve bulanık bir ses duyarsınız ya aynı o türdendi. gerçekten izolasyonuna inanamadım. artık cihaz yeyeni kulanılmamış olmasında mıdır bilmiyorum.

    dediğim gibi ben mdr-ds1000 kullanıcısyım ilk aldığımda bu yeni kulaklıklar kadar ses önleme etkisi oluşmamıştı bende.

    ama bu benim kulaklığın bir kusuru var 6 yaşını geçiyor o kulak çevresini saran dericikler soyuldu içindeki sünger yüzey gözüktü ve artık parça parça dökülüyor kullanırken . Benim kulağım çok terliyor kapalı kaldığında. Özellikle uzun kullanımlarda (E3 fuarları , izlediğim filmler ve uzun uzun oyun onadığım vakitlerde ) yaz mevsiminde felaket oluyor. birkaç sene bi şey olmadı ama son demlerinde demek ki malzeme ben gdiyorum diyor.

    Bir sonraki kulaklık alışımda ndr-ds1000deki ve hw700ds modellerindeki gibi o kulağa tam paralel hizada olan kartonumsu malzemeye sahip olan kulaklıkları tercih etmeyeceğim. çünkü kulağı tere aşırı müsait olan insanlarda bu karton neme dayanamayıp yamru yumru bir hale geliyor. benimkinde öyle oldu . hem hijenik görünmüyor hem de rahatsızlık ouyor kulaklık derisinin parçalanması, dökülmesi .



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi :::LOSTPLANET::: -- 12 Aralık 2013; 17:17:33 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: resai

    selam arkadaşlar , sıcağı sıcağına ilk izlenimlerimi yazayım dedim. ürünün görünüşü malzemesi kalitesi hepsi 10 numara. kulağa oturuşu çok rahat. 2 saat film seyrettim rahatsızlık verdiğini söyleyemem. kulaklığı taktığınızda dış ortam sesini bayağı bir izole ediyor , yanınızdaki size birşeyler söylerse duyamayabilirsiniz. birkaç deneme yaptım tabi hemen , 1-2 sacd albüm dinledim , dts hd-ma demo diskim vardı , 11.1 , 7.1 kanal testlerini yaptım , bir de 2 saat kadar star wars bölüm 1 seyrettim. kanal testlerinde açıkçası umduğumu bulamadım diyebilirim , hani seslerin geldiği yönü anlayabiliyorsunuz ama çok ta değil yani. evde harman kardon hkts60 hoparlörlerim ile marantz sr5005 receiverım var , onlardan gelen ses kadar bariz değil diğer yönlerden gelen sesler , zaten o kadar bariz olmasını da beklememek lazım sanırım. ama bunun yanında duyduğunuz ekstra detayların haddi hesabı yok tabi. malum evdeki ses sistemini açamıyorsunuz sonuna kadar o yüzden detaylar kaçıyor ama bu kulaklıkla hiçbir detay kaçmıyor. 2 saatlik star wars filminden oldukça zevk aldım , özellikle ışın kılıcı sahnelerinde kulaklık abartısız zangır zangır titredi kulağımda , çok güzel bir duyguydu ne söyleyeyim , özellikle de bunu gece yarısı yapıyorsanız. keza müziklerde de iyiydi , bu konuda audiophile dediklerinden olmadığım için çok yorum yapamayacağım ama son derece başarılı bulduğumu söylemem gerekir.
    son olarak bu paraya değer mi? sanırım değer.

    Hayırlı Uğurlu olsun dostum bende almayı düşünüyorumda içimi karartın biraz zaten bunun en büyük özelliği 9.1 olmasıydı neden böyle oldu acaba birde müzik kalitesi nasıldı tatmin ediyormu ? dolby true hd filmin varsa izle bakalım kanallar fark edecekmi ? sonuçlarını bizimle paylaşırsan memnun oluruz




  • valla önceden de dediğim gibi böyle çok bariz bir yön algısı yok , zaten 2 kulaklıktan virtual ne kadar 9.1 ses alabilirsin tartışılır.. bu dts in yeni geliştirdiği dts headphone-x teknolojisi vardı , iphone dan aplikasyonu kurup demosunu dinlediğimde bayağı bir iyiydi açıkçası , en azından sanki sony den daha iyiydi. dün star wars un bu kez 2. filmini seyrettim , klon savaşları olan hani.. 2.5 saat boyunca seyrettim hiç çıkartmadan kulaklığı , hiçbir şekilde kulaklık rahatsızlık vermiyor , detaylar da süper ötesi zaten.. gecenin bir yarısında bangır bangır film izlemek çok zevkli arkadaşlar , bunu diğer kulaklıklarla herhalde yapamazsınız. filmlerimin hepsi zaten ya dts hd-ma ya da dolby true hd formatında çok kanallı filmler. final sahnesinde bütün jedi ların arenada dövüşmesi esnasında kulaklık yine zangır zangır titriyordu :)
    müzik konusunda önceden belirtmiştim , çok müzik kulağı olan birisi değilimdir ama önceki kulaklıklarıma göre bu en iyisi (kullandıklarım arasında bose - beats audio - akg gibi markalar var bu arada)

    ben tüm sesleri ayrı ayrı kanallardan çok net bir şekilde duymak istiyorum diyorsanız dts headphone x teknolojisini bekleyin derim , onun dışında herşey için bu kulaklık 10 numara..




  • Playstation 4 te alindi bugun.. gece hem bluray hem oyunlarla test edecegim bakalim insallah tatmin eder.

    Edit: ayrica alan arkadaslara tekrar tekrar hayirli olsun. Film konusunda omurluk bir kulaklik bence.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orhanyor -- 13 Aralık 2013; 17:16:12 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: orhanyor

    Playstation 4 te alindi bugun.. gece hem bluray hem oyunlarla test edecegim bakalim insallah tatmin eder.

    Edit: ayrica alan arkadaslara tekrar tekrar hayirli olsun. Film konusunda omurluk bir kulaklik bence.

    Hayırlı Olsun Hocam Muthtişsiniz Merakla Bekliyor Oalcağım Sonuçları

    Birde @resai Arkadaşın bahsettiği dts headphone x teknolojisini duydunuzmu ? şu anda piyasada bu teknolojide bir kulaklık varmı acaba ben az araştırma yaptım 7.1'i destekliyor dts headphone x teknolojisi oysaki bu kulaklık 9.1 kanal çıkışlı ?
  • @orhanyor inceleme ne oldu
  • benımkı turkıye sınırları ıcıne gırmıs herhalde 1 hafta ıcınde mı elımde olur acaba??? bıde eger 80 usd yı yemezlerse uzerıne ne kadar vergı alınacagını yazıpta mı teslım edıyorlar mugladakı ptt gorevlılerıne??? o kısmını pek anlamadımm bılgısı olan???
    orhan bey noldu bu arada ps4 ve kulaklıgın bırlıktelıgı???
  • inceleye inceleye beynim sulandi artik :D sonuc olarak ps4 un power dugmesine bu kulaklik olmadan basmam. fifada sanki tribundeyim, bf4 te ates ederken acayip etkilendim, detaylar herzamanki gibi muhtesem her seyi tek tek duyuyorsunuz. sanki ciddi ciddi o silah elimde ve ates ediyorum bu kadar gercekci olabilir gercekten bravo. sadece kulaklik degil tabi oyunun sesleride cok iyi hazirlanmis ama kulakliklarda ambiyansi ve ses efektlerini muhtesem yansitiyor. the dark night blurayi taktim yarisina kadar izledim orda da bir hata yok zaten bluray performansi bekledigim gibi cok iyiydi, bitstream i sectikten sonra decoder sesi kendi cozup direk true hd ses formatinda oynatiyor. film bir yana oyunda acaba nasil bir performans sergileyecegini cok merak ediyordum beklentilerimin kat ve kat ustunde cikti bunu rahatlikla soyleyebilirim. sanirim modlar arasina game secenegini bosuna koymamislar. adeta beni sadece film seyretmek icin degil oyun oynamak icin de kullanabilirsin mesajini veriyor. dun gercekten butun ictenligimle verdigim paraya helal olsun dedim.

    @Daniel Craig
    malesef o arkadasimizin bahs ettigi dts headphone x teknolojisini duymadim ama meraklandim bir ara bende arastiririm.

    bu arada, aradaki farki anlayabilmek icin kulakliktan once sesi tv den alarak oyunu acin, direk tas devrinden uzay cagina atlamak nedir gorun :)

    edit: hemen hizli bir arastirma yaptim. surdahttp://www.headphonex.com/ belirtilen bilgilere gore bu teknoloji tamamen ureticiler tarafindan sesin kalibrasyonu ile alakali yani herhangi bir kulaklikta kullanabilirsiniz diyor. sesin o sekilde ureticiler tarafindan islenmesi gerekiyor. insallah bir cok studyo tarafindan kullanilir boylece bizde yararlaniriz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orhanyor -- 14 Aralık 2013; 23:55:55 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • saol 1 hafta ıcınde ısallah bende bu moda burunurum... bı oncekı mesajımda sordugum soru hakkında fıkrın var mı??? gumruk vs?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: medulla24

    saol 1 hafta ıcınde ısallah bende bu moda burunurum... bı oncekı mesajımda sordugum soru hakkında fıkrın var mı??? gumruk vs?

    eger degerini dusuk gorurlerse internetten fiyatini arastiriyorlar ona gore fiyat biciyorlar diye biliyorum. en kotu ihtimalde herhalde ebay e girerler fiyatina bakarlar yuzde 20 sini alip yollarlar sehrinize. ben ordayken fiyatini soylememe ragmen ebaye girip bakmaya kalkti gumruk memuru ama sans isi bunlar, misal bu tarz bir olay ilk defa basima geldi. normalde ustune yada faturasina bakar keser vergiyi. hayirlisi olur insallah

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: orhanyor

    inceleye inceleye beynim sulandi artik :D sonuc olarak ps4 un power dugmesine bu kulaklik olmadan basmam. fifada sanki tribundeyim, bf4 te ates ederken acayip etkilendim, detaylar herzamanki gibi muhtesem her seyi tek tek duyuyorsunuz. sanki ciddi ciddi o silah elimde ve ates ediyorum bu kadar gercekci olabilir gercekten bravo. sadece kulaklik degil tabi oyunun sesleride cok iyi hazirlanmis ama kulakliklarda ambiyansi ve ses efektlerini muhtesem yansitiyor. the dark night blurayi taktim yarisina kadar izledim orda da bir hata yok zaten bluray performansi bekledigim gibi cok iyiydi, bitstream i sectikten sonra decoder sesi kendi cozup direk true hd ses formatinda oynatiyor. film bir yana oyunda acaba nasil bir performans sergileyecegini cok merak ediyordum beklentilerimin kat ve kat ustunde cikti bunu rahatlikla soyleyebilirim. sanirim modlar arasina game secenegini bosuna koymamislar. adeta beni sadece film seyretmek icin degil oyun oynamak icin de kullanabilirsin mesajini veriyor. dun gercekten butun ictenligimle verdigim paraya helal olsun dedim.

    @Daniel Craig
    malesef o arkadasimizin bahs ettigi dts headphone x teknolojisini duymadim ama meraklandim bir ara bende arastiririm.

    bu arada, aradaki farki anlayabilmek icin kulakliktan once sesi tv den alarak oyunu acin, direk tas devrinden uzay cagina atlamak nedir gorun :)

    edit: hemen hizli bir arastirma yaptim. surdahttp://www.headphonex.com/ belirtilen bilgilere gore bu teknoloji tamamen ureticiler tarafindan sesin kalibrasyonu ile alakali yani herhangi bir kulaklikta kullanabilirsiniz diyor. sesin o sekilde ureticiler tarafindan islenmesi gerekiyor. insallah bir cok studyo tarafindan kullanilir boylece bizde yararlaniriz.

    @orhanyor çok teşekkür ederim dostum benımde arkadaşım bu ay sonu abd'ye gidecek hem ps4 hemde bu kulaklığın aynısından aldıracağım inşallah nasip kısmet olursa bende deneyimlerimi sizinle geldikten sonra paylaşırım




  • quote:

    Orijinalden alıntı: orhanyor


    quote:

    Orijinalden alıntı: medulla24

    saol 1 hafta ıcınde ısallah bende bu moda burunurum... bı oncekı mesajımda sordugum soru hakkında fıkrın var mı??? gumruk vs?

    eger degerini dusuk gorurlerse internetten fiyatini arastiriyorlar ona gore fiyat biciyorlar diye biliyorum. en kotu ihtimalde herhalde ebay e girerler fiyatina bakarlar yuzde 20 sini alip yollarlar sehrinize. ben ordayken fiyatini soylememe ragmen ebaye girip bakmaya kalkti gumruk memuru ama sans isi bunlar, misal bu tarz bir olay ilk defa basima geldi. normalde ustune yada faturasina bakar keser vergiyi. hayirlisi olur insallah

    ya evet hayırısı.. ama gumrukculer mutlaka vergıyı uzerıne yazıp bulundugumuz sehıre yolluyorlar dı mı urunu???? bu hurafe degıldır ısallah??? gelsın ben razıyım 200 vermeye... yanı vergıye tabı oluncakı ısleyısı merak edıyorum dostum




  • quote:

    Orijinalden alıntı: medulla24

    quote:

    Orijinalden alıntı: orhanyor


    quote:

    Orijinalden alıntı: medulla24

    saol 1 hafta ıcınde ısallah bende bu moda burunurum... bı oncekı mesajımda sordugum soru hakkında fıkrın var mı??? gumruk vs?

    eger degerini dusuk gorurlerse internetten fiyatini arastiriyorlar ona gore fiyat biciyorlar diye biliyorum. en kotu ihtimalde herhalde ebay e girerler fiyatina bakarlar yuzde 20 sini alip yollarlar sehrinize. ben ordayken fiyatini soylememe ragmen ebaye girip bakmaya kalkti gumruk memuru ama sans isi bunlar, misal bu tarz bir olay ilk defa basima geldi. normalde ustune yada faturasina bakar keser vergiyi. hayirlisi olur insallah

    ya evet hayırısı.. ama gumrukculer mutlaka vergıyı uzerıne yazıp bulundugumuz sehıre yolluyorlar dı mı urunu???? bu hurafe degıldır ısallah??? gelsın ben razıyım 200 vermeye... yanı vergıye tabı oluncakı ısleyısı merak edıyorum dostum

    ben kendim sordum o durumu gumruge. artik butun illerin kargosuna biz bakiyoruz dediler ikitellide. gumrugunu burda kesip gidecegi ile yolluyorlar. gecenlerde adanadan bir arkadasimizin paketinin gumrugu kesilip sehrine yollanmisti. kendisini adanadaki posta gumruge cagirmislar, ona soyledigim rakkami odeyip elden almis bir sorun yasamadan. sizinkide muhtemelen o sekilde olur.

    @Daniel Craig
    gercekten muhtesem bir ikili, ikiside sony diye iyice cosuyorlar arka planda galiba :D pisman olmazsiniz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: orhanyor


    quote:

    Orijinalden alıntı: medulla24

    quote:

    Orijinalden alıntı: orhanyor


    quote:

    Orijinalden alıntı: medulla24

    saol 1 hafta ıcınde ısallah bende bu moda burunurum... bı oncekı mesajımda sordugum soru hakkında fıkrın var mı??? gumruk vs?

    eger degerini dusuk gorurlerse internetten fiyatini arastiriyorlar ona gore fiyat biciyorlar diye biliyorum. en kotu ihtimalde herhalde ebay e girerler fiyatina bakarlar yuzde 20 sini alip yollarlar sehrinize. ben ordayken fiyatini soylememe ragmen ebaye girip bakmaya kalkti gumruk memuru ama sans isi bunlar, misal bu tarz bir olay ilk defa basima geldi. normalde ustune yada faturasina bakar keser vergiyi. hayirlisi olur insallah

    ya evet hayırısı.. ama gumrukculer mutlaka vergıyı uzerıne yazıp bulundugumuz sehıre yolluyorlar dı mı urunu???? bu hurafe degıldır ısallah??? gelsın ben razıyım 200 vermeye... yanı vergıye tabı oluncakı ısleyısı merak edıyorum dostum

    ben kendim sordum o durumu gumruge. artik butun illerin kargosuna biz bakiyoruz dediler ikitellide. gumrugunu burda kesip gidecegi ile yolluyorlar. gecenlerde adanadan bir arkadasimizin paketinin gumrugu kesilip sehrine yollanmisti. kendisini adanadaki posta gumruge cagirmislar, ona soyledigim rakkami odeyip elden almis bir sorun yasamadan. sizinkide muhtemelen o sekilde olur.

    @Daniel Craig
    gercekten muhtesem bir ikili, ikiside sony diye iyice cosuyorlar arka planda galiba :D pisman olmazsiniz

    Saol dostum tam olarak merak ettigim buydu...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • DS6500 veya DS7500 kulaklığı olup satmak isteyen olursa talibim.
  • bakalım bende aldım başka bır satıcıdan 2 tanesine sordum yollanmıyor dedı bırtanesı evet yollanıyor dıyınce aldım inşallah hayırlı bir alışveriş olur
  • quote:

    Orijinalden alıntı: medulla24

    benımkı turkıye sınırları ıcıne gırmıs herhalde 1 hafta ıcınde mı elımde olur acaba??? bıde eger 80 usd yı yemezlerse uzerıne ne kadar vergı alınacagını yazıpta mı teslım edıyorlar mugladakı ptt gorevlılerıne??? o kısmını pek anlamadımm bılgısı olan???
    orhan bey noldu bu arada ps4 ve kulaklıgın bırlıktelıgı???

    Hocam son durum nedir? Kulaklık eline geçtimi?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: xrico

    quote:

    Orijinalden alıntı: medulla24

    benımkı turkıye sınırları ıcıne gırmıs herhalde 1 hafta ıcınde mı elımde olur acaba??? bıde eger 80 usd yı yemezlerse uzerıne ne kadar vergı alınacagını yazıpta mı teslım edıyorlar mugladakı ptt gorevlılerıne??? o kısmını pek anlamadımm bılgısı olan???
    orhan bey noldu bu arada ps4 ve kulaklıgın bırlıktelıgı???

    Hocam son durum nedir? Kulaklık eline geçtimi?

    bugun mugladan milasa yollanmıs gozukuyor.. epey uzun surdu gelmesı yarın aksam 4 e kadar gelmezse ptt elıme getırmezse gıdıp alıcam ptt kargodan... yanı buyuk ıhtımal yarın elımde... hafta sonu degerlendırmelerı yapar ızlenımlerımı yazarım....
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.