Şimdi Ara

Sony, Gran Turismo Sport'u Duyurdu! (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
350
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Şimdiye kadar ki en gerçekçi hardcore yarış oyunu geliyor. Oyunda campaign ve gerçek Spor ödüller var. Yarış oyunlarına yön veren bir oyun olacak.
  • GT Sport duyuruldu ve dünden bu yana bir çok teori herkes tarafından paylaşılıyor.

    Bence ki, en büyük ihtimalle bahsedeceğim şu durum geçerli. Öncelikle GT serisinin rakip konsoldaki oyunu bildiğiniz üzere yaklaşık 10 yılda 6 oyun çıkardı ve yanına 2 tane de Horizon arcade temelli oyununu ekledi. 20 yıllık bir geçmişe sahip olan serinin ise topu topu 6 oyunu çıktı, arada GT3 ile kısa aralıklarla spinoff diyebileceğimiz iki yapım ve GT4P ve GT5P geldi. Süre olarak yarısı zamanda aynı sayıda oyunun rakipleri tarafından piyasaya sürülmüş olması nedeni ile 7 ibaresi yerine Sport ibaresini kullanmak istemiş olabilirler. Benim teorim bu yönde...

    Çünkü konsolun 3. yılına kalan bir oyunun spinoff olarak gelmesi tepki çekecektir, şahsen böyle bir olaya gireceklerini düşünmüyorum. Eğer spinoff bir yapım olsaydı GT7P olarak sunarlardı diye düşünüyorum. Spinoff bir oyuna beta sunmaları da ayrı bir olay olur ki, bununla GT5P'de karşılaşmıştık. Beta'nın Şubat, Mart aylarında gelmesi büyük ihtimal, 2016 sonuna doğru da güzel bir E3 şovundan sonra yeni nesil GT'miz çıkmış olur diye düşünüyorum.

    Mevcut duyuruda yeni oyunla ilgili herhangi bir açıklamanın olmaması her ne kadar bir çok kullanıcıyı "kıllandırmış" olsa da, özellikle GT5 projesinin kötü yönetiminden elde edilen tecrübeler ışığında böyle bir açıklamanın erken olacağını düşündüler. Bu yüzden duyuru ile çıkış arasında bir yıldan daha fazla süre olmaz.

    Açıklamaları bekleyip ona göre bir beklenti içine girmek daha doğru olur diyorum...




  • 7 yerine Sport denmesi açıkçası bende alıştığımız GT'ler gibi değilde ufak çapta bir oyun olacak izlenimi verdi. Xbox One sahibi değilim fakat Forza 6'yı oynama şansım oldu ve Forza ile yarışır kalitede bir GT'in gelmesi şart umarım öyle kısıtlı bir yan oyun gibi olmaz ya da VR desteği sunacağız diye alıştığımız özelliklerden vazgeçmezler. Fakat eğer gösterdikleri grafikleri VR ile oynarkende sunacaksa harika olur.
  • Gt Prologue yerine sport geliyor işte.Ama bu bile konsolu almak için bir sebep.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • VR düşüncesi bence sadece sunumda vr reklamı yapmak içindi. Bu oyunda için geçerli olacağını sanmıyorum. Grafikleri, görselliği etkileyecekse şu an hiç yapmasınlar zaten.
  • Sonunda efsane geri döndü

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • forza varken son derece gereksiz.. ps4 sahipleri tabiki alternatif olmadıgı için seveceklerdir
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.