Şimdi Ara

Sony Daha Fazla Remastered Oyun Sunmak İstiyor (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
158
Cevap
0
Favori
2.127
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orjinalden alıntı: BSC Misafiri

    <blockquote class="quote"><i>quote:</i><br><br>Orjinalden alıntı: gamerasi

    Oynamadığım bir oyunu, ya da oynayıp sevdiğim bir oyunu, daha iyi içerik ve gelişmiş görsellerle oynamak isterim. Alan memnun satan memnun. Sizi geren ne ?</blockquote>

    Onları geren pcye çıkmaması.Biliyorlar çünkü o oyunların hiçbir zaman pcye çıkmayacağını


    Kendini avutma vol 250 kardeşim pc ye çıkmasın ben ps4 alamıyormuyum ki benim evde var ama sende yok

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Sorun olmaz bence. Sonuçta benim PS3'te oynadığımı kalkıp bana zorla aldıracak değiller ya. Oynamayanlar için iyi bir şey. Ayrıca Türkiye için bir diğer iyi tarafı eski exc. oyunlar Türkçe geliyor daha ne olsun.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Aynen ha kimsede demiyor geriye uyumluluk getir sony herkes para vermeye hazırmış yolunacak kaz varsa lest go durduğun kabahat

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: NoxchiBorz

    quote:

    Orjinalden alıntı: aLdacTrack
    Heavy Rain ve Beyond Two Souls'un önümüzdeki dönemlerde Ps4'e geleceğini Sony duyurmuştu hocam :)


    Çok güzel haber kardeşim.İlk çıktığında anlayamamıştım ingilizce olduğu için ama, yeni versiyonunu Türkçe çıkarırlar diye umuyorum.

    Aynen bende türkçe çıkacağını umuyorum, umarım düşündüğümüz gibi olur :)
  • Niye bukadar acımasızsınız anlamıyorum? Ps3 te exc oyunları fazla oynayamamıs biri olarak ps4 e gelmesine seviniyorum. Ps3 te oynayamayanlar ps4 te oynucak işte daha ne.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: moirathia

    Wayward son ben 130 tl diye sevinmedim. Son çıkan aaa oyunlarıyla aynı fiyattan koymuyorlar. Niyetleri ortada anlamında söyledim onu. He bu arada ben de oyun takas ediyorum ya da amerikadan gamestop tan alıyorum fakat 90 tl ye witcher iyiymiş. Suriyeden eşeklerle mi getiriyorlar ? 50$ sıfırı.


    PC. Suriye'den ancak sürekli üreyen arap geliyor.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: EyesNight

    <blockquote class="quote"><i>quote:</i><br><br>Orjinalden alıntı: BSC Misafiri

    <blockquote class="quote"><i>quote:</i><br><br>Orjinalden alıntı: gamerasi

    Oynamadığım bir oyunu, ya da oynayıp sevdiğim bir oyunu, daha iyi içerik ve gelişmiş görsellerle oynamak isterim. Alan memnun satan memnun. Sizi geren ne ?</blockquote>

    Onları geren pcye çıkmaması.Biliyorlar çünkü o oyunların hiçbir zaman pcye çıkmayacağını</blockquote>

    Kendini avutma vol 250 kardeşim pc ye çıkmasın ben ps4 alamıyormuyum ki benim evde var ama sende yok


    Sizin derdiniz bu oyunları konsolda oynamak değil ki pc de oynayamamak.Siz illa pcde oynayacağım diye tutturuyorsunuz olmayınca da dayıyorsunuz çamuru.Microsoft yapınca ses seda yok neden çünkü biliyorsunuz o oyun pcye de gelecek ama iş Sony olunca çıkmayacağını bildiğinizden çamur at izi kalsın.Yalansa yalan de hadi.




  • Metal Gear Solid 4:Guns of Patriots oynadığım en iyi oyunlardan biriydi tartışmasız.Remastered versiyonu çıkarsa şahane olurdu.
  • Ben konsol camiasına yeni girdim. benim için çıkacak her oyun yeni oyun.. lakin bu diğer oyunların hepsini bitirmiş olan oyuncular için bu yapılmaz, ayıp ayıp yeni ip çıkar veya ne bileyim devam oyunu yap.. En basitinden kocaman 3 yıl oldu hala adam akıllı konsola özel yarış oyunu yok.. Grand turismo hala gelmedi.. bunlar ya oyun yapmayı bilmiyor yada hayatında hiç dayak yememiş!!

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok tepki geliyor ama sonuçta isteyen almak zorunda değil ve forumdaki çoğu arkadaş zaten bir kaç platforma sahip olduğu ve konsol geçmişi olduğu için Remastered gelecek oyunları oynamış olabilir ama direk PS4 ile başlayan arkadaşlar var onlar için iyi bir olanak oluyor. Kaldı ki insan bazen eski nesilde oynadığı oyunları bile oynamak istiyor ama konsolu bozulduğu yada sattığı için oynayamıyor örneğin yakın zamanda God of War 3 PS4 için çıktı ve yeni oyunların hepsinden daha fazla ve daha keyif alarak oynadım önceden oynamış olmama rağmen. Bazı arkadaşlar Remastered oyunlara emek harcandığı için yeni oyunların önü kesiliyor diye düşünebilir ama pek ihtimal vermiyorum zaten çok büyük grafik farkları olmuyor çözünürlük ayarlayıp ekstra DLC'leri sunup veriyorlar zaten.
  • la The Last of Us 2 çıksın başka bişiy istemiyorum ya
  • bazı kişiler remastered ı destekliyor bazıları desteklemiyor ama eskiden gidip activision a hırsız derdim cod çıkardıpı paralı camo tarzı şeyden ama sony 50$ ps plus satıyor ve en az 20 milyon kullanıcı var desek aşırı büyük bi para ediyor yeni exc yapıcağına remastered yaparak insanları soymaya devam ediyor
  • Demon Souls u remastered yapsınlar sıkıntı yok.

    Yeni excler gecikti baya. Şuan oyun kıtlığı var uzun ömürlü oyun da yok. Daha oyunlar gelmeden remastered duymak sinir bozucu ama, hani oyun çıkmadan dlc duyurmak gibi. 2016 yılında 4 güzel oyun geliyor daha sonra ileride ki zamanlar için GT7 Gow4 TLOU2 Quantic ve Sucker punch yeni ip yapıldığı biliniyor. Bunları aksatmasalar remastered lar için sıkıntı yok.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mactavish- -- 9 Ağustos 2015; 3:39:00 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • PS3 oyunlarını PS4'de 1k/60fps yapması iş değil, PS5 çıktığında PSRemastered oyunları 4k yapar yine satar PS5 geriye uyumu ile PS4 exc oyunları Remastered yapmaz heral
    Bu jenarasyonu sanki çabuk bitirmek istiyorlar gibi Remastered daya Multi platform oyunlar ile oyala, söz verilen exc. oyunları önümüzdeki 1-2 sene içinde çıkar gide.. PS1-2-3 dönemlerinide yaşadık gördük ama bööle Remastered dönemi görmedik, görmüş olduk...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackBeasT -- 9 Ağustos 2015; 4:17:45 >
  • Uncharted: Nathan Drake collection gelecek , bir de heavy rain gelse yemede yanında yat.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Batman Arkham serisi Remastered gelirse tadından yenmez.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: moirathia

    Arkadaşlar olaya bu kadar acımasız niye bakıyoruz ? Örnek veriyorum ben x360'tan ps4'e geçtim. Last of Us oynamamıştım. Şu anda yeni çıkan aaa bir oyun raflarda 250? iken god of war remastered 130? civarlarında çıktı. Adamlar daha düşük fiyatlardan çok sevilen oyunları yeni nesilde yakalasın insanlar diye çıkartıyorlar. EA GAMES in dlc politikasının tam bir sorgunculuk olduğuna hem fikiriz. Bu bir yolma taktiği fakat last of us gibi efsane bir projenin ps4 te olması niye rahatsız etsin ki oynayan almayacak zaten. Bırakın oynamamışlar da oynasın.

    kardeşim last of us tamamda diğerlerinin bku çıktı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Buradan SONY yetkililerine sesleniyorum (her ne kadar boş bir haykırış olsada)

    Madem Remastered oyunları sunmak istiyorsunuz, siz önce yaptığınız oyunların Remasteredlarını ücretsiz sunun. ben PS3te the Last of Us, GoW3 ve daha birçok exc. oyuna o kadar para vermişim (ülkemizdeki oyun fiyatları da malum) ben ne diye aynı oyuna tekrar o kadar parayı bayayım? Yeni özellik yok bir farklılık yok sadece PS4 e uyarlanmış hali.

    E tamam madem GoW 3 Remastered yaptın, god of war saga collection ın remastered sürümünü yapaydın ya. Tüm GoW serisini PS4 e getireydin ya.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Arkadaşlar ne kadar saçma konuşuyorsunuz ya. Bu remastered ne kadar güzel bir şey bence. Benim hiç ps3'üm olmadı ve bu saatten sonra da almam. Fakat uncharted serisi, beyond, the last of us gibi oyunları oynamayı o kadar çok istiyordum ki. PS4 e the last of us çıkınca çok sevindim ve aldım. Çokta memnun kaldım.

    Remasteredler benim gibi oynayamayanlar yada oynamaya doyamayıp tekrar daha kaliteli haliyle oynamak isteyenler için. Paran yoksa ps4 alma zaten. Varsa da bedava olsun diye ağlama. Adamlar babamızın hayrına çıkartmıyorlar oyunları.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Valla konsol alacak olsam, düşünmeden xbox one alırdım. Açıkcası daha iyi durumda ps4 e göre

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.