Şimdi Ara

Son Dakika - IBB hakkinda sorusturma baslatildi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
146
Cevap
2
Favori
7.006
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Can (-56) Sungur ⊃∪∩⪽ ゴジラ 🔥🚀💫twitter
    “belediyelerin "terörle mücadele" gibi bir gücü, yetkisi ya da sorumluluğu yok. bu ülkenin terörle mücadele eden birimleri, bu kişilerin temiz sicil ile belediyeye girmelerine nasıl izin vermiş? belediyeden mi saklamışlar, yoksa tespit mi edememişler?”
    https://twitter.com/csnaber/status/1475176848212606976?s=20
  • stableRevulation kullanıcısına yanıt

    torpil olursa sicilede bakmazlar...

  • Zorla İmamoğlu'nu cumhurbaşkanı yapacaklar, umarım Kılıçdaroğlu bu olayın nerelere gideceğini anlayıp adayı doğru seçer.

  • bu ülkede onca yıl türkçe olimpiyatları düzenlendi..kutlu doğum haftaları yapıldı..sonra ters düşüldü karşı taraf tukaka oldu..peki onların hakkında 1 tane soruşturma açıldı mı..

  • deniz006 kullanıcısına yanıt

    hmm d0ru

  • Uyduruyor diye suçladığınız


    İçişleri Bakanligi. Kendileri devletin bir birimi oluyor.


    Git bu meramını onlara anlat. Ankara da bakanlık  


    Bu konuyu ilk İçişleri bakanı bizzat dile getirdi. Şimdi ise başında bulunduğu kurum soruşturma açtı. Sen hem bakana hem de kuruma direk yalancılar ve de iftiracilar diye sallıyorsun. Tabi bunu da siyasi bir sebebe bagliyorsun.


    İlk başta sen ne biliyorsun ki direk iftiracilik ile sucluyorsun ? Bakanlığın elinin altında polis jandarma var ve istediği zaman mit ten de her türlü bilgiyi alır. Bir duyum var ki soruşturma açılmış. Ama siz iftiracilik ile sucluyorsunuz. Ayrica bu soruşturma. Suçlama değil. Suçlama soruşturma neticesinde ortaya çıkacak bir durum zaten


    Kaldı ki ben İBB için de bir şey bile demedim. Altına da yazdım sonucu hep beraber görürüz diye. Sonuçta bir sorusturma açılmış. Ne uydurulabilecek bir durum var ne de saklayacak. Alınan işçiler kim ise bakılacak, geçmişlerine bakılacak, varsa bir sıkıntılı durum ortaya çıkacak yoksa da kapatılacak ve bunu da hep beraber göreceğiz.


    Bu arada sen heralde amadeus un vekilisin forumda  


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Basit bir soru sormak istiyorum. İBB belediyesi değişmeden önce İBB'de mi çalışıyordunuz ve belediye değişince sizin atm memuru olduğunuz anlaşılıp işten mi çıkarıldınız? Basit Türkçe sorusu bakın. Soruşturması başlayan bir şeyi sanki soruşturma yapılmış, " teröristler " belirlenmişte suçlamalar vs. çoktan başlamışta, sanki İBB'nin içinde devlet varmış haşmetli reyisimiz Erdoğan'ı engelliyormuş gibi anlatıyorsunuz da o yüzden soruyorum.


    Basit bir soru. Eğer son cümlemdeki gibi düşünüyorsanız, ya da o algıyı oluşturmaya çalışıyorsanız size sadece gülüyorum şuan ama ağzımla.

  • Bunlardan bir tanesi geçen evime ev arabama araba kattim diyordu. Bunlar bu mali mülkü neyle aldi yakinda hep beraber öğreneceğiz.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Size İBB maaş mı veriyor? Ben de bu soruyu mu sorayım ? İBB den maaş mı alıyorsunuz da herkesi yalancılık ile sucluyorsunuz ? Mu diyeyim ?


    Seni o soruya iten sebeplerden bende daha fazla var bunu bil. Hatta saçma sapan algilara çekip saldirmaniz bile başlı başına bir sebep.


    Ayrıca ilk mesajım ortada okudun mu?


    "Neyi uyduracak devlet ?


    Hayalet mi cikaracak şapkadan?


    İse alınanlar belli. Bunların kayıtları , aldıkları maaşlar , İBB nin hangi biriminde ise basladiklari v.s belli.


    Burda kim neyi uydurabilir ? Belge değil insan bunlar insan insan. sıfırdan insan (haşa ) yaratmaya kimin gücü yeter? İse alınan kim varsa bakılacak. Sonuç ta, sonrasında ortaya çıkacak. Hep beraber göreceğiz."


    Burdaki tepki sadece devlete yapılan suçlamaya verilen tepkiydi. Yada size göre İçişleri bakanina. Neyse artık benim için farketmez.


    Siz kendi oy attığınız adamı savunurken bakana, bakanlığa iftiracı yalancı derken ve bu hakkı kendinizde görürken


    Ben bundan rahatsız olunca maaşlı troll mu oluyorum. Sizin yalancı iftiracı dediklerinize de ben oy attım. Gayet tabi tepki gösteririm.


    Eğer ben bunu yapınca maaşlı troll oluyorsam o vakit herkes maaşlı troll oluyor.


    Ayrıca en azından sizin gibi de yazmıyorum ben. Bak ne demişim ilk mesajda.


    "İse alınan kim varsa bakılacak. Sonuç ta, sonrasında ortaya çıkacak. Hep beraber göreceğiz."


    Sizin gibi kimseyi de itham etmemişim. Gayet açık iken nerelere çektiniz. Gerçi sizin taktik bu. Olayı mecrasindan çıkarma. Gayet te iyi beceriyorsunuz.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • canan kafatancıoğlu gibi melek gibi bir kadının, nur yüzlü bir Atatürkçü bayanın başkanlık yaptığı belediyede pkklı ve dhkpcilerin işe alınması külliyen iftira iki dağ bir araya gelir ama boyle birşeyin olması imkansızdır.

    ey akp trolleri bu safkan Atatürkçülere yaptıkalarınızın hesabı sorulur  halk bizim yanımızda, inş canan iç işleri bakanı,siha sezginde milli savunma bakanı olucak ve ülkece uçucaz ama kökten 




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 27 Aralık 2021; 1:47:8 >
  • Bunlar terörist ise niye şimdiye kadar müdahale edilmedi?

  • Onlarda bunların cevabı yok..


    Ama bence güzel oluyor.. İmamoğlu'nun oylarını daha da arttıracaklar.


    Diyorum abi adama iş yaptırmamak için ellerinden geleni yapıyorlar. Bunlar bizim bildiğimiz tarafı ya görünmeyen şeyler...


    Ben oy verdim İmamoğlu'na ve yaptığı hizmetleri sorgularım bakarım iyiyse iyi ktüyse kötü


    Bundan sonra karar aldım kötü iş yapsa bile oy veceğim bu kadar netim artık


    Karşıda saf kötülük var

  • Bu iş İmamoğlu'na güç kazandırır.


    Seçimde yaptıkları rezillikler yetmedi sanırım. Ne olacak bu seferde milyon fark yersiniz

  • kerimcem K kullanıcısına yanıt

    Pkkli alinmismi alinmamismi belli olur ama ben sana pkk ile el ele fotograf cektiren serefsizlerin fotografini cok rahat bulursun internette

  • Oyalama algı taktikleride başladıysa Seçim yakındır

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İmamoğluna çalışıyor akp  


    umarım kayyum atarlar ibb ye ...


    800 bin fark 8 milyon olur...

  • Hani insan mi uyduracak diyorsun ya.

    Üstleri ciplak deri eldivenli gezen kişileri yillardir bekliyoruz cuma günü. Görüntüleri görecektik. Mabadinizdan uydurduğunuz insanlari bir türlü göremedik ne işse.

    Bu kadar cok ilgiliyseniz gidin ilk once mafyadan 10bin dolar alan milletvekilinin pesine düşün. İçişleri bakani suçlunun adini gizleyecek değil ya.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Devletin işleyişinin d sinden haberin yok. Burada atıp tutuyorsun. Hükmü kesinleşmiş birisine kamuda iş verilemez. Hüküm yoksa ortada suçta yoktur. Onun bunun terörist hırsız demesiyle kimse terörist hırsız falan olmaz. Haa terörden yargılanmıştır beraat etmiştir, bu adam neticede vatandaş, senin sahip olduğun hakların hepsine sahip maalesef.


    Tekrar yazıyorum, HÜKÜM yoksa ortada SUÇLU yoktur.

  • En son malum bakanın çamuru üzerine İmamoğlu gerekli ayarı vurgulu bir şekilde vermişti. Bu ayar ilgili bakanın içine oturmuş olacak ki aklınca sözünün arkasında durduğunu göstermeye ve intikam almaya çalışıyor. Gerçi bu kararı tek başına da vermemiştir zaten.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • NumberOfPi kullanıcısına yanıt

    İstanbul belediyesi bir şekilde akp ye bırakılmamalı


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.