Şimdi Ara

Solo Q Vakası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
511
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • ARkadaşlar gold 2 serisine kadar çıkmıştım "duo" olarak. benim premade askere gidince tek kaldım 2 gündür tek giriyorum ve gold 4 50 lp ye kadar düştüm. Yani çıldırmamak elde değil abi silver desen silver değil gelenler bronz desen bronz degil kuran nimet çarpsın ilginç oyuncular geliyor. Eğer benimle iletişime geçerseniz gold'dann kurtulmak isteyen varsa allah muhammed aşkına WESTTE oynuyorum "beer mug" eklesin girelim :D bune abi 1v9 yapamıyorum birde ben report yiyorum ilginç yahu :D



  • West tam bir kanser ya.Dün 6-0 orianna gidiyorum bizim takım mid open yaptı göz göre göre kaybetmeyi izledim :) Öteki maç 5-0 jayce gidiyorum 0-4 galio 9-4 bitirdi ben 6-2 :D Bizim top ve jungle 30 dakikalık oyunda biri 4k digeri 5k dmg vurmuşlar :D Oyunu birakmıştım bu eloda eskiden tek elle taşiyordum da şimdi taşıyamıyorum kötü oynadıgım maçlar oluyor ama yinede beraber gireriz ekle beni ben şuan ekliyemem evde degilim nick pwecklol wl ye bakma wl göz yaşartıyor.
  • Pweck5 kullanıcısına yanıt
    ekledim kardeşim benimde maç geçmişi çöp dolu ya 4/30 bir botlane var düşün yani W-L umun ve kda nın berbat olması kadar dogal birşey olamaz bu tiplerle...
  • İnsanlar neden iğneyi kendine batırmaz, hep klişe olan "1v9 yha" cümleleri ile avunurlar. Daha da üzücü olanı, gerçekten 1v9 yaptığınıza inandırabiliyor musunuz kendinizi?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Cruella

    İnsanlar neden iğneyi kendine batırmaz, hep klişe olan "1v9 yha" cümleleri ile avunurlar. Daha da üzücü olanı, gerçekten 1v9 yaptığınıza inandırabiliyor musunuz kendinizi?

    Biliyorum hocam şuan kötü oynadıgımı kabul ediyorum benim yakındıgım maç kaybetmek degil maçlarda gelen tipler westte çok toxic var ya kazanmak kaybetmek oyunculuk önemli degil adamların muhabbeti bible kanser.
  • low elo her yerde aynıdır
  • arkadaşla bronz 1 hesabı kasıyoduk 2 oyun kaybederek çıktık golda golda gelince herkes kendini iyi sanıyo silverlara bişey diyince dinliyolardı en azından goldlar öyle değil hep bi bahane sürekli oyunu tek başına taşıma çabalarında en sonunda bot pre yapıp bi oyun kaybetmeden çıkmayı başarmıştık duo olmadan çıkmak gerçekten zor
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Cruella

    İnsanlar neden iğneyi kendine batırmaz, hep klişe olan "1v9 yha" cümleleri ile avunurlar. Daha da üzücü olanı, gerçekten 1v9 yaptığınıza inandırabiliyor musunuz kendinizi?

    son 6 maç
    MAÇ -1-
    1- 4/30 bot lane
    2- 0/9 top

    MAÇ -2-
    5/1 BEN
    3/6
    2/6
    0/7

    MAÇ -3-
    4/9
    0/9
    2/8
    6/3 ben

    MAÇ -4-
    3/8
    1/13
    6/6 BEN

    MAÇ -5-
    2/5
    0/8
    0/11
    1/1/4 BEN

    MAÇ -6-
    1/8
    2/9
    10/7 BEN

    SEN ELO HELL'DE BULUNDUN MU HİÇ ? ÇUVALDIZI HANGİ MAÇTA KENDİME BATIRAYIM.. ARTIK BENDE TROLL GİRİYORUM O MAÇTA BİLE TAŞIMAMA İZİN VERSE TAKIM LANEDE 2 DE BİR "RAKİP DESTAN YAZDI" DENMESE BİRŞEYLER YAPACAGIM !




  • kalimero01 K kullanıcısına yanıt
    Özet:
    Hak eden çıkıyor
    Hak etmeyen kalıyor/düşüyor.
    Zaten 100 kişiye sorsak tek bir popüler cevap alacağız. "ABİ HAKETMİYOM BEN DAHA İYİYİM YA"
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Pweck5

    West tam bir kanser ya.Dün 6-0 orianna gidiyorum bizim takım mid open yaptı göz göre göre kaybetmeyi izledim :) Öteki maç 5-0 jayce gidiyorum 0-4 galio 9-4 bitirdi ben 6-2 :D Bizim top ve jungle 30 dakikalık oyunda biri 4k digeri 5k dmg vurmuşlar :D Oyunu birakmıştım bu eloda eskiden tek elle taşiyordum da şimdi taşıyamıyorum kötü oynadıgım maçlar oluyor ama yinede beraber gireriz ekle beni ben şuan ekliyemem evde degilim nick pwecklol wl ye bakma wl göz yaşartıyor.

    tr de allah ne verdiyse defans
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.