Şimdi Ara

Solidworks iMac

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
777
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar, merhabalar. Öncelikle şunu söyleyeyim biraz araştırma yaptıktan sonra bu konuyu açma gereği duydum...

    Yarın bir aksilik olmazsa 21.5 inch lik iMac lerden birine sahip olacağım. Mac'i alma amacım 3d dizayn - 2d grafik dizayn - müzik ve video editlemek olacak. Ayırttım bir Mac ama şu ana kadar araştırmayarak çok büyük hata yaptığım bir konu var. 3D çizim için Solidworks programı kullanıyorum ve dikkatimi çeken şey bir Mac versiyonunun olmadığı.

    Biraz araştırdım ve arkadaşlar Bootcamp ile W7-8 kurarak işi götürdüğünü söylemiş ama 1. sorun yeni nesil iMac'lerde bir CD girişi yok 2. sorun ben yazılımı çok kurcalamak istemiyorum 3. sorun ise elimde hali hazırda bir Windows CD'si bulunmamakta. Malum laptop kullanıyorum ve recovery ile format işlerini hallettim hep. OS X içinde kalsın ve çok oynama olmasın istiyorum. Bootcampten başka bir yolu var mı bunu çözmenin? Ayrıca bir yerde okudum sanal sürücü gibisinden birşeyler demişlerdi bu olay nedir?

    Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. Teşekkür ederim







  • Bende Bir mac kullanıcısıyım ios programlama için Parallels Desktop ile iso dosyasından windowsun istediğin sürümünü mac'e kurabilirsin aynı anda çalıştırabilirsin ben çift monitör kullanıyorum bir tarafta Mac'de ios programı yazıyorum Diğer Tarafta Windows'ta C# ile web service yazıyorum bence cok kendine sorun edeceğin bir durum yok yalnız ram en az 8Gb olsun 16 Daha iyi olur tabi sonucda 2 işletim sistemiyle sistem kaynaklarını paylaşmış oluyorsun
  • Teşekkür ederim Mac'ime kavuştum Windows işini de bir süre sonra halledeceğim
  • mac zaten sizin yaptığınız işleri yapmak için var gerekli uygulamaları kesinlikle bulursunuz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.